Devil Inside

3 Nieuwe Enge Clips van The Devil Inside

Devil Inside FilmDrie enge voorsmaakclips van The Devil Inside hebben zichzelf online vertoond! Als demonen je angst aanjagen mag je zeker deze clips niet bekijken:


The Devil Inside – Vier Stemmen


The Devil Inside – De Vaticaanse School voor Exorcisme


The Devil Inside – Het echte verschil tussen bezetenheid en geestelijke ziekte

Bekijk hoe een publiek reageerde op een vroege vertoning van The Devil Inside in een kerk: More »

Trailer van The Devil Inside

Devil Inside FilmThe Devil Inside is een nog te verschijnen bovennatuurlijke griezelfilm geregisseerd en medegeschreven door William Brent Bell. Het is een film in een documentaire stijl over een vrouw die betrokken raakt bij een reeks van duiveluitdrijvingen op haar tocht om te achterhalen wat er gebeurde met haar moeder, een vrouw die drie mensen ombracht als het gevolg van haar bezetenheid door een duivel. Hier is een officiƫle red band trailer van The Devil Inside:

Verhaallijn:
“Op 30 oktober 1989 pleegde Maria Rossi (Suzan Crowley) 3 moorden gedurende een duivelsuitdrijving die op haar werd uitgevoerd. Sinds dat moment bevindt ze zich in een psychiatrisch ziekenhuis in de Heilige Kerk van Rome.
Twintig jaar later in 2009 proberen haar dochter Isabelle (Fernanda Andrade) en een filmploeg een priester/wetenschapper te vinden die Maria kan helpen. Isabelle begint zich af vragen of ze ooit zelf bezeten zal raken. Maria’s bezetenheid blijkt alles te overtreffen wat ooit in de geschiedenis van het Christendom voorgekomen is. De dingen gaan helemaal verkeerd en het enige beetje bewijs is het beeldmateriaal van de filmploeg”

Rotzooi niet met de duivel of hij zal met jou rotzooien, dat is zeker!

The Devil Inside zal in de bioscopen te zien zijn vanaf 6 januari 2012.
:)

Devil Inside

Devil Inside de FilmDevil Inside
Genre: Horror/Thriller
Regie: William Brent Bell
Cast: Fernanda Andrade, Isabella Rossi, Simon Quarterman, Evan Helmuth, Ionut Grama, Suzan Crowley, Bonnie Morgan, Brian Johnson, Preston James Hillier, D.T. Carney
Releasedatum: 06. Januari 2012

Voor meer informatie: Devil Inside Trailer

https://filmbioscoop.com/film/devil-inside/

Devil Inside Poster

Bekijk deze nieuwe poster van The Devil Inside:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Geen ziel is veilig…
:(

Devil Inside Clip

Devil Inside FilmEen eerste clip van the Devil Inside, de nog te verschijnen griezelfilm met in de hoofdrol Fernanda Andrade, Simon Quarterman en Evan Helmuth:


The Devil Inside – Geen ziel is veilig

Hij gaat die baby vermoorden! De priester is gek! Of hij is bezeten door een kwade geest?
;-P

The Devil Inside TV Spot

Devil Inside FilmWe hebben de eerste TV-spot te pakken van de griezelfilm geregisseerd door William Brent Bell:


THE DEVIL INSIDE

GeĆÆnspireerd door ware gebeurtenissen.

Niets is meer angstwekkend dan de waarheid.

In de bioscopen op 6 januari 2012.

Verhaallijn:
“In ItaliĆ« raakt een vrouw betrokken bij een reeks niet toegelaten uitdrijvingen tijdens haar missie om te achterhalen wat er gebeurde met haar moeder, die die naar verluidt drie mensen heeft vermoord tijdens haar eigen uidrijvingen. ”

De duivel, zwerft rond … op zoek naar iemand die hij kan verslinden.
:(

Devil Inside Trailer

Devil Inside FilmHier is de eerste officiĆ«le filmtrailer van the Devil Inside, een nieuwe horrorfilm van Paramount’s micro-budget initiatief:

Verhaallijn:
“In ItaliĆ« raakt een vrouw betrokken bij een reeks van illegale duiveluitdrijvingen. Tijdens haar missie voor de ontdekking van wat er gebeurde met haar moeder die naar verluid 3 mensen vermoorde tijdens haar eigen duiveluitdrijving.”

En een poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

THE DEVIL INSIDE

Geen enkele ziel is veilig.

De film is geregisseerd door William Brent Bell en gebaseerd op een script dat hij schreef in samenwerking met Matthew Peterman. De rolverdeling bestaat o.a. uit Fernanda Andrade, Simon Quarterman en Evan Helmuth. De releasedatum van the Devil Inside is voorzien op 6 januari 2012.
:)