Continuum

Continuum S03E13 Last Minute

a href=”https://3.bp.blogspot.com/-mOesS9SExVY/UaPnNpurRhI/AAAAAAAAAFc/eY0Q2caU514/s1600/Continuum+TV+Series.jpg” imageanchor=”1″>Continuum Season 3 Episode 13Laat ons de trailer bekijken van “Last Minute”, de laatste aflevering van het derde seizoen van de tijdsreizende science-fiction TV-reeks Continuum:


Continuum 3.13 – Last Minute

Continuum S3x13 Last Minute
Episode Samenvatting:
Kiera bevecht oude vrienden door het bondgenootschap met voormalige vijanden. Alec staat op het puntje van de macht met maar 1 man in de weg. De keuzes van een heel seizoen moeten genomen worden in één ongelooflijk ogenblik.

Dingen bevinden zich in een stroomversnelling in de recente afleveringen, de laatste aflevering zal zeker spannend worden!
:)

Continuum S03E12 2 Minute Warning

Continuum Season 3 Episode 12Graças à Showcase, aqui está o trailer de “2 Minute Warning”, o próximo episódio série de ficção científica com viagem no tempo para TV, Continuum:


Continuum 3.12 – 2 Minute Warning

Continuum T3x12 2 Minute Warning
Resumo do episódio:
Algo está muito bem escondido nas instalações Freelancer. Kiera e John Doe trabalham para recuperá-lo, mas o preço do conhecimento é a traição. Carlos resolve lutar pelo controle do VPD de Piron e Dillon. A ajuda vem como cortesia de um aliado improvável e mortal.

O último episódio foi alucinante, espero que este novo episódio continue igual!
:)

Continuum S03E11 3 Minutes to Midnight

Continuum Seizoen 3 Episode 11Check out de preview trailer van “3 Minutes to Midnight”, de volgende aflevering van de geweldige science-fiction TV-reeks Continuum met in de hoofdrol Rachel Nichols als een tijdrijzende agent


Continuum 3.11 – 3 Minutes to Midnight

Continuum S3x11 3 Minutes to Midnight
Episode Samenvatting:
Een directe aanval van Liber8 brengt Kiera en John Doe in gevaar; op hetzelfde moment worden ze geconfronteerd met de harde realiteit van de oorsprong van hun relatie. Ondertussen worstelt Alec met het feit dat zijn nieuwe uitvinding verantwoordelijk is voor het toenemende vreemde gedrag van Jason.

Alec is te slim om te doen wat hij deed op het einde van de laatste aflevering. En Kiera is uitgegroeid tot een soort van gemene…
:)

Continuum S03E09 Minute of Silence

Continuum Season 3 Episode 9Laat ons de trailer bekijken van “Minute of Silence”, de volgende aflevering van de geweldige tijdsreis science-fiction TV-reeks Continuum:


Continuum 3.9 – Minute of Silence

Continuum S3x09 Minute of Silence
Episode Samenvatting:
Kiera en Carlos, die nog nabeven van een schokkend verlies, zijn op jacht naar een een bende van raadselachtige hightech dieven, zelfs als een knappe, maar koele persoon met geheugenverlies smeekt naar hulp bij het ontdekken van zijn identiteit.

Carlos ziet er knap uit in dat uniform, nietwaar?
:)

Conitnuum S03E08 So Do Our Minutes Hasten

Continuum Seizoen 3 Episode 8Check out the officiële trailer van “So Do Our Minutes Hasten”, de volgende episode van de tijdsreizende science-fiction TV-reeks Continuum:


Continuum 3.8 – So Do Our Minutes Hasten

Continuum S3x08 So Do Our Minutes Hasten
Episode Samenvatting:
Kiera confronteert ongemakkelijke waarheden terwijl ze op een onderzoek is met Dillon. Julian plaatst zichzelf in de schijnwerpers door het vuile werk van een bedrijf bloot te leggen. Alec gaat om met de druk van zijn nieuwe rol bij Piron en een ongemakkelijk geheim geopenbaard door Carlos.

Nu dat Kiera “wakker” is, moet de show nog interessanter worden!
:)

Continuüm S03E03 Minute to Win It

Continuum Seizoen 3 Aflevering 3Laat ons even de preview trailer bekijken van “Minute to Win It”, de volgende aflevering van de tijdreizende science-fiction TV-reeks Continuum:


Continuum 3.3 – Minute to Win It

Continuum S3x03 Minute to Win It
Episode Samenvatting:
“Kiera moet een reeks overvallen, waarbij Liber8 betrokken is, oplossen en ontdekt dat de rovers worden gecontroleerd door een onlangs ontsnapte Lucas. De nieuwe en ongewenste kennis van Carlos over reizen in de tijd begint te zijn werk beïnvloeden.”

Zal Carlos zich nogmaals naar zijn donkere keren en de krachten bundelen met Liber8 in deze nieuwe tijdlijn? En enig idee wie Kiera heeft gedood?
:?

