Diana

Trailer en Poster van Diana, de biofilm met in de hoofdrol Naomi Watts als Prinses Diana

Bekijk even de mooie poster van Diana, het nog te verschijnen biografische drama met in de hoofdrol Naomi Watts als Prinses Diana:

Diana Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“De laaste twee jaar van Prinses Diana (Naomi Watts)’s leven: haar campagne tegen het gebruik van landmijnen en haar relatie met chirurg Dr Hasnat Khan (Naveen Andrews).”

Er is ook een nieuwe trailer:


DIANA

Met in de hoofdrollen Naomi Watts als Prinses Diana en Naveen Andrews als Dr. Hasnat Khan.

Verwacht in de bioscopen op 1 november 2013.

Is Naomi Watts zo mooi als de echte prinses? Of is ze zelfs mooier?
:)

Barbie Poster en Nieuwe Trailer van Diana

Weer een nieuwe Japanse poster van Diana, het nog te verschijnen biografisch drama met Naomi Watts als Princess Diana:

Diana Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)


DIANA

Verhaallijn:
“Tijdens de laatste twee jaar van haar leven, begint Prinses Diana (Naomi Watts) aan een overgangsritueel: een geheime liefdesrelatie met de Pakistaanse hartchirurg Hasnat Khan (Naveen Andrews).”

Deze poster ziet eruit als een advertentie voor Barbie, nietwaar?

Hoe dan ook, hier is een nieuwe internationale trailer:

Zou jij afspraakjes gemaakt hebben met Prinses Diana als zij het je gevraagd had?

Release datum: 1 november 2013.
:)

Diana Japanse Trailer

Check deze nieuwe Japanse trailer van Diana uit, de nog te verschijnen drama biografische film met in de hoofdrol actrice Naomi Watts als Prinses Diana en Lost acteur Naveen Andrews als haar minnaar:

Diana film geregisseerd door Oliver Hirschbiegel en gebaseerd op een script door Stephen Jeffreys.


DIANA
Verhaallijn:
“Tijdens de laatste twee jaar van haar leven, gaat Prinses Diana (Naomi Watts) op een laatste overgangsritueel: een geheime liefdesrelatie met de Pakistaanse hartchirurg Hasnat Khan (Naveen Andrews).”

Heeft Diana ooit echt van prins Charles gehouden? Of was Hasnat Khan haar eerste echte liefde? Wat denk jij?

In de filmtheaters: 20 september 2013.
:)

Diana Film Trailer

Geen enkele blonde vrouw kan ​​Acteur Naveen Andrews weerstaan, de man die de rol van Sayid speelde in de tv-serie Lost! Zelfs de prinses van Wales valt voor hem in Diana, de aankomende biografische film met Naomi Watts. Hier is de volledige trailer van Diana:

Diana Trailer


DIANA
Verhaallijn:
“Gevierd en aanbeden door miljoenen, was zij de koningin van de harten van het volk, maar het bitterzoete verhaal van de laatste man om haar het hare te veroveren werd nooit verteld. Prinses Diana (Naomi Watts), is op een bepaald moment de beroemdste vrouw van de wereld, ze inspireerde een natie met haar vrijgevigheid, medeleven en vriendelijkheid – en in haar laatste jaren ontmoet zij de man, Dr Hasnat Kahn (Naveen Andrews), die op haar op haar beurt inspireert … ”

Zorgen Naveen Andrews en Naomi Watts voor een mooi paar op het scherm?

In de bioscopen: 20 september 2013.
:)

Princess Diana Film

Weer een nieuwe poster van Diana, de aankomende drama biografie met in de hoofdrol actrice Naomi Watts als Diana, Princess of Wales:

Trailer van Diana

(Klik op de poster voor een vergroting.)


DIANA

De legende is nooit het hele verhaal!

Verhaallijn:
“De laatste twee jaar van prinses Diana (Naomi Watts) ’s leven: haar campagne tegen landmijnen en haar relatie met chirurg dr. Hasnat Khan (Naveen Andrews).”

Net als haar ondeugende blik op deze poster. Ik denk dat ze gaat fantaseren over wat ze zal hebben voor avondmaaltijd! LoL!

In de bioscopen: 20 september 2013.
:)

Diana Poster

Een eerste officiële poster voor Diana, de aankomende drama biografie geregisseerd door Oliver Hirschbiegel:

Diana Film Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“De laatste twee jaar van het leven van prinses Diana: haar campagne tegen landmijnen en haar relatie met chirurg dr. Hasnat Khan.”

