Elysium

Elysium Film – Max (Matt Damon) tegen Kruger (Sharlto Copley)

Deze nieuwe promoclip van Elysium, de nog te verschijnen science-fiction film van de regisseur van District 9, focust op Kruger, de slechterik vertolkt door Acteur Sharlto Copley (die de hoofdrol vertolkte in District 9):

Elysium Film Trailer

Sharlto Copley en Matt Damon confronteren elkaar in de nog te verschijnen Neill Blomkamp thriller, Elysium. Kruger is anders dan elke andere slechterik die je ooit gezien hebt voordien.

Er is ook een nieuwe geweldige TV-spot:


Elysium – Max (Matt Damon) tegen Kruger (Sharlto Copley)
Verhaallijn:
“Het jaar 2154, waar de zeer rijken wonen op een kunstmatig ruimtestation terwijl de rest van de bevolking woont op een verwoeste aarde, één man (Matt Damon) gaat op een missie die gelijkheid op de gepolariseerde werelden zou kunnen brengen ”

Regisseur Neill Blomkamp is de meester van science-fiction: hij bedenkt altijd geweldige verhalen en weet zeker hoe hij ze tot leven kan brengen op het grote scherm.

Release datum: 9 augustus 2013.
:)

2 Clips van Elysium

We hebben twee nieuwe clips te pakken van Elysium, Regisseur Neil Blomkamp’s nieuwe science-fiction film met Matt Damon, Jodie Foster, Sharlto Copley, William Fichtner, Alice Braga en Diego Luna:

Elysium Trailer – In de filmtheaters: 9 augustus 2013


Elysium – Hij is wakker.


Elysium – Kruger
Verhaallijn:
“Het jaar 2154, waar de zeer rijken wonen op een kunstmatig ruimtestation terwijl de rest van de bevolking woont op een verwoeste aarde, één man neemt een missie op zich die gelijkheid op de gepolariseerde werelden zou kunnen brengen.”

De tweede clip is niet gebaseerd op realistische wetenschap. Op geen enkele manier kan een schouder-gelanceerde raket dat ruimteschip zo snel raken! En het is gewoon dom, waarom zouden ze iemand vragen op Aarde om het schip te vernietigen? Het afvuren van een raket uit de ruimte zou veel efficiënter zijn!
Hoe dan ook, de film ziet er nog steeds geweldig uit!

Release datum: 9 augustus 2013.
:)

Nieuwe Clip van Elysium met Matt Damon

Matt Damon gebruikt zijn super-pistool tegen een verdomd humanoïde robot in deze nieuwe previewclip van Elysium, de aankomende science-fiction film geschreven en geregisseerd door Neill Blomkamp (hij stond aan het hoofd van District 9):

Elysium Film


Elysium – Mensen tegen robots: 1 – 0
Verhaallijn:
“Het jaar 2154, waar de zeer rijken wonen op een kunstmatige ruimtestation terwijl de rest van de bevolking woont op een verwoeste aarde, één man neemt een misschie opzich die gelijkheid zou kunnen brengen op de gepolariseerde werelden.”

Ja verdomme! De robot is bevindt zich nu in kleine stukjes: Matt Damon staat aan de top! Waar kan ik een wapen als dat vinden?

Er is ook een nieuwe tv-spot:


Elysium – Het is tijd om alles te veranderen.

De film wordt verwacht in de bioscopen op 9 augustus 2013.
:)

Elysium Clip

Dankzij Yahoo Movies is hier een eerste preview clip, de aankomende science-fiction film met in de hoofdrollen Matt Damon, Jodie Foster en Sharlto Copley in een dystopische wereld:

Elysium Trailer


Elysium – Ik kan niet verklaren wat er gebeurde!
Verhaallijn:
“Het jaar 2154, waar de zeer rijken wonen op een kunstmatig ruimtestation terwijl de rest van de bevolking woont op een verwoeste aarde, één man neemt een missie op zich die gelijkheid op de gepolariseerde werelden zou kunnen brengen.”

Het is moeilijk om een ​​robot bureaucraat te onderscheiden van een mens, is het niet? Is dit vooruitgang?

Release datum: 9 augustus 2013.
:)

Elysium – Hij kan ons allen redden!

Op deze poster wil Matt Damon ons laten geloven dat Matt Damon de nieuwe Redder van de mensheid is:

Elysium Film trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)


ELYSIUM

Hij kan ons allemaal redden.

Van de regisseur van District 9.