Continuum S03E02 Minute Man

Continuum Seizoen 3 Episode 2Hier is de Officiële trailer van “Minute Man”, de volgende episode van het derde seizoen van de tijdsreis science-fiction TV-reeks Continuum:


Continuüm 3.2 – Minute Man

continuüm S3x02 minuut Man
Episode Samenvatting:
Als Continuum seizoen 3 verder gaat, kijkt Kiera naar de twee Alecs in één tijdlijn; de burgemeester is wordt weggevoerd en Carlos worstelt met Kiera ‘s hachelijke situatie.”

Denkt je dat Kiera haar dubbelganger heeft gedood? Keert ze zich naar haar donkere kant?
:(

Continuum S03E01 Minute to Minute

Continuum Season 3 Episode 1Check out deze velengde preview van “Minute to Minute”, de eerste episode van het derde seizoen van de tijdsreis science-fiction TV-reeks Continuum:


Continuum 3.1 – Minute to Minute

Continuum S3x01 Minute to Minute
Episode Samenvatting:
“Alec Sadler, in de hoop van het redden van Emily, het meisje dat die hij liefheeft, gebruikt de tijdreismachine. Hij sprong terug naar een week eerder.

Het vierde seizoen is voorzien voor première in Canada op 16 maart 2014. De reeks zal dan drie weken later in de VS verschijnen op 4 april.
:)

Continuum Seizoen 3

Continuum Season 2 Episode 8Check die twee teaser trailers uit van het derde seizoen van Continuum, de geweldige science-fiction TV-reeks die vertoond wordt op SyFy:


CONTINUUM SEIZOEN 3

Verhaallijn:
“Kiera Cameron worden geconfronteerd met de onmiddellijke gevolgen van Alec Sadler’s verraad aan het einde van seizoen twee – toen hij verdween in een flits van licht met het tijdreis-apparaat waarvan Kiera hoopte dat het haar thuis zou kunnen brengen. Alecs’ impulsieve besluit zet een stroom van gebeurtenissen in beweging, die Kiera naar een schokkende alliantie stuwt met een voormalige vijand.
Kiera moet ook kampen met een nieuwe strategisch Liber8-organisatie, en een groeiende duisternis in haar politie-partner, Carlos Fonnegra). Uiteindelijk leiden alle wegen naar de jonge Alec Sadler, en met zijn genie dat nooit meer op de proef werd gesteld, stellen zijn beslissingen Kiera – en iedereen – voor de keuze om alles te onderzoeken wat ze dierbaar is.”

Ik ben benieuwd om het nieuwe seizoen te bekijken! Het vorige seizoen liet ons achter met een verdomde cliffhanger!

En jijj dan? Hou je van de TV-serie Continuum?

Continuum seizoen 3 is gepland om ergens in 2014 in première te gaan.
:)

Continuum S02E08 Second Listen

Continuum Seizoen 2 Episode 8Hier volgt de trailer van “Second Listen”, de volgende aflevering van de tijdreis science-fiction TV-reeks Continuum:


Continuum 2.8 – Second Listen

Continuum S2x08 Second Listen
Samenvatting van de aflevering:
“Kiera onderzoekt de mysterieuze verdwijning van verschillende overleden tijdsreizigers als Alec gegijzeld wordt door Garza volgens orders van zijn eigen toekomstige zelf.”

Is het zelfmoord om iemand terug in de tijd te sturen om zijn eigen jongere zelf om te brengen?
:)

Continuum S02E07 Second Degree

Continuum Seizoen 2 Episode 7De promo trailer van “Second Degree”, de volgende episode van de tijdsreis science-fiction TV-reeks Continuum:


Continuum 2.7 – Second Degree

Continuum S2x07 Second degree
Samenvatting van de Aflevering:
“Kiera en Carlos racen tegen de tijd om een Liber8 plan te stoppen zodat Julian’s actie kan ontsporen; Alec moet kiezen tussen het vertellen van de waarheid of het verraden zijn familie.”

Een heel interessante aflevering staat ons te wachten, ik wacht erop met ongeduld!
:)

Continuum S02E06 Second Truths

Continuum Seizoen 2 Episode 6Laat ons de trailer bekijken van “Second Truths”, de volgende aflevering van de Science-fiction TV-reeks Continuum:


Continuum 2.6 – Second Truths

Continuum S2x06 Second Truths
Samenvatting van de aflevering:
“Kiera moet haar kennis van de toekomst gebruiken om een ​​seriemoordenaar te stoppen terwijl een nieuwsgierige Carlos in het duister moet gehouden worden over de waarheid achter haar griezelige inzichten.”

Deze nieuwe aflevering van Continuum zal verschijnen op zondag 2 juni op Showcase.

De serie Continuum focust op het conflict tussen een groep rebellen uit het jaar 2077 die een tijdreis maken naar Vancouver, BC, in 2012, en een politieagent die hen toevallig hen begeleidt. Ondanks het feit dat het vele jaren eerder is, besluit een rebellengroep haar gewelddadige campagne verder te zetten door het vervangen van overheden met hun eigen regels, terwijl de politieman ook pogingen onderneemt om ze te stoppen zonder te onthullen dat ze ook een tijdreiziger is.
:)