Hier is de teaser trailer als je hem nog niet hebt gezien: More »

Trailer van Diana met in de hoofdrol Naomi Watts

Dankzij MSN Movies volgt hier de eerste officiële film trailer van Diana, het nog te verschijnen drama in een regie van Oliver Hirschbiegel en met in de hoofdrol de Actrice Naomi Watts als de wijlen Princess Diana in de film Diana:

Diana Film Trailer


DIANA

Een icoon aanbeden door miljoenen, de beroemdste vrouw in de wereld
die prinsen van het volk werd.

De legende is nooit het hele verhaal!

Verhaallijn:
“De laatste twee jaar van prinses Diana (Naomi Watts) ’s leven: haar campagne tegen landmijnen en haar relatie met chirurg dr. Hasnat Khan (Naveen Andrews).”

Denk je dat Lady Di zichzelf zou herkennen in deze film? Of hebben de filmmakers haar te veel gedramatizeerd? En wat denk je van Naomi Watts ‘prestaties als Diana? Deel hieronder je mening!

De film zal worden uitgebracht in de UK filmtheaters op 20 september 2013.
:)

Diana Film met in de hoofdrol Naomi Watts

Een nieuwe officiële foto van actrice Naomi Watts als de voormalige Prinses Diana in de film Diana, een nog te verschijnen biografie in een regie van Oliver Hirschbiegel en gebaseerd op een script van Stephen Jeffreys:

Diana Film Trailer

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“De laatste twee jaar in het leven van Prinses Diana (Naomi Watts): haar campagne tegen landmijnen en haar relatie met de chirurg Dr Hasnat Khan (Naveen Andrews).”

En die twee nieuwe reeksen foto’s tonen ons een blik van de laatste minnaars van Diana:


Diana – Prinses Diana (Naomi Watts) en Dr Hasnat Khan (Naveen Andrews, jawel dat is de kerel die de rol vertolkte van Sayid in de TV-reeks Lost).


Diana – Prinses Diana (Naomi Watts) en Dodi Fayed (Cas Anvar).

Diana’s laatste minnaars zien er zeker beter uit dan die ouwe Charlie (hoe is het mogelijk dat die man haar liet vallen!).

In de bioscopen vanaf 20 september 2013.
:)

Diana Film

Actrice Naomi Watts heeft de hoofdrol te pakken als Prinses Diana in Diana (voorheen genaamd Caught in Flight), een nog te verschijnen biografische film over de Prinses van Wales. De film wordt geregisseerd door Oliver Hirschbiegel en is gebaseerd op een scenario van Stephen Jeffreys. Naast Naomi Watts vinden we ook Naveen Andrews, Douglas Hodge en Juliet Stevenson in de rolbezetting. Er is nog geen officiële release datum.

Diana Trailer

Een eerste officiële blik op Naomi Watts als Prinses Diana in de film Diana:

(Klik op de foto voor een vergroting.)


Verhaallijn:
“De film is een meeslepend portret over Diana, Prinses van Wales tijdens de laatste twee jaar van haar leven. Het is het verhaal over het vinden van het ware persoonlijke geluk voor de eerste keer en de kans voor het bereiken van succes waardoor ze zich ontwikkelt tot een belangrijke internationale campagnevoerder en humanitaire activist.”

Enkele woordjes van Naomi Watts:

“Ik ben opgewonden en voel me vereerd om de rol te spelen van een echt opmerkelijke vrouw die zo’n positieve en diepgaande invloed had op zo vele manieren.”

Actrice Naomi Watts

Ik ben geen fan van die koninklijke familie, maar ik zou zeker de film gaan bekijken als de prinses er naakt in verschijnt (ik geef niet om Charlie of Dodi)! Naomi Watts is een mooie actrice!! Maar, ik denk niet dat het zal gebeuren…

Hoe dan ook, blijf via ons op de hoogte voor meer details over de film Diana.
:)

Diana

Diana de FilmDiana
Genre: Biopic/Drama
Regie: Oliver Hirschbiegel
Cast: Naomi Watts, Naveen Andrews, Douglas Hodge, Juliet Stevenson
Releasedatum: 2013

Voor meer informatie: Diana Trailer

https://diana-movie-trailer.blogspot.com/