Crimson Peak

Crimson Peak Film Trailer

De eerste officiƫle trailer van Crimson Peak, de aanstaande horror thriller film geregisseerd door Guillermo del Toro, is online vrijgegeven in hoge definitie, je kan dit hieronder bekijken:


CRIMSON PEAK
Plot:
“Tussen wens en duisternis, tussen mysterie en waanzin ligt de waarheid achter Crimson Peak. Uit de verbeelding van de visionaire regisseur Guillermo del Toro komt een bovennatuurlijk mysterie met in de hoofdrollen om Hiddleston, Jessica Chastain, Mia Wasikowska en Charlie Hunnam.
“In de nasleep van een familie tragedie, is een aspirant schrijver verscheurd tussen de liefde voor haar jeugdvriend en de verleiding van een mysterieuze buitenstaander. Ze probeert om te ontsnappen aan de spoken uit haar verleden , ze wordt overspoeld door een huis dat ademt, bloed en … onthoudt. Een beklijvend griezelig horror verhaal geregisseerd door de meester van duistere sprookjes, Guillermo del Toro, geschreven door del Toro en Matthew Robbins en de hoofdrollen Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Tom Hiddleston en Charlie Hunnam.”

En hier is een eerste officiƫle filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


CRIMSON PEAK

Pas op!

Verdomme, wat een griezelige trailer! Del Toro’s nieuwste film gaat zeker eng zijn!

Hoe dan ook wat denk je van deze trailer van Crimson Peak? Deel je gedachten hieronder!

De film zal verschijnen in de filmtheaters op 16 oktober 2015.
:)

Crimson Peak Film – Tom Hiddleston en Mia Wasikowska

Die nieuwe foto’s van Crimson Peak de aanstaande gotische horrorfilm geschreven en geregisseerd door Guillermo del Toro, voorzien van actrice Mia Wasikowska en acteur Tom Hiddleston:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Plot:
“De locatie is Cumbria, in een afbrokkelende herenhuis in de grotendeels plattelands- en bergachtige regio van Noord-Engeland in de 19e eeuw, jonge auteur Edith Cushing (Mia Wasikowska) ontdekt dat haar charmante nieuwe echtgenoot Sir Thomas Sharpe (Tom Hiddleston) niet is wie hij lijkt te zijn.”

Dit huis ziet eruit als de ideale locatie voor een horrorfilm… Ik wacht met ongeduld op Guillermo del Toro’s nieuwe film!

De film zal verschijnen in de filmtheaters op 16 oktober 2015.
:)

Jessica Chastain – Crimson Peak Film

Hier is een eerste officiƫle foto van de actrice Jessica Chastain als Lady Lucille Sharpe in Crimson Peak, de aanstaande horrorfilm geschreven en geregisseerd door Guillermo del Toro:

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Plot:
“In de nasleep van een familie tragedie, is een aspirant schrijver verscheurd tussen de liefde voor haar jeugdvriend en de verleiding van een mysterieuze buitenstaander. Ze probeert om te ontsnappen aan de spoken uit haar verleden , ze wordt overspoeld door een huis dat ademt, bloed en … onthoudt. Een beklijvende griezelig horror verhaal geregisseerd door de meester van duistere sprookjes, Guillermo del Toro, geschreven door del Toro en Matthew Robbins en de hoofdrollen Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Tom Hiddleston en Charlie Hunnam.”

Ze ziet eruit als een boze heks op die foto…

De film Crimson Peak zal worden uitgebracht in theaters op 16 oktober 2015.
:)

Crimson Peak Film geregisseerd door Guillermo del Toro

We hebben een paar foto’s te pakken vanop de set van Crimson Peak, de komende horrorfilm, geregisseerd door Guillermo del Toro op basis van een script dat hij schreef samen met Matthew Robbins en Lucinda Coxon:

(Klik op een foto voor een vergroting.)


Plot:
“Het verhaal speelt zich af in Cumbria, in een afbrokkelende herenhuis in een grotendeels plattelands en bergachtige regio van Noord-Engeland in de 19e eeuw. Jonge auteur Edith Cushing (Mia Wasikowska) ontdekt dat haar charmante nieuwe echtgenoot Sir Thomas Sharpe (Tom Hiddleston) niet is wie hij lijkt is te zijn.”

Van wat ik hoorde combineert de film een geestenverhaal en gotische romantiek, Nou, Guillermo del Toro’s benadering ervan.

De cast bestaat Mia Wasikowska, Tom Hiddleston, Jessica Chastain, Charlie Hunnam, Jim Beaver, Leslie Hope, Burn Gorman en Javier Botet.

De releasedatum van Crimson Peak is ingesteld op 16 oktober 2015.
:)

Crimson Peak

Crimson Peak de FilmCrimson Peak
Genre: Horror
Regie: Guillermo del Toro
Cast: Mia Wasikowska, Tom Hiddleston, Jessica Chastain, Charlie Hunnam, Jim Beaver, Leslie Hope, Burn Gorman, Javier Botet
Releasedatum: 16. Oktober 2015

Voor meer informatie: Crimson Peak Trailer

https://filmbioscoop.com/film/crimson-peak

Crimson Peak Film

Regisseur Guillermo del Toro is voorzien om aan het roer te staan van Crimson Peak, een R-geklasseerd spookverhaal in Engeland. De hoofdrollen in de film worden vertolkt door Jessica Chastain, Tom Hiddleston, Mia Wasikowska en Charlie Hunnam. Het filmen zou beginnen in februari 2014.

Op dit moment bereiden ze enkele dingen voor. En actrice Jessica Chastain deelde die foto’s met ons via haar Facebook-pagina:

(Klik op de foto voor en vergroting.)

Verhaallijn:
“Jonge autheur Edith Cushing (Mia Wasikowska) ontdekt dat haar schattige nieuwe echtgenoot niet blijkt te zijn wie hij wel is.”

Waarvoor is dat gipsverband? Enig idee?

De film is voorzien voor release in april 2015.
:)