Camp X-Ray

Trailer van Camp X-Ray met actrice Kristen Stewart

Check out deze verontrustende nieuwe trailer van Camp X-Ray, de aankomende drama film geschreven en geregisseerd door Peter Sattler en met in de hoofdrol Kristen Stewart:


CAMP X-RAY
Plot:
Een jonge soldaat (Kristen Stewart) ontsnapt haar verstikkende kleine stad door de toetreding tot het leger, ze wordt echter niet op een missie naar Irak gestuurd zoals ze hoopte. In plaats daarvan wordt ze naar Guantanamo gestuurd. Ze wordt er geconfronteerd met de haat en het misbruik van de moslims die ze moet bewaken, ze smeedt een vreemde vriendschap met een jonge man die al in Gitmo zit voor acht jaar.”

Ze verspillen zo veel geld en tijd voor die gevangenen… Reken er voorgoed mee af of stuur ze terug naar waar ze vandaan kwamen!

In filmtheaters: 17 oktober 2014.
:)

Camp X-Ray Soundtrack

Hier is de lijst met officiële nummers van de soundtrack van Camp X-Ray, de aankomende drama film geschreven en geregisseerd door Peter Sattler en met in de hoofdrol Kristen Stewart:

Camp X-Ray Original Motion Picture Soundtrack
Muziek door Jess Stroup.

1. Departure (2:00)
2. Empty Hallways 1 (1:05)
3. Is That Your Room? (2:39)
4. Empty Hallways 2 (1:04)
5. The Cocktail (1:48)
6. Communal Stash (1:03)
7. Hitchcock On the Block (1:49)
8. Morning Routines (1:33)
9. The Shower (2:02)
10. Dismissed (2:33)
11. Schrijven de Memo (1:07)
12. Empty Hallways 3 (0:55)
13. Het mes (3:30)
14. The Last Walk / Empty Hands (2:45)

Camp X-Ray Nummer - Camp X-Ray Muziek - Camp X-Ray Soundtrack - Camp X-Ray Filmscore

Plot Synopsis:
Een jonge soldaat (Kristen Stewart) ontsnapt haar verstikkende kleine stad door de toetreding tot het leger, ze wordt echter niet op een missie naar Irak gestuurd zoals ze hoopte. maar In plaats daarvan wordt ze naar Guantanamo gezonden. Ze wordt er geconfronteerd met de haat en het misbruik van de moslims die ze moet bewaken, ze smeedt een vreemde vriendschap met een jonge man die al in Gitmo zit voor acht jaar.

De soundtrack van de film Camp X-Ray zal worden vrijgegeven op 7 oktober 2014 door Lakeshore Records.
:)

Camp X-Ray filmposter

Hier is een eerste officiële poster voor Camp X-Ray, de aankomende drama film geschreven en geregisseerd door Peter Sattler en met in de hoofdrol Kristen Stewart:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


CAMP X-RAY

Een relatie vergt moed.

Plot:
“Een jonge soldaat (Kristen Stewart) ontsnapt aan haar verstikkende kleine stad door de toetreding tot het leger, ze komt er gauw achter dat ze geen diensttijd in Irak zal doorbrengen zoals ze hoopte maar In plaats daarvan wordt ze naar Guantanamo gezonden. Ze wordt er geconfronteerd met de haat en het misbruik van de moslimmannen zie ze moet bewaken, ze smeedt een vreemde vriendschap met een jonge man die in Gitmo zit voor acht jaar.”

Kristen Stewart ging relaties aan met vreemde mensen. Ze ging toch om met een vampier, nietwaar?

Release datum: 17 oktober 2014.
:)

Camp X-Ray Filmtrailer

dankzij IFC Films is hier de eerste officiële trailer van Camp X-Ray, het aankomende drama geschreven en geregisseerd door Peter Sattler en met in de hoofdrollen Kristen Stewart, Peyman Moaadi, John Carroll Lynch en Lane Garrison:


CAMP X-RAY
Plot:
“Een jonge soldaat (Kristen Stewart) ontsnapt aan haar verstikkende kleine stad door de toetreding tot het leger, ze komt er gauw achter dat ze geen diensttijd in Irak zal doorbrengen zoals ze hoopte maar In plaats daarvan wordt ze naar Guantanamo gezonden. Ze wordt er geconfronteerd met de haat en het misbruik van de moslimmannen zie ze moet bewaken, ze smeedt een vreemde vriendschap met een jonge man die in Gitmo zit voor acht jaar.”

Ik zal de film gaan bekijken voor Kristen Stewart, maar ik kan niet zeggen dat ik er enthousiast over ben. De trailer slaagde er niet echt in om mijn interesse te wekken. En jij?

De releasedatum van Camp X-Ray is ingesteld op 17 oktober 2014.
:)

Camp X-Ray Film

Een nieuwe serie foto’s voor Camp X-Ray, het aankomende drama geschreven en geregisseerd door Peter Sattler en met in de hoofdrollen Kristen Stewart, Payman Maadi, Yousuf Azami en Lane Garrison:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

plot:
“Een jonge vrouw (Kristen Stewart) treedt toe tot het leger om deel te worden van iets groter dan zichzelf en haar kleinstedelijke wortels, ze eindigt echter als een nieuwe bewaker in Guantánamo Bay. Haar missie is verre van zwart en wit, als ze wordt omringd door vijandige jihadisten en agressieve mannelijke collega’s. Wanneer ze een ongebruikelijke vriendschap sluit met een van de gedetineerden (Payman Maadi), worden hun beide werelden voor eeuwig verandert.”

De plot van de film klinkt onwaarschijnlijk, maar ik ben toch bereid om de film te gaan bekijken. Ik ben een beetje benieuwd om Kirsten Stewart’s rol te bekijken in de film.

De film moet ergens in oktober 2014 uitgebracht worden.
:)

Camp X-Ray

Camp X-Ray de FilmCamp X-Ray
Genre: Drama
Regie: Peter Sattler
Cast: Kristen Stewart
Releasedatum: 2014

Voor meer informatie: Camp X-Ray Trailer

https://filmbioscoop.com/film/camp-x-ray

Camp X-Ray film met Kristen Stewart

Actrice kristen Stewart (die de rol speelde van Bella in de Twilight filmfranchise) kreeg de hoofdrol in Camp X-Ray, een aankomend drama geschreven en geregisseerd door Peter Sattler. Hier is een eerste officiële blik op de actrice als een soldaat in de film:

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Verhaallijn :
“Een jonge soldaat (Kristen Stewart) ontsnapt aan haar verstikkende kleine stad door de toetreding tot het leger, daar komt ze erachter dat ze niet op een tour naar Irak gaat zoals ze gehoopt had. In plaats daarvan wordt ze naar Guantanamo gestuurd. Ze wordt onthaald op haat en misbruik van de Moslimmannen onder haar hoede, ze smeedt een ongelijke vriendschap met een jonge man die al in Gitmo zat voor meer dan acht jaar.”

Denk je dat Kristen Stewart is geschikt voor de dienstplicht? Deel je gedachten hieronder!

Er is nog geen officiële releasedatum. Blijf op de hoogte voor meer informatie over de Camp X-Ray film.
:)