Dorothy of Oz

Legends of Oz Dorothy’s Return Soundtrack

De lijst met officiĂ«le nummers van de soundtrack van Legengs of Oz Dorothy’s Return, de aanstaande geanimeerde film geregisseerd door Will Finn en Dan St. Pierre voor Summer Entertainment, is onthuld:

Legends Of Oz Dorothy’s Return Originele Film Soundtrack
Verschillende artiesten.

1. When the World – Lea Michele
2. Candy Candy – Martin Short
3. China Princess – Megan Hilty
4. Jester – Martin Short
5. Work With Me – Lea Michele
6. Even Then – Hugh Dancy
7. When the World Finale – Lea Michele
8. One Day – Lea Michele
9. Overture – Toby Chu
10. Under the Jester’ s Spell – Toby Chu
11. The Spell is Broken – Toby Chu
12. Escape from Emerald City – Toby Chu
13. Dorothy Wakes – Toby Chu
Legends Of Oz Dorothy's Return Liedje - Legends Of Oz Dorothy's Return Muziek - Legends Of Oz Dorothy's Return Soundtrack - Legends Of Oz Dorothy's Return Filmscore

Plot Samenvatting:
Terug in Kansas beslist Dorothy Gale terug te keren naar Oz om haar vrienden te helpen.

De soundtrack van de film van Legends of Oz Dorothy’s Return zal worden vrijgegeven op 6 mei 2014 door Sony Music.
:)

2 Nieuwe Posters van Legends of Oz Dorothy’s Return

Twee nieuwe posters voor Legends of Oz Dorothy’s Return, het aanstaande geanimeerde filmvervolg op the wizard of Oz:

t

Legends of Oz Dorothy’s Return Trailer

(Klik op een poster voor een vergroting.)

“Terug in Kansas, Dorothy Gale beslist terug te keren naar Oz om haar vrienden te helpen.”

Dorothy wordt ingesproken door Lea Michele.

Hier is de trailer van de film als je hem nog niet hebt gezien:


LEGENDS OF OZ: DOROTHY’S RETURN

De film is geregisseerd door Will Finn en Dan St. Pierre.

Release datum: 9 mei 2014.
:)

Dorothy’s Return Trailer

Weer een nieuwe trailer van Legends of Oz Dorothy’s Return, het nog te verschijnen geanimeerde filmvervolg movie op de Wizard of Oz:

Legends of Oz Dorothy’s Return Trailer


LEGENDS OF OZ: DOROTHY’S RETURN
Verhaallijn:
“In Kansas besluit Dorothy Gale terug te keren naar Oz om haar vrienden te vinden. ”

Ik kan niet zeggen dat ik onder de indruk ben van deze CG-animatie van deze film, maar kinderen zullen het niet erg vinden. De personages echter zijn interessant. Dus denk ik dat ik het een kans zal geven.

In filmtheaters op 9 mei 2014.
:)

Legends Of Oz Dorothy’s Return Film Trailer

We hebben een nieuwe trailer te pakken van “Legends Of Oz Dorothy’s Return” (eerder getiteld Dorothy of Oz), de nog te verschijnen animatie film geregisseerd door Will Finn en Dan St. Pierre voor Summertime Entertainment:


LEGENDES van OZ: DOROTHY’S terugkeer
Verhaallijn:
“Dorothy Gale (Lea Michele) keert terug naar Kansas en vindt het verwoest terug. Dorothy ontdekt dan een nieuwe manier om terug naar het Land van Oz te raken en ontdekt dan dat haar oude vrienden de Vogelschrik (Dan Aykroyd), De Tinnen Man (Kelsey Grammer), De Laffe Leeuw (Jim Belushi) en het hele Land van Oz in ernstig gevaar zijn. Op Dorothy’s nieuwe reis door Oz, ontmoet ze nieuwe vrienden zoals een marshmallow man genaamd Maarschalk Mallow (Hugh Dancy), een Porseleinen Poppenprinses (Megan Hilty), een oude boom-die-nu-sleepboot-is met de naam Tugg (Patrick Stewart), en een grote uil Wiser (Oliver Platt) genoemd. Met de hulp van haar nieuwe vrienden, werkt ze samen tegen een boze Jester (Martin Short) die de controle over Oz wil overnemen door belangrijke personen te veranderen in marionetten. ”

Nou, ik denk dat ze de prent richten op jonge kinderen…

Hoe dan ook, er zijn ook een paar nieuwe foto’s uit de film:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

En een nieuwe reeks van personage posters:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Dus aangezien het avontuur nooit eindigt… ben je klaar voor het volgen van de gele baksteenweg naar een “verbazingwekkend” nieuw avontuur?

