Dat is geweldig!

Fugu en Tako – Dat is Geweldig!

Je kan hieronder kijken naar Fugu en Tako, een geweldige korte-film geschreven en geregisseerd door Ben West van Robot vfx:


FUGU & TAKOPlot:
“Het verhaal volgt twee Japanse bedienden wiens leven letterlijk transformeert als één van hen een levende kogelvis in een sushibar eet.
Een fantastische buddy film met verbluffende visuele effecten.”

En hier is een officiële poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


FUGU & TAKO

Vriendschap kan verdacht zijn.

Dus, wat denk je, ga je een kogel vis of een octopus eten?

Hoe dan ook, geweldige kort film, nietwaar? More »

Barely Legal Pawn – Dat is geweldig!

De twee hoofdrolspelers uit de ontzagwekkende televisieserie Breaking Bad, Bryan Cranston en Aaron Paul, herenigen voor een ontzagwekkende korte film die zorgt voor een kruisingscommercial voor zowel de Emmy Awards en het Duitse automerk Audi:


BARELY LEGAL PAWN
Plot:
“Bryan Cranston en Aaron Paul gaan samen in de zakenwereld en dit keer is het juridisch… of toch wel nauwelijks. Ontdek wat er gebeurt wanneer Julia Louis-Dreyfus een client wordt, probeert te het meest begeerde object in de televisiewereld probeert te bemachtigen in deze video met in de hoofdrol drie Emmy Award winnaars. ”

Ik wou dat Walter White zijn vrouw had vermoord, zodat Breaking Bad nog enkele seizoenen had kunnen verdergaan! Ik mis hem en zijn maat Jesse Pinkman!

Hoe dan ook, geweldige korte film, toch? More »

Het Duet – Dat is Geweldig!

Een verbazingwekkend korte animatiefilm door Glen Keane, een animator al lang in dienst bij Walt Disney Animation,is online opgedoken, geniet ervan hieronder


HET DUET

Er zit zo veel uitdrukking in deze poëtische animatiefilm, en de hele zaak bevat geen woorden! Ik ben hier gek op! En jij? Deel je gedachten hieronder! Geweldige video, nietwaar? More »

Trickster – Dat is geweldig!

Check out deze nieuwe geweldige fan korte-film met als locatie de wereld van de Matrix, en genaamd Trickster:


TRICKSTER
Verhaallijn:
“Een vrouw probeert te ontsnappen aan een stiekeme robotssoldaat.”

De film is geregisseerd door Felix Joleanes en bevat Brigitte Hernández. Dit project werd gemaakt in Colombia in Zuid-Amerika, en het werd geschoten in de buurt van Bogota met behulp van een GH3 Camera en een Rokinon lenzen Rokinon.

Een animatie test:

Hoe dan ook,is het geen geweldige video? More »

Wolverine Kat – Dat is Geweldig!

Check out deze ontzagwekkende kortfilm geregisseerd door Kaipo Jones, het gaat om een mutantkat die achter een insect jaagt:


X-Men Origins Wolverine Kat
Verhaallijn:
“Een vlieg plaagt een kat die per ongelijk admantium klauwen heeft (zoals Wolverine): chaos is het resultaat!”

God die kat is geweldig, maar ik zou niet willen thuis hebben rondlopen!

En hier is een video van achter de schermen:

Hoe dan ook het is een geweldige video,nietwaar? More »

Thoreal – Dat is Geweldig!

Sommige fans van Thor denk dat de zoon van Odin zijn eigen shampoo en cosmetica merk moet lanceren. Check out deze ontzagwekkende valse advertenties voor Thoréal:

(Klik op een foto voor een vergroting.)


En hier is een nep commercial met iemand die eruit ziet als Thor:


Thor’real

Dus, zou jij dan Thor’s shampoo kopen? Zou jij een trouwe klant worden van Thoreal? En oh ja, zou L’Oréal,’s werelds grootste cosmetica en schoonheid bedrijf, de superheld van Asgard vervolgen voor diefstal van intellectuele eigendom?

“Dat is geweldig!” is onze speciale bijdrage waarin we soms wat interessante dingen proberen te belichten die we hier en daar vonden.
:)

The Simpsons in een parodie op The Hobbit – Dat is Geweldig!

