Chronicle 2

Chronicle 2 Film

Chronicle 2 Film - The sequel to ChronicleDe science-fictionfilm Chronicle kwam uit het niets. Ik had hem eerst niet opgemerkt maar viel er snel voor na het bekijken van de eerste trailer. De film bleek verdomd goed te zijn: de prent kan zich beroepen op echte personages en een verknipt verhaal. Ik ben niet de enig die gek is op de film: met enkel een budget van $12 miljoen bracht de eerste Chronicle film al $123 miljoen op. Dus sinds het open einde van de eerste Chronicle staat Fox meer dan open voor een productie van Chronicle 2.

Chronicle 2 Trailer

Het is niet duidelijk of regisseur Josh Trank zal terugkeren voor een 2de aflevering (de man is druk bezig met het opvolgen vna het Chronicle success). Maar Max Landis, die meeschreef aan de eerste film werd ingehuurd voor het schrijven van een opvolger.

Max Landis onthulde enkele details over de verhaallijn van Chronicle 2:

“Het auto in de lucht gooien in Seattle kan niet ontkend worden. Je zag al die helikopters. De wereld veranderde. Dat is het einde van Chronicle. De dingen gaan anders zijn nu. Ze kunnen nu niet meer verbergen wat er gebeurde.
[…]
Ik was gek op wat Matt deed en voelde me echt slecht voor hem omdat ik verstond hoe emotioneel onderontwikkeld hij is en hoe hij niet echt weet wat hij uitvoert. Dat is waarom ik hem door de hel doe gaan in Chronicle 2.”

Scenarist Max Landis

Max Landis onthulde ook dat Chronicle 2 in realiteit zal gaan over “’s werelds eerste super-boef”. Dus gaat Matt de onwaarschijnlijke superheld van de eerste prent zijn donkere kant opzoeken? Gaat Andrew terugkomen van de doden? Misschien is het Steve die terug komt uit zijn graf? Of zal er een gloednieuw boos personage Matt dwarszitten? Enig idee?

Wel, blijf op de hoogte bij ons voor meer informatie over de film Chronicle 2!
:)

Chronicle 2

Chronicle 2 de FilmChronicle 2
Genre: Science Fiction/Superheld
Regie:
Cast: Alex Russell
Releasedatum: 2014

Voor meer informatie: Chronicle 2 Trailer

https://chronicle-2-movie-trailer.blogspot.com/