Dracula 3D

Dracula 3D Trailer

Dracula 3D FilmDe eerste officiƫle filmtrailer van Dracula 3D, de nog te verschijnen vampierenfilm in een regie van de Italiaanse filmmaker Dario Argento, is online opgedoken:

Dracula 3D Trailer


DRACULA 3D
Verhaallijn:

“Een nieuwe versie van de klassieke Bram Stoker roman. Na een reis naar TranssylvaniĆ« onder het mom van het afsluiten van een vastgoedtransactie met een nieuwe klant, wordt Jonathan Harker gevangen gehouden door Graaf Dracula in zijn spookkasteel. Hij probeert tevergeefs te ontsnappen, zijn vrouw Mina bereid een noodlottige missie naar Transylvania voor om haar vermiste man te zoeken en ze wordt vergezeld door de legendarische Vampierjager Abraham van Helsing. ”

En hier is de nieuwste poster

(Klik op een poster voor een vergroting.)


De film voelt een beetje ouderwets aan maar ik wil hem nog steeds bekijken!
:)

Dario Argento Dracula 3d

Dracula 3D FilmWe hebben een reeks foto’s te pakken van Dracula 3D, de nog te verschijnen vampierenfilm geregisseerd door de Italiaanse filmmaker Dario Argento: More »

Dracula 3D Film

Regisseur Dario Argento werkt aan Dracula 3D, een nieuwe blik op de uiterste bekende horror figuur: Dracula 3D zou meer trouw zijn aan de roman uit 1897 geschreven door Bram Stoker. Thomas Kretschmann speelt Dracula en Rutger Hauer speelt Abraham Van Helsing, de legendarische vampierenjager. In de rolverdeling vinden we ook Asia Argento, Marta Gastini en Miguel Angel Silvestre. Ze filmen op dit moment in Europa, de film zou moeten verschijnen in 2012.

Dracula 3D Trailer

Hier zijn enkele foto’s vanop de set van Dracula 3D:
(Klik op een foto voor een vergroting ervan.)

Plot:
“Dracula 3D zal een meer gothic en trouwe bewerking zijn van de roman geschreven door Bram Stoker.”

Hier is een promo poster:
(Klik op de poster voor een vergroting ervan.)
Een Dracula film geschoten in stereoscopisch 3D that die meer trouw zou zijn aan de orginele roman? Wel, ik denk dat je op mij kan rekenen voor Dracula 3D! Ik kan niet wachten voor het zien van het rondstrooien van het bloed der onschuldigen!

Hoe dan ook meer details over de film Dracula 3D volgen gauw!
:)

Dracula 3D

Dracula 3D de FilmDracula 3D
Genre: Actie/Horror
Regie: Dario Argento
Cast: Thomas Kretschmann, Rutger Hauer, Asia Argento, Marta Gastini and Miguel Angel Silvestre
Releasedatum: 2012

Voor meer informatie: Dracula 3D Trailer

https://dracula-3d-movie-trailer.blogspot.com/