Dibbuk Box

2 Clips van The Possession

Possession FilmWe hebben twee nieuwe preview clips te pakken van The Possession, de nog te verschijnen griezelfilm in een regie van Ole Bornedal en geschreven door Juliet Snowden en Stiles White:

The Possession Film

*


The Possession – Boek


The Possession – Waar is mijn kistje?

Het arme meisje is bezeten door een enge Joodse geest!
:(

The Possession Soundtrack

Bekijk even de liedjeslijst van The Possession, de nog te verschijnen griezelthriller in een regie van Ole Bornedal en met in de hoofdrollen Jeffrey Dean Morgan, Kyra Sedgwick, Madison Davenport en Natasha Calis:

The Possession Originele Film Soundtrack
Muziek door Anton Sanko.

1. Stop the Killing
2. Yard Sale
3. The Box Opens
4. She’s Still Hungry
5. Shadow Puppets
6. To Trap
7. I Don’t Love You
8. The Morgue a Demon
9. The Schul
10. Brett’s Teeth
11. Abizul
The Possession Liedje - The Possession Muziek - The Possession Soundtrack - The Possession Filmscore

De filmsoundtrack van The Possession zal in digitale vorm uitgebracht worden op 28 augustus 2012.
:)

The Possession Filmtrailer

The Possessionfilm met in de hoofdrollen Jeffrey Dean Morgan en Kyra SedgwickAls je moedig genoeg bent, vang dan een glimp op van de 60 seconden durende Trailer van THE POSSESSION, het verhaal over een familie die een front moet vormen voor overleving tegen de boze bedoelingen van een onverklaarbare duivel:

The Possession Filmtrailer


The film is geproduceerd door Sam Raimi en geregisseerd door Ole Bornedal.

Verzeker je ervan zeker THE POSSESSION te bekijken in de bioscopen vanaf 31 augustus 2012.
:)

The Possession geanimeerde poster

Possession FilmErvaar Em’s gevecht met een kwade geest wanneer die tot leven komt in deze enge nieuwe geanimeerde poster voor Sam Raimi’s The Possession: More »

The Possession – Vrees de geest die God niet vreest!

Een gloednieuwe poster van The Possession (alias Dibbuk Box) werd onthuld:

The Possession Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

THE POSSESSION

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Vrees de geest die God niet vreest!

Die geest zou beter niet de strijd aanbinden met de Almachtige!
:)

The Possession Nieuwe Poster

Vang een glimp op van en bid voor Em, het jonge meisje dat ontmoetingen heeft met een boze geest in de nieuwste poster van The Possession:

The Possession Trailer

(Klik op een poster voor een vergroting.)

THE POSSESSION

Gebaseerd op ware gebeurtenissen.

De film volgt de ene familie die zich moet verenigen om de toorn van het onuitspreekbare kwaad te overleven.
:(

Possession Trailer

Possession FilmJe kan onderstaand de eerste officiële trailer bekijken van The Possession, de nog te verschijnen thriller in een regie van Ole Bornedal en met in de hoofdrollen: Jeffrey Dean Morgan, Kyra Sedgwick, Madison Davenport en Natasha Calis:

The Possession Trailer


THE POSSESSION

“Gebaseerd op een echt gebeurt verhaal.”

Verhaallijn:
“Clyde (Jeffrey Dean Morgan) en Stephanie Brenek (Kyra Sedgwick) zien geen aanleiding tot alarm als hun jongste dochter Em (Natasha Calis) meer en meer geobsedeerd wordt door een antieke houten doos die ze kocht in een uitverkoop. Als echter het gedrag van Em meer en meer onvoorspelbaar wordt, vreest het paar dat er een kwaadaardige kracht aanwezig is in hun midden. Op dat moment ontdekken ze dat het kistje gebouwd werd om een dibbuk te behuizen, een verloren geest die op het einde zijn menselijke gast verslind.”

Dat ziet er uit als een Joodse benadering van The Exorcist. Denk je dat het meisje zal overleven?

