Child of God

Trailer en Poster van Child of God geregisseerd door James Franco en met in de hoofdrol Scott Haze

Hieronder vindt je een nieuwe trailer van Child of God, de aankomende drama thriller geregisseerd door James Franco en met in de hoofdrol Scott Haze:


CHILD OF GOD
Plot:
“Het berooide, gewelddadige leven van een man is een rampzalige poging om te bestaan buiten de sociale orde. Achtereenvolgens beroofd van ouders en huizen en enkele andere met banden, daalt Lester Ballard (Scott Haze) af naar het niveau van een grotbewoner als hij dieper in criminaliteit en degradatie vervalt.”

Scott Haze zit helemaal in zijn karakter: hij is zeker een geweldige acteur!

Hoe dan ook, twee posters van de film:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Naast Scott Haze bestaat de cast verder ook uit James Franco, Tim Blake Nelson en Jim Parrack. De film is gebaseerd op de roman met dezelfde naam door Cormac McCarthy.

De releasedatum van Child of God is voorzien voor 1 augustus 2014.
:)

Child of God Film Trailer

Check out de eerste officiĆ«le trailer van Child of God, James Franco’s aankomende filmbewerking van de roman met dezelfde naam geschreven door Cormac McCarthy:


CHILD OF GOD
Verhaallijn:
“Locatie is het bergachtige Sevier County, Tennessee, Child of God vertelt het verhaal van Lester Ballard, een onteigende, gewelddadige man die de verteller beschrijft als”Kind van God zoals jij misschien”. Ballard’s leven is een rampzalige poging om te bestaan buiten de sociale orde. Achtereenvolgens berooft van ouders en huizen en met enkele andere problemen, daalt Ballard letterlijk en figuurlijk af naar het niveau van een grotbewoner als hij dieper en dieper in criminaliteit en degradatie verzeild raakt.”

Heb je de roman gelezen waarop de film is gebaseerd? Is het de moeite waard te lezen vooraf of moet ik gewoon wachten tot de film uitkomt?

Acteur Scott Haze kreeg de hoofdrol als Lester Ballard.

Er is nog geen officiƫle releasedatum.
:)

Child of God

Child of God de FilmChild of God
Genre: Drama
Regie: James Franco
Cast: Scott Haze
Releasedatum: 2014

Voor meer informatie: Child of God Trailer

https://filmbioscoop.com/film/child-of-god