Captain Phillips

2 Clips van Captain Phillips met in de hoofdrol Tom Hanks

We heben twee preview clips te pakken van Captain Phillips, de nog te verschijnen actie thriller met in de hoofdrol Tom Hanks:

Captain Phillips Film Trailer


Captain Phillips – Alabama dit is je laatste waarschuwing!
Capt. Phillips (Tom Hanks) wordt beschoten door piraten wanneer zijn aan boord komen van zijn schip.


Captain Phillips – Vier piraten!
Hanks laat zijn bemanning weten dat ze verborgen moeten blijven als 4 gewapende piraten aan boord komen van het schip.
Verhaallijn:
“Het ware verhaal van Captain Richard Phillips (Tom Hanks) en de gijzeling in 2009 hijacking door Somali piraten van de MV Maersk Alabama varend onder Amerikaanse vlag, het eerste Amerikaanse vrachtschip dat werd gegijzeld in 200 jaar.”

Is Tom Hanks een goed kapitein?

De film is geregisseerd door by Paul Greengrass.

In de bioscopen vanaf 11 oktober 2013.
:)

Captain Phillips Soundtrack

Bekijk even de officiële liedjeslijst van Captain Phillips, het nog te verschijnen actie drama in een regie van Paul Greengrass (die aan het hoofd stond van The Bourne Ultimatum) en met in de hoofdrol Tom Hanks:

Captain Phillips Originele Film Soundtrack
Muziek gecomponeerd door Henry Jackman.

1. Choose Your Crew
2. Maersk Alabama
3. This Is Not A Drill
4. Second Attack
5. I’m The Captain Now
6. Do We Have A Deal?
7. Entering The Lifeboat
8. Uss Bainbridge
9. End This Peacefully
10. Failed Attempt
11. Two In The Water
12. Seals Inbound
13. Negotiation
14. Initiate The Tow
15. High-Speed Maneuvers
16. Safe Now
Captain Phillips Liedje - Captain Phillips Muziek - Captain Phillips Soundtrack - Captain Phillips Film Score

Samenvatting van de verhaallijn:
“Het waargebeurde verhaal van Captain Richard Phillips (Tom Hanks) en de gijzeling in 2009 door Somali piraten van de onder Amerikaanse vlag varende MV Maersk Alabama, het eerste Amerikaanse vrachtschip dat gekaapt werd in 200 jaar.”

De film soundtrack van Captain Phillips zal uitgebracht worden op 15 oktober 2013 door Varese Sarabande.
:)

Captain Phillips Koreaanse Poster

We hebben de Zuidkoreaanse poster te pakken van Captain Phillips, de nog te verschijnen drama thriller met Tom Hanks:

Captain Phillips Film in een regie van Paul Greengrass – Trailer hier!

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Het ware verhaal van Kapitein Richard Phillips (Tom Hanks) en de 2009 kaping door Somalische piraten van de onder Amerikaanse vlag varende MV Maersk Alabama, het eerste Amerikaanse vrachtschip dat werd gekaapt in tweehonderd jaar.”

Die Somalische piraten zijn het uitschot van de zee! Ieder van hen moet worden opgehangen tot de dood!

In de filmtheaters: 11 oktober 2013.
:)

Poster van Captain Phillips

Bekijk even deze nieuwe poster van Captain Phillips, het nog te verschijnen drama met Tom Hanks:

Captain Phillips Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)


Captain Phillips

Overleven is alles wat telt hier.

Van de “The Bourne Ultimatum” regisseur

Verhaallijn:
“Het ware verhaal van kapitein Richard Phillips (Tom Hanks) en de 2009 kaping door Somalische piraten van de onder Amerikaanse vlag varende MV Maersk Alabama, het eerste Amerikaanse vrachtschip dat werd gekaapt in tweehonderd jaar.”

Idiote Somalische piraten! Je kaapt Captain Phillips’ boot niet! Hij is veel te slim voor je! Ga gewoon terug naar je achterbuurten!

