Curse of Chucky

Curse of Chucky Soundtrack

Werp even een blik op de officiƫle tracklist van de Curse of Chucky soundtrack, de griezel thriller geschreven en geregisseerd door Don Mancini en met in de hoofdrollen Fiona Dourif, Brennan Elliott en A Martinez, met Brad Dourif die zijn stem verleent aan Chucky:

Curse of Chucky Originele Film Soundtrack
Muziek door Joseph LoDuca.

1. Main Title (Chucky Theme)
2. Special Delivery
3. Screams In the Night / Quite Enough Pity
4. Kitchen Prep / Round Table
5. Too Much Oregano
6. Suddenly Seeking Chucky
7. Up Elevator / Coming / Canā€™ t Feel a Thing
8. Only a Storm / You Should Be
9. Unsolved
10. No Time For Games
11. Sunflowers In the Attic
12. The Curse
13. Slo-Mo Escape
14. Silenced
15. Some Assembly Required / The Haunted
16. Fiend of the Family / Last One Standing
17. Framed
18. Under His Spell
19. Curse of Chucky End Titles
Curse of Chucky Liedje - Curse of Chucky Muziek - Curse of Chucky Soundtrack - Curse of Chucky Film Score

Verhaallijn Samenvatting:
“Na haar moeders mysterieuze dood, begint Nica (Fiona Dourif) te vermoeden dat de pratende, roodharige pop, waarmee haar bezoekend nichtje speelde, wel eens de sleutel zou kunnen zijn tot het recente bloedvergieten en chaos.”

De soundtrack van Curse of Chucky is reeds beschikbaar op iTunes.
:)

Curse of Chucky Clip

Een eerste preview clip van The Curse of Chucky, de nog te verschijnen vervolg griezelfilm met de enge roodharige pop Chucky:


Curse of Chucky – Het is een pop! Wat is het ergste dat er kan gebeuren?
Verhaallijn:
“Nica (Fiona Dourif) treurt over de gruwelijke zelfmoord van haar moeder als haar dominante oudere zus Barb (Danielle Bisutti) arriveert in de stad, met haar jonge gezin, voor het regelen van de zaken van hun moeder. Omdat de zusters botsenen over de plannen voor Nica’s toekomst, troost Barb’s jonge dochter zichzelf met een grijnzende, roodharige sprekende pop genaamd Chucky (stem van Brad Dourif) die onlangs mysterieus opdook in de post. Maar als een reeks brutale moorden het huishouden begint te terroriseren, vermoedt Nica dat de pop de sleutel zou kunen zijn tot het bloedvergieten. Wat ze niet weet is dat Chucky een persoonlijke rekening met haar heeft te vereffenen. Hij is vastbesloten om de taak af te maken die hij meer dan 20 jaar eerder begon, en dit keer gaat hij er zeker van zijn om die opdracht helemaal uit te voeren.”

Zou je willen Chucky als vriend willen hebben? Indien je dat denkt, zou je hem soms uitnodigen voor een etentje? En zou je jouw kinderen met hem laten spelen?

Release datum: 24 september 2013.
:)

Curse of Chucky Ongecensureerde trailer

Laten we eens kijken naar de nieuwe red-band trailer van Curse of Chucky, de nog te verschijnen horror thriller film geschreven en geregisseerd door Don Mancini en met Fiona Dourif, Brennan Elliott, en A. Martinez, met Brad Dourif die zijn stem verleent aan Chucky:


CURSE OF CHUCKY
Verhaallijn:
“Na haar moeders mysterieuze dood, begint Nica (Fiona Dourif) te vermoeden dat de pratende, roodharige pop waarmee haar bezoekend nichtje speelt de sleutel is tot het recente bloedvergieten en chaos.”

Wil je spelen met Chucky? Of bent je bang van de boze moordende pop?

De film zal worden uitgebracht op VOD op 24 september 2013 en DVD en Blu-ray op 8 oktober 2013.
:)

Curse of Chucky Film Trailer

De moordende pop keert terug naar een nieuw gezin om het te terroriseren! Het is “gewoon” een pop, wat is het ergste dat er kan gebeuren? Bekijk de de eerste officiĆ«le filmtrailer van Curse of Chucky goed om het te achterhalen:


CURSE OF CHUCKY

Angst heeft een nieuwe thuis

Verhaallijn:
“Wanneer een mysterieus pakket arriveert in het huis van Nica (Fiona Dourif), besteed ze er niet te veel aandacht aan. Echter, na de mysterieuze dood van haar moeder, begint Nica te vermoeden dat de pratende, roodharige pop (met de stem van Brad Dourif ) waarmee haar bezoekend nichtje speelde, weleens de sleutel kan zijn voor het daaruit voortvloeiende bloedvergieten en chaos.”

De bovenstaande afbeelding is de DVD hoes, maar hier is een poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Deze nieuwe aflevering van de Chucky film franchise zal bloed-spetterende spanning en koude rillingen opleveren!

De film is geschreven en geregisseerd door Don Mancini. De prent zal uitgebracht worden op VOD op 24 september 2013 en op DVD en BluRay op 8 oktober 2013.
:)

Curse of Chucky

Curse of Chucky de FilmCurse of Chucky
Genre: Horror
Regie: Don Mancini
Cast: Fiona Dourif, Brad Dourif
Releasedatum: 24. September 2013

Voor meer informatie: Curse of Chucky Trailer

https://filmbioscoop.com/film/curse-of-chucky