Date and Switch

Date and Switch Film Trailer

Onderstaand kan je de eerste officiƫle movie trailer van Date and Switch, de nog te verschijnen komedie in een regie van Chris Nelson en gebaseerd op een script van Alan Yang:


DATE AND SWITCH
Verhaallijn:
“Die twee jongens die een pact maakten om hun maagdelijkheid te verliezen voor het prom-bal zien hun vriendschap getest wanneer een van hen uit de kast komt.”

Wel, ik moet toegeven dat deze komedie er beter uitziet dan wat ik heb verwacht. Ik moet zeker de hele film gaan bekijken!

The film zal openen in de filmtheaters op 14 februari 2014.
:)

Date and Switch Film Poster

Hier is de eerste officiƫle filmposter van Date and Switch, de aanstaande komedie geregisseerd door Chris Nelson en met in de hoofdrollen Nicholas Braun, Hunter Cope, Dakota Johnson en Zach Cregger:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


DATE AND SWITCH

In de Liefde gaat alles over de juiste combinatie.

Verhaallijn:
“De film volgt twee middelbare school senioren, Michael (Nicholas Braun) en Matty (Hunter Cope), die een pact sluiten om hun maagdelijkheid te verliezen tijdens het seniorbal. Echter, dat verandert helemaal als Matty opbiecht homo te zijn.”

Hoe dan ook, actrice Dakota Johnson kreeg de hoofdrol als college student Anastasia Steele in de aanstaande filmaanpassing van Fifty Shades of Grey.

De releasedatum van Date and Switch is voorzien op 14 februari 2014.
:)

Date and Switch

Date and Switch de FilmDate and Switch
Genre: Komedie
Regie: Chris Nelson
Cast: Nicholas Braun, Hunter Cope, Dakota Johnson, Zach Cregger
Releasedatum: 14. Februari 2014

Voor meer informatie: Date and Switch Trailer

https://filmbioscoop.com/film/date-and-switch