Die Hard 5

A Good Day To Die Hard – Valentijn Trailer

20th Century Fox bracht een beetje vroeg een grappige Valentijn trailer uit van A Good Day To Die Hard alias Die Hard 5, de nog te verschijnen thriller met in de hoofdrollen Bruce Willis en Jay Courtney:

A Good Day To Die Hard Trailer


A GOOD DAY TO DIE HARD

Deze Valentijn,
Bereid je voor op die drie kleine woordjes waarnaar je zo verlangd hebt: Yippee Ki Yai!

Ontvang wat echte actie deze Valentijn!Verhaallijn:
“John McClane (Bruce Willis) reist naar Rusland voor de hulp aan zijn schijnbaar stuurloze zoon, Jack (Jay Courtney), hij ontdekt echter dat Jack een CIA-agent is die werkt aan het voorkomen van een nucleaire overval. Vader en zoon worden gedwongen een team te vormen tegen de krachten van de onderwereld.”

De release datum van A Good Day To Die Hard is voorzien voor 14 februari, 2013. Zal je de film gaan bekijken met je betere helft voor het vieren van Valentijn?
:)
1

Wat is het verhaal achter A Good Day to Die Hard?

Deze nieuwe promo-clip van A Good Day to Die Hard alias Die Hard 5 geeft ons een beter begrip over de verwachtingen over de film:

Die Hard 5 Film Trailer


A Good Day To Die Hard – Wat is het verhaal?
Verhaallijn:
“Bruce Willis keert terug in zijn meest iconische rol als New Yorkse politieagent John McClane – de held met de vaardigheden en houding om altijd als de laatste man over te blijven. Dit keer bevindt de medogenloze agent zich echt op de verkeerde plaats op het verkeerde moment na een reis naar Moskou om zijn vervreemde zoon Jack (Jay Courtney) te helpen. Met de Russische onderwereld in achtervolging, en vechtend tegen een countdown voor een oorlog, ontdekken de twee McClanes dat hun tegengestelde methoden hen tot niet te stoppen helden maken. ”

Je hebt het door: Vader en zoon zullen de slag slaan en door dit te doen, zullen ze meer over elkaar te weten komen.

De release datum van A Good Day van Die Hard is ingesteld voor 14 februari 2014.
:)

2 Nieuwe Clips van A Good Day To Die Hard met in de hoofdrollen Bruce Willis en Jai Courtney

Twee nieuwe film clips van A Good Day to Die Hard alias Die Hard 5 zijn online opgedoken, je kan ze onderstaand bekijken:

A Good Day To Die Hard Trailer


A Good Day To Die Hard – Heb je een plan?


A Good Day To Die Hard – Wat is er zo leuk?
Verhaallijn:
“John McClane reist naar Rusland om zijn schijnbare onberekenbare zoon, Jack, te helpen maar hij ondekt dat zijn zoon een CIA-agent is die een nucleaire wapen overval wil voorkomen. Vanwege dit voorval moeten de vader en zoon samenwerken tegen de krachten van de onderwereld.”

Bruce Willis en Jai Courtney zullen hun kunstjes tonen in Rusland! Hoe zeg je proost in het Russisch?

In de bioscopen vanaf 14 februari 2013.
:?
1

A Good Day To Die Hard Clip

Laten we deze preview clip bekijken van A Good Day To Die Hard, alias Die hard 5, de nog te verschijnen actie-thriller met in de hoofdrollen Bruce Willis en Jai Courtney:

Die Hard 5 Trailer


A Good Day To Die Hard – Denk je dat ik versta wat je zegt?
Verhaallijn:
“John McClane reist naar Rusland voor het helpen van zijn kenbaar onberekenbare zoon Jack. Hij ontdekt echter dat Jack een CIA-agent is die werkt aan het voorkomen van een nucleaire-wapenroof. Vader en zoon moeten een team vormen tegen de bedreiging van de onderwereld.”

Bruce Willis is zeker ONBREEKBAAR (jawel!) en pijn ontsnapt hem! Bruce Willis wordt oud maar hij zal altijd aan de top staan! Hij spreekt echter geen Russisch…
:)

A Good Day to Die Hard Soundtrack

Bekijk even de officiële soundtrack van Die Hard 5 alias A Good Day to Die Hard, de nog te verschijnen actie-thriller in een regie van John Moore en met in de hoofdrollen Bruce Willis en Jai Courtney:

A Good Day to Die Hard Originele Filmsoundtrack
Muziek door Marco Beltrami.