De releasedatum van Legends van Oz Dorothy’s Return is voorzien voor 9 mei 2014.
:)

Dorothy of Oz Film Trailer

Dorothy of Oz FilmLåt oss titta på trailern från Dorothy of Oz, den kommande 3D animerade uppföljaren till Trollkarlen från Oz:

Dorothy of Oz Trailer


DOROTHY OF OZ
Handling:
“Tberättelsen börjar när Dorothy ĂĄtervänder till Kansas för inse att allt har förstörts av tromben som skickade henne till Oz. Innan hon kan förstĂĄ vad som hänt hennes hem, transporteras hon tillbaka till Oz, där hennes tre vänner (FĂĄgelskrämman, Lejonet och Tin Man) har försvunnit. Hon möter en charmig man gjord av marshmallows som inte riktigt kan tänka för sig själv, en liten porslin docka prinsessa vars bossiness är en täckmantel för sin bräcklighet, och en bogserbĂĄt med sĂĄ mĂĄnga personligheter som han har bitar. Dorothy mĂĄste hjälpa denna grupp att tillsammans kämpa Jester, en ond ny skurk som tror att alla i Oz är under hans kontroll.

Hur kommer Dorothy och hennes nya följeslagare att arbeta tillsammans för att försöka ĂĄterställa Oz till den plats som vi alla känner och älskar? ”

:)

Dorothy of Oz Filmtrailer

Dorothy of Oz FilmLaten we de filmtrailer bekijken van Dorothy of Oz, de nog te verschijnen 3D animatiefilm als vervolg op The Wizard of Oz:

Dorothy of Oz Trailer


DOROTHY OF OZ
Verhaallijn:

“Het verhaal begint als Dorothy terugkeert naar Kansas wat verwoest is door de tornado die haar naar Oz bracht. Voordat ze kan reageren op de vernietiging van haar huis wordt ze terug gevoerd naar Oz, waar haar drie vrienden (Scarecrow, Lion en Tin man) zijn verdwenen. Ze ontmoet een charmante man gemaakt van marshmallows die niet helemaal voor zichzelf kan denken, een klein porseleinen prinses wiens bazigheid een camouflage is voor haar breekbaarheid en een sleepboot met zoveel persoonlijkheden als hij onderdelen heeft. Dorothy moet deze groep helpen samenwerken tegen de Jester, een boze nieuwe schurk die gelooft dat Oz onder zijn controle moet staan.
Hoe zullen Dorothy en haar nieuwe metgezellen samenwerken in een schijnbaar rampzalige tijd om Oz opnieuw te maken als de plek die we allemaal kennen en liefhebben? ”

Ben je klaar om terug te keren naar de wondere wereld van Oz?
:)

Dorothy of Oz Trailer

Dorothy of Oz FilmDe eerste officiële filmtrailer van Dorothy of Oz, het nog te verschijnen vervolg als 3D animatiefilm op de the Wizard of Oz, werd voor het eerst vertoond door Entertainment Tonight:

Dorothy of Oz Trailer


DOROTHY OF OZ
Verhaallijn:
“Het verhaal begint als Dorothy terugkeert naar Kansas om alles verwoest te vinden door de tornado die haar naar Oz voerde. Voor ze kan reageren op de vernietiging van haar huis wordt ze terug getransporteerd naar Oz waar haar drie vrienden (Vogelschrik, Leeuw en Blikken Man) zijn verdwenen. Ze ontmoet een charmante man gemaakt van marshmallows die niet helemaal voor zichzelf kan denken, een kleine porseleinen poppenprinses wiens bazigheid slechts een vermomming is voor haar breekbaarheid en een sleepboot met zoveel persoonlijkheden als hij onderdelen heeft. Dorothy moet helpen om deze groep samen te laten werken tegen de Nar, een boze nieuwe schurk die gelooft dat alles op Oz zich onder zijn controle moet bevinden.
Hoe zullen Dorothy en haar nieuwe metgezellen samenwerken in een schijnbaar rampzalige tijd om Oz te herstellen naar het oord dat we allemaal kennen en liefhebben? ”

Er is ook een nieuwe poster:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

En enkele foto’s:


De film is geregisseerd door Will Finn en Dan St. Pierre.
:)
1

Dorothy of Oz Poster

Regisseur Dan St. Pierre werkt aan Dorothy of Oz, een animatie vervolg op de Wonderful Wizard of Oz film. Je kan hieronder de eerste officiële film poster van de film Dorothy of Oz bekijken:

Dorothy of Oz Trailer

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Dorothy of Oz FilmDOROTHY OF OZ

Er zijn opnieuw problemen in Oz…

Verhaallijn:
“Opgeroepen door Glinda, keren Dorothy en Toto terug naar het land van Oz. Vergezeld van haar oude vrienden de vogelschrik, de tinnen man en de leeuw vertrekt Dorothy op een gevaarlijke reis om de Nar te stoppen. De Nar wil de toverstaf van de kwade heks van het Westen gebruiken om de inwoners van Oz te betoveren in poppen.”

De film zou moeten verschijnen ergens in 2012.
:)

Dorothy of Oz

Dorothy of Oz de FilmDorothy of Oz
Genre: Animatie/Familiefilm
Regie: Dan St. Pierre
Cast: Lea Michele, Kristin Chenoweth, Dan Aykroyd, James Belushi, Kelsey Grammer, Martin Short, Oliver Platt, Megan Hilty, Hugh Dancy
Releasedatum: 2012

Voor meer informatie: Dorothy of Oz Trailer

https://dorothy-of-oz.movie-trailer.com/