De film zal te zien zijn in de bioscopen op 31 augustus 2012.
:)

The Possession Poster

Een eerste officiële poster van The Possession, de nog te verschijnen griezelfilm met in de hoofdrollen Jeffrey Dean Morgan en Kyra Sedgwick, werd onthuld:

The Possession Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

THE POSSESSION

Verhaallijn:
“Gebaseerd op een waargebeurd verhaal, THE POSSESSION is het angstaanjagende verhaal van hoe een gezin zich moet verenigen om de toorn van een onuitsprekelijk kwaad te overleven.
Clyde (Jeffrey Dean Morgan) en Stephanie Brenek (Kyra Sedgwick) zien weinig reden tot alarm als jongste dochter Em vreemd genoeg wordt geobsedeerd door een antieke houten doos die ze gekocht op een rommelmarkt. Maar als Em’s gedrag steeds meer onvoorspelbaar wordt, vreest het echtpaar de aanwezigheid van een kwaadaardige kracht in hun midden. Op dat moment ontdekken ze dat de doos werd gebouwd om een ​​dibbuk te behuizen, een ontwrichte geest die zijn gastheer bewoont en uiteindelijk verslindt. ”

The Possession zal in de bioscopen te zien zijn vanaf 31 augustus 2012.
:)

The Possession Film

Werp even een blik op de officiĂ«le foto’s van The Possession alias the Dibbuk Box, de nog te verschijnen griezelthriller in een regie van Ole Bornedal en met in de hoofdrollen Jeffrey Dean Morgan, Kyra Sedgwick, Madison Davenport en Natasha Calis:

The Possession Trailer

(Klik op de foto voor een vergroting.)


The Possession – Actrice Natasha Calis als Em

Verhaallijn:
“Een jong meisje koopt een antieke doos tijdens een rommelverkoop, zij is er echter niet van op de hoogte dat er een kwade geest leeft in de doos. De vader van het meisje vormt een team met zijn ex-vrouw om een uitweg te vinden voor de vloek op het meisje.”

Waarom kochten ze een vervloekte doos? Wat dachten ze wel!

De release datum van The Possession is voorzien voor 31 augustus 2012.
:)

Dibbuk Box Film

Dibbuk Box FilmThe Dibbuk Box is een op handen zijnde horror film geregisseerd door Ole Bornedal voor Lionsgate. Voor hen onder jullie die de Dybbuk Box niet kennen(of Dibbuk Box) het is een joodse wijnopslagkist die door een Joodse holocaust overlevende naar Amerika werd gebracht op het einde van WO II. De kist is verondersteld bevolkt door een a Dybbuk; een Joodse kwade geest. De kist werd bekend nadat zij op Ebay werd verkocht met de bijhorende horrorverhalen. De film is een fictionele benadeering op het alles. De film Dibbuk Box heeft in de hoofdrollen Jeffrey Dean Morgan en Kyra Sedgwick. De verschijningsdatum is 28 October 2011

Dibbuk Box Trailer

Verhaallijn:
“Een jong meisje koopt een antieke doos op een rommelmarkt, maar ze is er zich niet bewust van dat er een kwade, oude geest in de doos leeft. De vader van het meisje samen met zijn ex-vrouw vormen dan een team om de vloek op hun dochter te verbreken.”

Ik kan niet echt zeggen dat ik de Dibbuk Box opwindende vind, maar als de uitvoering goed is kan het misschien ontspannend zijn.

Hoe dan ook, meer informatie over de the Dibbuk Box volgt gauw!
:)

Dibbuk Box

Dibbuk Box de FilmDibbuk Box
Genre: Horror/Thriller
Regie: Ole Bornedal
Cast: Jeffrey Dean Morgan, Kyra Sedgwick
Releasedatum: 28. Oktober 2011

Voor meer informatie: Dibbuk Box Trailer

https://dibbuk-box.the-movie-trailer.com/