1. Yuri Says
2. Getting Yuri To The Van
3. Jack Makes The Call
4. Everyone To The Courthouse
5. Court Adjourned
6. Truckzilla
7. Yippie Kay Yay, Mother Russia!
8. Truckzilla
9. Father & Son
10. To The Safe House
11. Regroup
12. Leaving the Safe House
13. Getting to the Dance Floor
14. Too Many Kolbasas On The Dance Floor
15. What’s So Funny?
16. McClanes Get The Bird
17. Scumbags
18. Entering Chernobyl
19. Into The Vault
20. Rubbed Out At The Spa
21. Sunshine Shootout
22. Get To The Choppa!
23. Chopper Takedown
24. It’s Hard To Kill A McClane
25. Triple Vodka Rhapsody
26. McClane’s Brain
A Good Day to Die Hard Liedje - A Good Day to Die Hard Muziek - A Good Day to Die Hard Soundtrack - A Good Day to Die Hard Filmscore

De filmsoundtrack van A Good Day to Die Hard alias Die Hard 5 zal uitgebracht worden op 19 februari 2013 door Sony Classical.
:)

A good day to die hard

Weer een nieuwe geweldige trailer van A Good Day To Die Hard (alias Die Hard 5), de nog te verschijnen actie thriller in een regie van John Moore en met in de hoofdrollen Bruce Willis en Jai Courtney

Die Hard 5 Film


A GOOD DAY TO DIE HARD
Verhaallijn:
“John McClane reist naar Rusland om zijn schijnbaar eigenzinnige zoon, Jack, uit de brand te helpen. Al gauw echter ontdekt hij dat Jack een CIA agent is die werkt aan het verhinderen van een kernwapenroof. Vader en zoon vormen een team tegen de onderwereld.”

Zal Bruce Willis op rust gaan en zal Jai Courtney dan de rol overnemen van de redder van de dag?
:)

2 TV-Spots van Die Hard 5 A Good Day To Die Hard

Onderstaand kan je genieten van twee lyrische TV-spots van A Good Day To Die Hard alias Die Hard 5, de nog te verschijnen actie thriller met in de hoofdrollen Bruce Willis en Jai Courtney als respectievelijk vader en zoon:

Die Hard 5 Trailer


A Good Day To Die Hard – Heb je een knuffel nodig?


A Good Day To Die Hard – Agent 007
Verhaallijn:
“John McClane (Bruce Willis) reist naar Rusland om zijn schijnbaar eigenzinnige zoon, Jack (Jay Courtney), te helpen, hij ontdekt echter Jack een CIA-agent is die werkt aan het voorkomen van een kernwapen roof, hierdoor vormen vader en zoon een team tegen de onderwereld.”

Ik denk dat je je afvraagt ​​wie de sexy actrice die zich uit haar strakke lederen pak wurmt? Nou dat is de Russische actrice Yuliya Snigir. Zij is Sexy, nietwaar?

En last but not least, als je je afvraagt ​​wat het spetterende liedje is op de achtergrond, het is een koor gedeelte van de geweldige Negende Symfonie van Beethoven.
:)

Poster en Promoclip van A Good Day To Die Hard

Hier is een gloednieuwe poster van A Good Day to Die Hard alias Die Hard 5:

Die Hard 5 Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

A GOOD DAY TO DIE HARD

Zo vader. Zo Zoon. Zo hels!

Verhaallijn:
“John McClane en zijn zoon nemen het op tegen plaatselijk geweld in Rusland.”

Yippee Ki-Yay Moeder Rusland!

En deze nieuwe promoclip van Die Hard 5 richt zich op Jack McClane (Jai Courtney), de zoon van John McClane (Bruce Willis):

De film zal te zien in de bioscopen vanaf 14 februari 2013.
:)

Bruce Willis en Jai Courtney A Good Day to Die Hard

Enkel een nieuwe foto van A Good Day to Die Hard alias Die Hard 5, de nog te verschijnen actie thriller in een regie van John Moore:

A Good Day to Die Hard Filmtrailer

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“John McClane reist naar Rusland om zijn schijnbaar hulpeloze zoon Jack uit de brand te helpen, hij ontdekt echter dat Jack een CIA-agent is die werkt aan het voorkomen van een nucleaire wapendiefstal. Vader en zoon moeten dan een team vormen tegen de krachten van de onderwereld.”

Je kan misschien Bruce Willis en Jai Courtney herkennen als vader en zoon.

In de bioscopen vanaf 14 februari 2013.
:)

Nieuwe actie gevulde scenes achter-de-schermen video van Die Hard 5

Deze nieuwe actie gevulde promo-clip van Die Hard 5 alias A Good Day to Die Hard toont ons enkel scenes achter de schermen van de film:

Die Hard 5 Filmtrailer


A good day to die hard – Acher de schermen video
Verhaallijn:
“John McClane reist naar Rusland om zijn schijnbaar afgedwaalde zoon Jack uit de brand te helpen. Hij ontdekt echter dat Jack een CIA agent is die werkt aan een missie om een kernwapen overval aan te pakken. Vader en zoon worden dan gedwongen om een team te vormen tegen de krachten van de onderwereld.”

