Dream House

2 Nieuwe clips van Dream House

Dream House FilmTwee nieuwe filmclips van Dream House, het nog te verschijnen thriller drama in een regie van Jim Sheridan:

Dream House Trailer


Dream House – Will en Libby proberen te achterhalen wat de meisjes deed schrikken


Dream House – Libby en Will merken iets op in de tuin

Verhaallijn:
“Gevierd uitgever Will Atenton (Daniel Craig) laat zijn baan achter in New York City om samen met zijn vrouw, Libby (Rachel Weisz), en zijn 2 dochters te verhuizen naar een schattig New England stadje. Wanneer zij zich echter vestigen in hun nieuwe leven ontdekken ze dat hun perfecte huis de moordscene was op een moeder en haar kinderen. De hele stad gelooft dat het de vader was die de moorden pleegde, hij overleefde alles. Als Will de tragedie onderzoek krijgt hij zijn enige aanwijziging van Ann Patterson (Naomi Watts), een buur die erg dicht bij de gedode film stond. Wanneer Will en Ann de gestoorde puzzel samenstellen, ontdekken ze dat de man die als laatste Will’s droomhuis verliet even schrikwekkend is als de volgende die bezat nam van het huis.”

De film zal uitgebracht worden in de bioscopen op 30 september 2011.
:)

Dream House Clip

Dream House FilmLaten we de eerste filmclip bekijken van Dream House, de nog te verschijnen mysterie drama thriller met in de hoofdrollen Daniel Craig:

Dream House Trailer


Dream House – Wie is Peter Ward?
Libby (Rachel Weisz) heeft enkele vragen.

De release-datum van Dream House is voorzien op 30 september 2011.
:)

Dream House Soundtrack

Met dank aan Varese Sarabande is hier de liedjeslijst van de Dream House soundtrack, de nog te verschijnen mysterie thriller geregiseerd door Jim Sheridan en met in de hoofdrollen Daniel Craig, Rachel Weisz en Naomi Watts:

The Dream House Originele Film Soundtrack
Music door John Debney.

1. Dream House (5:36)
2. Little Girls Die
3. Footprints In The Snow
4. Peter Searches
5. Night Fever
6. Intruders
7. Libby Sees Graffiti
8. Peter Ward’s Room
9. Ghostly Playthings
10. Peter Ward’s Story
11. Ghost House
12. Remember Libby
13. Murder Flashback
14. Peter Saves Ann / Redemption
15. Dream House End Credits
Dream House Liedje - Dream House Muziek - Dream House Soundtrack

Componist John Debney (The Passion Of The Christ) bedacht een spookachtige en krachtige filmmuziek voor Dream House, mis dit niet!

De filmsoundtrack van Dream House zal uitgebracht worden op 27 September 2011.
:)

Dream House TV-Spot

Dream House FilmEen nagelnieuwe TV-spot van Dream House, de nog te verschijnen thriller met in de hoofdrollen Daniel Craig en Rachel Weisz:

Dream House Trailer


Iedereen die in dit huis leeft wordt vermoord!
:(

Dream House Film Poster

Een nieuwe internationale poster van Dream House, het nog te verschijnen thriller drama geregisseerd door Jim Sheridan, werd vrijgegeven:

Dream House Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting ervan.)

Er is ook een nieuwe foto:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Succesvol uitgever Will Atenton (Daniel Craig) zegt vaarwel aan een hoge positie in Manhattan voor het verhuizen van zijn vrouw, Libby (Rachel Weisz), en 2 meisjes naar een schattig New England stadje. Tijdens het inburgeren in hun nieuwe leven ontdekken ze echter dat hun nieuwe huis de moordscene vormde op een moeder en haar kinderen.
:{

Dream House Trailer

Laten we de eerste officiële filmtrailer bekijken van Dream House, de nog te verschijnen thriller met in de hoofdrollen Daniel Craig, Rachel Weisz en Naomi Watts:

Dream House Trailer


DREAM HOUSE
Verhaallijn:
“Sommigen zeggen dat alle huizen herinneringen bezitten. Voor één man is zijn huis datgene waarvoor hij zou moorden om het te vergeten. Daniel Craig, Naomi Watts en Rachel Weisz hebben een hoofdrol in Dream House, een suspense thriller over een familie die onbewust verhuist naar een huis waar gruwelijke moorden werden gepleegd … daar aangekomen ondervinden ze dat de moordenaar hen als volgende slachtoffer in het vizier heeft. Succesvolle uitgever Atenton (Daniel Craig), heeft een hoog betaalde job in Manhattan achtergelaten om zijn vrouw, Libby (Rachel Weisz), en twee meisjes te verplaatsen naar een schilderachtig stadje in New England. Als ze zich vestigen in hun nieuwe leven ontdekken ze dat hun perfecte huis een moordscene was voor een moeder en haar kinderen. De hele stad gelooft dat de overlevende echtgenoot de dader was. Wanneer Will de zaken onderzoekt, is hij niet zeker of hij spoken begint te zien of het tragische verhaal hem gewoon raakt. De enige aanwijzingen komen van Ann Paterson (Naomi Watts), een mysterieuze buurvrouw die de slachtoffers kende. Samen vullen ze de stukken van de puzzel aan en ze moeten erachter komen wie de familie vermoord heeft in Will’s droomhuis voordat de dader terugkeert om opnieuw te doden. ”

De film Dream House zal uitgebracht worden op 30 september 30 2011.
:)
1

Dream House Poster

We hebben de eerste poster te pakken van Dream House, de nog te verschijnen drama thriller in een regie van Jim Sheridan en met in de hoofdrollen Daniel Craig, Rachel Weisz en Naomi Watts:

Dream House Trailer

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Gauw na het intrekken in hun schijnbaar idyllische huis komt een familie te weten dat er een brutale misdaad werd gepleegd tegenover vorige bewoners van het huis.
:)

Dream House Film

Hieronder volgen wat foto’s van Dream House. Het is de op handen zijne thriller met in de hoofdrollen Daniel Craig, Rachel Weisz en Naomi Watts:

Dream House Trailer

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Dream House Film

Acteur Daniel Craig ziet er redelijk goed uit met zijn overjas.
:)

Dream House

Dream House de FilmDream House
Genre: Drama/Thriller
Regie: Jim Sheridan
Cast: Daniel Craig, Rachel Weisz, Naomi Watts, Marton Csokas, Elias Koteas, Jane Alexander
Releasedatum: 30. September 2011

Voor meer informatie: Dream House Trailer

https://dream-house.the-movie-trailer.com/