Dark Tide

De Poster van Dark Tide met daarop Halle Berry en Olivier Martinez

Ik heb juist de eerste officiƫle poster opgemerkt van Dark Tide, een nog te verschijnen thriller met in de hoofdrollen Halle Berry en Olivier Martinez:

Dark Tide Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting ervan.)

Verhaallijn:
Het verhaal gaat over Brady (Halle Berry), een professionele duikinstructeur die terugkeert naar het diepe water negen jaar na een bijna dodelijk ongeval met een grote witte haai.
:)

Dark Tide Trailer

Dark Tide FilmEen eerste officiƫle film trailer van Dark Tide is online opgedoken, je kan hem onderstaan bekijken:

Dark Tide Trailer


DARK TIDE

Er zijn jaarlijks 100 haai aanvallen

Niemand is ooit dichterbij geweest,
maar wat vervolgens gebeurde zal alles veranderen.

’s Werelds dodelijkst roofdier staat op het punt om heel wat dichter bij ons te komen!

Verhaallijn:
“Kate Mathieson (Halle Berry), haai naturalist en documentaire makere is terughoudend geweest om terug in het water te gaan na de tragische dood haar mentor. Ooit was Kate beruchte voor het zwemmen met de Grote Witte Haaien zonder bescherming van een kooi. Nu leidt ze een alledaags leven met het leiden van rondreizen tussen wilde dieren. Echter na de verrassende aankomst van haar vroege partner en vriend Jeff (Olivier Martinez), wordt ze overtuigd om haar innerlijke demonen aan te pakken en zicht terug in het water te begeven tussen de ergste roofdieren.”

Zelfs in een kooi zou ik niet dichtbij die angsaanjagende haaien willen komen!

De film is geregisseerd door John Stockwell en heeft Halle Berry en Olivier Martinez in de hoofdrollen. Er is nog geen officiƫle verschijningsdatum voorzien.
:)