Deze nieuwe aflevering van de Die Hard franchise brengt ons Bruce Willis en Jai Courtney als vader en zoon. Je rotzooit beter niet met de McClane familie
:)
1

Trailer en Poster van Die Hard 5 met in de hoofdrollen Bruce Willis en Jai Courtney

Bekijk even de eerste officiële filmposter van Die Hard 5 alias A Good Day To Die Hard, de nog te verschijnen actiefilm met in de hoofdrollen Bruce Willis en Jai Courtney:

Die Hard 5 Film geregisseerd door John Moore

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Er is ook een inspirerende nieuwe filmtrailer van de film:


DIE HARD 5 – A GOOD DAY TO DIE HARD
Verhaallijn:
“Iconoclastisch, onbezonnen agent John McClane bevindt zich voor de eerste keer op vreemde bodem na een reis naar Moskou om zijn eigenzinnige zoon Jack te helpen – hij is er zich niet van bewust dat Jack een echt goed getrainde CIA-agent is die een roof van nucleaire wapens wil verhinderen. Met de Russische onderwereld in achtervolging en een aftelling tot oorlog in het verschiet ontdekken de twee McClanes dat hun tegengestelde methoden hen tot niet te stoppen helden maken.”

Alles ziet er beter uit met klassieke muziek!

:)

Die Hard 5 Trailer

Die Hard 5 FilmDe eerste officiële filmtrailer van Die Hard 5 alias A Good Day To Die Hard, de nog te verschijnen actie thriller in een regie van John Moore, werd online uitgebracht en je kan hem onderstaand bekijken:

Die Hard 5 Trailer


DIE HARD 5 – A GOOD DAY TO DIE HARD
Verhaallijn:

“Iconoclastische, geen-gevangen-nemende politie agent John McClanefor (Bruce Willis) sr is op vreemde bodem na een reis naar Moskou om zijn afgedwaalde zoon Jack (Jai Courtney) te helpen – hij is er zich niet van bewust dat Jack in het echt een hoog opgeleide CIA-agent is, er op uit voor het stoppen van een nucleaire wapensoverval. Met de Russische onderwereld in achtervolging, en het bevechten van een countdown tot oorlog, ontdekken de twee McClanes dat hun tegengestelde methoden hen niet te stoppen maken. ”

Vader en zoon redden de dag: duim omhoog voor de McClanes!

In de filmhoofdrollen vinden we Bruce Willis, Jai Courtney, Sebastian Koch, Yulia Snigir, Cole Hauser, Amaury Nolasco, Megalyn Echikunwoke en Anne Vyalitsyna. In de bioscopen vanaf 14 februari 2013.
:)

Die Hard 5 achter de schermen clip

Die Hard 5 Film - A Good Day To Die Hard FilmActeur Bruce Willis werd gezien op de set van Die Hard 5 alias a A Good Day To Die hard die op dit moment wordt gefilmd in Budapest in Hongarije. Bekijk even deze video van achter de schermen van Die Hard 5!

Die Hard 5 Trailer


Die Hard 5 – Behind the scenes
Verhaallijn:
“John McClane en zijn zoon vechten tegen een lokale militie in Rusland.”

De make up van Bruce Willis’ ziet eruit als echt bloed!

In de bioscopen op 14 februari 2013.
:)

Die Hard 5 – A Good Day To Die Hard

Die Hard 5 FilmDe film Die Hard 5 zal de titel “A Good Day To Die Hard” hebben. De releasedatum is voorzien op 14 februari 2013. Hier is een eerste officiële verhaalsamenvatting:

Die Hard 5 Trailer

Verhaallijn:
“Sinds de eerste Die Hard in 1988, bevond John McClane (Bruce Willis) zich op de verkeerde plaats op het verkeerde moment, hij heeft de vaardigheden en de instelling om steeds te overleven waardoor hij vijand nummer 1 is voor terroristen over de hele wereld . Nu, komt McClane tegenover zijn grootste uitdaging ooit te staan, dit keer op een internationaal podium wanneer zijn vervreemde zoon, die gevangen zat in de gevangenis van een Russische bandietenleider, probeert te ontsnappen. Vader en zoon McClane moeten samenwerken om elkaar in leven en houden en de werelddemocratie te redden. ”

Regisseur John Moore zal starten met het filmen van Die Hard 5 alias A Good Day To Die Hard tijdens de komende maand van januari.
:)