In de filmtheaters: 11 oktober 2013.
:)

Captain Phillips Film trailer

Dankzij Sony Pictures, volgt hier de nieuwste film trailer van Captain Phillips, het nog te verschijnen actie drama met Tom Hanks. Het verhaal gaat over het ware verhaal van Captain Richard Phillips en de 2009 gijzeling door Somali piraten van het onder Amerikaans varende schip MV Maersk Alabama:

Captain Phillips Officiële Trailer

Verhaallijn:
“Kapitein Phillips is het onderzoek van regisseur Paul Greengrass dat bestaat uit verschillende lagen. De film gaat over de 2009 kaping van het Amerikaanse containerschip Maersk Alabama door een bemanning van Somalische piraten. Het is tegelijkertijd een bloedstollend thriller en een complex portret van de talloze effecten van de globalisering. De film richt zich op de relatie tussen commandant van de Alabama, kapitein Richard Phillips (Tom Hanks), en zijn Somalische tegenhanger, Muse (Barkhad Abdi). Op een een onweerlegbaar ramkoers voor de kust van Somalië, zullen beide mannen zichzelf terugvinden tijdens het betalen van de menselijke tol voor economische krachten buiten hun controle. ”

Die Somalische piraten probeerden de verkeerde boot kapen! Captain Phillips is geen domme zwakkeling zal hij die analfabetet kortzichtige piraten te slim af zijn!

In de bioscopen: 11 oktober 2013.
:)

Captain Phillips Poster

Twee officiële poster voor Captain Phillips, het nog te verschijnen drama geregisseerd door Paul Greengrass (die aan het hoofd stond van The Bourne Ultimatum) en met in de hoofdrol Tom Hanks::

Captain Phillips Film trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Het ware verhaal van Kapitein Richard Phillips (Tom Hanks) en de 2009 kaping door Somalische piraten van de onder Amerikaanse vlag varende MV Maersk Alabama, het eerste Amerikaanse vrachtschip dat gekaapt werd sinds tweehonderd jaar.”

Die piraten moeten worden vernietigd worden! Het zou de wereld een betere plek maken!

Hier is de trailer van Captain Phillips als je hem nog niet hebt gezien: More »

Trailer van Captain Phillips met in de hoofdrol Tom Hanks

Tom Hanks heeft de hoofdrol te pakken in Captain Phillips, een nog te verschijnen actie drama gebaseerd op het echt gebeurde verhaal van captain Richard Phillips en zijn bemannings ontmoeting met Somalische piraten. Hier is de eerste officiële film trailer van Captain Phillips:

Captain Phillips Film


CAPTAIN PHILLIPS
Verhaallijn:
“Het waar gebeurde verhaal van Captain Richard Phillips en de kidnappin gin 2009 door Somalische piraten van het schip onder Amerikaanse vlag, MV Maersk Alabama, het eerste Amerikaanse vrachtschip gekaapt in meer dan 200 jaar.”

Die kapitein is een verdomd geweldige man!

De film is geregisseerd door Paul Greengrass (hij stond aan het hoofd van The Bourne Supremacy en The Bourne Ultimatum). De release datum van Captain Phillips is voorzien voor 11 oktober 2013.
:)

Captain Phillips Film

Captain Phillips is een nog te verschijnen drama in een regie van Paul Greengrass en gebaseerd op een script van Billy Ray. Het is een kroniek van kapitein Richard Phillips en zijn bemanning tijdens een confrontatie met Somali piraten. Acteur Tom Hanks heeft de hoofdrol als de kapitein. De release datum van Captain Phillips is voorzien voor 22 maart 2013.

Captain Phillips Trailer

Een eerste blik op Tom Hanks als Kapitein Phillips:

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Gebaseerd op een waargebeurd verhaal van Kapitein Richard Phillips, die gijzelaar werd genomen door gewapende Somali piraten, probeerde te ontsnappen en uiteindelijk werd gered door de U.S. Navy.
De film zal het verhaal vertellen van de gebeurtenissen die wereldwijd hoofdartikels opleverde in April. Nadat zijn schip werd gekidnapt op zee geeft Phillips zich over zodat zijn bemanning kan gespaard blijven. De getrouwde vader van 2 maakte een niet succesvolle ontsnappingspoging voordat hij bevrijd werd door een elite team van de Navy SEAL scherpschutters waarbij drie van de vier piraten werden gedood — een actie goedgekeurd door President Obama. Een vierde piraat gaf zich over in bevindt zich in gevangenschap.”

Verneem meer over de waargebeurde feiten door deze video:


De U.S. Navy SEALs Redden Kapitein Richard Phillips van de Somali Piraten.

Blijf op de hoogte over meer details van de film Captain Phillips.
:)

Captain Phillips

Captain Phillips de FilmCaptain Phillips
Genre: Drama
Regie: Paul Greengrass
Cast: Tom Hanks, Catherine Keener, Max Martini, Yul Vazquez, Michael Chernus, Chris Mulkey, Corey Johnson, David Warshofsky, John Magaro, Angus MacInnes
Releasedatum: 22. Maart 2013

Voor meer informatie: Captain Phillips Trailer

https://captain-phillips-trailer.blogspot.com/