Cold Comes The Night

Cold Comes The Night Film Clip

We hebben net een preview clip te pakken van Cols comes the night, de drama-thriller met in de hoofdrollen Alice Eve en Bryan Cranston (van Breaking Bad):


Cold Comes The Night – Verlaat nu de auto.
Verhaallijn:
“Een moteleigenaar (Alice Eve) en haar dochter (Ursula Parker) in problemen worden gegijzeld door een bijna blinde carrière crimineel (Bryan Cranston) om te dienen als zijn ogen als hij probeert om zijn pakket contant geld op te halen van een corrupte politieagent (Logan Marshall-Green).”

Nou, het voelt alsof Walter White alias Heisenberg, de koning van meth, terug is van de doden! Hij is zeker kwaad deze keer!

Release datum: 10 januari 2014.
:)

Cold Comes The Night Film Poster

Een nieuwe poster van Cold Comes the Night, de aankomende drama thriller film geregisseerd door Tze Chun:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


COLD COMES THE NIGHT

Ze vond een fortuin. Hij vond een doelwit.

Verhaallijn:
“Een moteleigenaar (Alice Eve) en haar dochter (Ursula Parker) in problemen worden gegijzeld door een bijna blind carrière crimineel (Bryan Cranston) om te dienen als zijn ogen als hij probeert om zijn pakket contant geld op te halen van een corrupte politieagent (Logan Marshall-Green).”

De hoofdrollen in de film worden vertolkt door Alice Eve, Bryan Cranston en Logan Marshall-Green.

De film zal verschijnen in de filmtheaters op 10 januari 2014.
:)

Poster van Cold Comes The Night met Breaking Bad Acteur Bryan Cranston

Bekijk even de officiële poster van Cold Comes The Night, de aankomende drama thriller met in de hoofdrollen Alice Eve, Bryan Cranston (die de rol van Walter White speelt in de geweldige tv-serie Breaking Bad), Ursula Parker en Logan Marshall-Green:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


COLD COMES THE NIGHT

Soms vindt het gevecht van je leven plaats in het midden van de nacht.

Verhaallijn:
“Een worstelende moteleigenaar (Alice Eve) en haar dochter (Ursula Parker) worden gegijzeld door een bijna blinde beroepscrimineel (Bryan Cranston) als hij probeert om zijn geldpakket ophalen van een corrupute agent (Logan Marshall-Green ).”

Hier is de trailer van de Cold comes the night als je hem nog niet hebt bekeken: More »

Cold Comes The Night

Cold Comes The Night de FilmCold Comes The Night
Genre: Misdaad/Drama/Thriller
Regie: Tze Chun
Cast: Alice Eve, Bryan Cranston, Logan Marshall-Green
Releasedatum: 20. September 2013

Voor meer informatie: Cold Comes The Night Trailer

https://filmbioscoop.com/film/cold-comes-the-night

Trailer van Cold Comes The Night met Bryan Cranston en Alice Eve

Laten we eens kijken naar de eerste officiële filmtrailer van Cold Comes The Night, een aankomende drama thriller geregisseerd door Tze Chun en met Alice Eve, Bryan Cranston, Ursula Parker en Logan Marshall-Green:


COLD COMES THE NIGHT

Soms is doorgaan de de enige uitweg…

Verhaallijn:
“De film vertelt het verhaal van een worstelende moteleigenaar (Alice Eve) die, samen met haar dochter (Ursula Parker), wordt gegijzeld door een bijna-blinde carrière crimineel (Bryan Cranston) als hij probeert om zijn geld op te halen bij een corrupte agent (Logan Marshall-Green). Iedereen wordt verdiept in de zaak, en een reeks van bedrog laat een reeks van dode lichamen achter in dit bloedstollend verhaal over wanhoop en overleving. ”

Het ziet eruit alsof die walgelijke oude man zal boeten voor het bedreigen van de moeder en kleine meisje! Nou ik hoop het dan toch!

Hoe dan ook, zal de film wordt verwacht in de Britse theaters op 20 september 2013. En we mogen een Amerikaanse release verwachten voor dit najaar.
:)