Laten we even kijken naar deze nieuwe geweldige opening van The Simpsons, het is een parodie op The Hobbit:


De Simpsons – The Hobbit Parodie
Verhaallijn:
“De Simpsons gaan op een avontuur op zoek naar een comfortabele bank!”

Arme More, hij is nog steeds niet in staat, zelfs niet in de wereld van de Hobbit!

Geweldige parodie van The Hobbit, nietwaar? More »

Goku vs Superman – Dat is Geweldig!

Sommige mensen vragen zich af wie zou winnen in een gevecht met Batman tegen Superman. Anderen vragen hebben vragen bij een confrontatie tussen de Flash en Superman. Maar de echte vraag moet zijn, wie zou winnen in een gevecht tussen Goku van Dragon Ball tegen Superman! Nou, als je het wil weten, prachtige fans proberen het antwoord te vinden op deze cruciale vraag.

Aan de ene kant is er een misleide groep van fans die denken dat Superman zou winnen… ze maakten zelfs een interessante CG geanimeerde video:

Aan de andere kant denken slimmere fans Goku dat zij zouden winnen, en een die-hard fan van Goku kwam met deze flipbook video (in twee delen) te voorschijn:

De zoon van Krypton is maar een doetje, gevoelig voor Kryptonite en Goku is de ultimieme strijder. Dus ik heb geen twijfel dat Goku, Superman verrot zal slaan!

Hoe dan ook, geweldige video’s! More »

Runaway – Dat is Geweldig!

Bekijk even Runaway, een geweldige animatie, kortfilm door Susan Yung, Emily Buchanan en Esther Parobek, gemaakt door het Ringling College of Art and Design:


RUNAWAY
Verhaallijn:
“Een charmant verhaal over een misverstand tussen een man genaamd Stanley en zijn dierbare koelkast uit 1950, genaamd Chillie. Het verhaal speelt zich in de huidige tijd af, een trieste gebeurtenis stuurt Chillie in een wervelwind van emotionele beroering, en als gevolg daarvan, loopt hij weg!”

Echt, hij gebruikt nog altijd een koelkast uit de jaren ’50? Ik denk dat hij zich geen zorgen maakt over zijn elektriciteitsrekening, want dat stuk antiek moeten elektriciteit opslokken als een hongerige trol!

Hoe dan ook, het is een geweldige kortfilm, nietwaar? More »

The Cub – Dat is Geweldig!

Dankzij Vice, volgt hier een nieuwe hilarische griezel kortfilm geschreven en geregisseerd door Riley Stearns:

Verhaallijn:
“The Cub is het verhaal van een vijfjaar oud meisje die leest op het niveau van iemand van acht jaar en die wordt overgeleverd door haar ouders uit de middenklasse aan een roedel wolven leren om ‘kracht, zelfredzaamheid, en sluw gedrag’ aan te leren. Het meisje is timide in het begin en houdt het been van haar vader vast, maar zoals hij zegt, “Wolven kunnen angst ruiken”, en dan vermand het meisje zich snel.”

De vader en de moeder helemaal verdienen wat er met gebeurt op het einde de film na het achterlaten van hun dochter in de zorg van wolven!

Hoe dan ook, geweldige korte film nietwaar? More »

PostHuman – Dat is Geweldig!

Ik vond net deze geweldige science-fiction animatie kortfilm geregisseerd door Cole Drumb:


POSTHUMAN
Verhaallijn:
“Het jaar 2019 Posthuman volgt Terrence (ingesproken door Ulric Dihle) en zijn hond Nine in een wereld vol adrenaline van spionage, moordenaars en uit de hand gelopen superwetenschap
Terrence stemt ermee in om Kali te helpen (ingesproken door Tricia Helfer de sexy Cylon vrouw uit Battlestar Galactica) om een ontsnapte proefpersoon uit een black ops ESP testlab te helpen (voor degenen die het niet weten ESP staat voor Buitenzintuiglijke Waarneming) met het plan om de laatste overlevende gevangen genomen proefpersoon te bevrijden voordat hij wordt getest voor beëindiging.
De aanval op het lab is snel en intens als Terrence iedere hacker truc gebruikt die hij kent in een poging om de verdediging van de basis te vernietigen en Kali een kans te geven om haar gemartelde lab partner Benjamin te bevrijden ”

Ik zou graag meer vernemen over de wereld waarin Posthuman plaatsvindt! Laat ons hopen dat er een langspeelfilm van zal komen!

Hoe dan ook, is het geen geweldige kortfilm? More »

Worlds Apart – Dat is geweldig!

Laat ons kijken naar Worlds Apart, een schattige kortfilm geproduceerd en geregiseerd door Michael Zachary Huber:


WORLDS APART
Verhaallijn:
“De kortfilm vertelt het verhaal van een jong gezin in Centraal Californië dat gevangen zit in een onvoorstelbare situatie. Het verhaal wordt verteld door de ogen van een kinderteddybeer, Worlds Apart is een deels waarschuwend sprookje en deels een science fiction thriller”

Deze korte film werd in 2011 voltooid. Animatie en visuele effecten werden gedaan door studenten van het Cogswell College

Ik moet toegeven dat de animatie niet de beste is die ik ooit heb gezien, maar het verhaal is krachtig! Geweldige korte film, nietwaar? More »

The Flying Man – Dat is Geweldig!

The Flying Man is een geweldige kort film geregisseerd door de Braziliaanse VFX kunstenaar Marcus Alqueres gebaseerd op een script dat hij samen schreef met Henry Grazinolli. Bekijk hem hieronder:


THE FLYING MAN
Verhaallijn:
“Een nieuwe superheld is in aantocht, deze keer keer is het echter volgens zijn regels. Zal hij nog steeds als een held beschouwd worden?”

Recidivisten zullen iets uit het verleden zijn als deze vliegende burgerwacht doorgaat met het schoonmaken van de straten! Maar kan je de manier waarop hij zich ontdoet van criminaliteit goedkeuren?

Hoe dan ook, geweldige korte film, is het niet? More »

Dr Easy – Dat is geweldig!

Weer een geweldige science-fiction kortfilm. De titel is Dr Easy en is gemaakt door het Britse muziekvideo team Shynola, het is hun eerste kortfilm:


DR. EASY
Verhaallijn:
“In de hoofdrol Tom Hollander naast Dr Easy, een medische robot ingesproken door Geraldine James, het verhaal is een bewerking van een roman door Matthew De Abaitua’s The Red Men, tegen de achtergrond van een doordringende en Orwelliaanse visie van de hedendaagse samenleving: bewaking, automatisering, biotechnologie, en de gevolgen daarvan voor onze menselijkheid.
Michael (Tom Hollander) is een gebroken man met een pistool, omringd door gewapende politie. Een robot met een medische graad wordt gestuurd – maar kan het hem redden?”

De kortfilm Dr Easy is geschreven en geregisseerd door Jason Groves, Chris Harding en Richard Kenworthy (Shynola). Het is eigenlijk een proloog voor een geplande grotere bewerking van ‘The Red Men’.

Op de één of andere manier voel ik me verdrietig voor deze arme robot … Geweldige kortfilm, nietwaar? More »

Project Kronos – Dat is Geweldig!

Project Kronos is een geweldige science-fiction kortfilm die geschreven en geregisseerd is door Hasraf Dulull, een visual effects supervisor. Het is een nepdocumentaire over de eerste menselijke reis naar de sterren. Het is zeker het bekijken waard:


PROJECT KRONOS
Verhaallijn:
“Project Kronos is een documentaire film in de niet al te verre toekomst, na een missie die het interstellaire ruimtereizen bereikbaar wil maken. Aangezien de missie zich ontvouwt met uitzonderlijke resultaten vinden de wetenschappers zichzelf geconfronteert met een veel grotere agenda.”

Het is een beetje griezelig om iemands hersenen er uit te halen en deze dan in een elektronisch apparaat te stoppen … Wil je je aanmelden bij de NASA voor de eerste interstellaire reis als ze dit soort technologie zouden gebruiken?

Hoe dan ook, het is een geweldige korte film, nietwaar? More »