Verhaallijn
“Het jaar 2154, waar de zeer rijken wonen op een kunstmatig ruimtestation terwijl de rest van de bevolking woont op een verwoeste aarde, één man neemt een missie opzich die gelijkheid op de gepolariseerde werelden zou kunnen brengen.”

In de wereld van Elysium is de Aarde omgetoverd tot een levende hel … en Matt Damon gaat bewust wat van die hel brengen naar het ontzagwekkende ruimtestation Elysium. Maakt dat hem tot een ​​redder of een barbaarse vandaal?

In de filmtheaters: 9 august 2013.
:)

De Wereld van Elysium

In deze nieuwe promoclip van Elysium, geven regisseur Neil Blomkamp, Matt Damon, en Jodie Foster ons wat achtergrond over de dystopische toekomst waarin de film zich afspeelt:

Elysium Film Trailer


Elysium – Wereldgebouw.
Verhaallijn:
“In het jaar 2154, waar de zeer rijken wonen op een kunstmatig ruimtestation terwijl de rest van de bevolking woont op een verwoeste aarde, één man neemt een missie op die gelijkheid op de gepolariseerde werelden zou kunnen brengen.”

Laten we hopen dat de doemdenkers verkeerd zullen zijn! Dystopische werelden zorgen voor veel vermaak, maar ik zou er zeker niet op willen wonen! En jij?

Release datum: 9 augustus 2013.
:)

Elysium Motion Poster

Dankzij Sony’s is hier een nieuwe motion poster voor Elysium, de aankomende science-fiction film geschreven en geregisseerd door Neill Blomkamp:

Elysium Film Trailer

Verhaallijn:
“Het jaar 2154, waar de zeer rijken wonen op een kunstmatig ruimtestation terwijl de rest van de bevolking woont op een verwoeste aarde, één man (Matt Damon) gaat op een missie die gelijkheid op de gepolariseerde werelden zou kunnen brengen. ”

Mozaïekposters zijn een gewild marketingmedium voor het promoten van Hollywood!

Release datum: 9 augustus 2013.
:)

Elysium Soundtrack

We hebben de officiële liedjeslijst te pakken van de Elysium soundtrack, de nog te verschijnen science-fiction film geschreven en geregisseerd door Neill Blomkamp (de directeur van District 9) en met in de hoofdrol Matt Damon

Elysium Originele Film Soundtrack
Muziek gecomponeerd door Ryan Amon.

1. Heaven and Earth
2. Fire Up The Shuttle
3. Unauthorized Entry
4. Deportation
5. Darkness
6. Things to Come
7. You Said You’d Do Anything
8. A Political Sickness
9. Arming Projectile
10. Zero Injuries Sustained
11. I’d Like Them Dead
12. You Have No Idea
13. The Raven
14. Let the Girls Out
15. I Don’t Want to Die
16. Matilda
17. Step Aboard
18. Heading to Elysium
19. Keep Them Busy
20. When He Wakes Up
21. We Do the Hanging
22. Kruger Suits Up
23. The Armory
24. I’m Right Behind You
25. Fire and Water
26. The Gantry
27. Breaking a Promise
28. Elysium
29. New Heaven, New Earth
Elysium Liedje - Elysium Muziek - Elysium soundtrack - Elysium Filmscore

Verhaallijn Samenvatting:
“In het jaar 2154, wanneer de zeer rijken op een kunstmatig ruimtestation wonen terwijl de rest van de bevolking op de verwoeste aarde woont, neemt een man een missie die gelijkheid op de gepolariseerde werelden zou kunnen brengen.”

De soundtrack van Elysium zal worden uitgebracht op 6 augustus 2013.
:)

Elysium Nieuwe trailer

Een gloednieuwe trailer voor Elysium, de nog te verschijnen science-fiction film met aan het hoofd Neill Blomkamp, de regisseur van District 9:

Elysium Film


ELYSIUM
Verhaallijn:
“Het jaar 2154, waar de zeer rijken wonen op een kunstmatig ruimtestation terwijl de rest van de bevolking woont op een verwoeste aarde, één man neemt de missie op die gelijkheid zou kunnen brengen op de gepolariseerde werelden.”

Denk je dat Matt Damon’s personage in de film Elysium een cyborg is? Of denk je dat hij een gewone mens is met een exoskelet?

Release datum: 9 augustus 2013.
:)

Nieuwe Poster van Elysium met in de hoofdrol Matt Damon

Dankzij Yahoo Movies, is hier een gloednieuwe poster van Elysium, de nog te verschijnen science-fiction film met in de hoofdrol Matt Damon:

Elysium Film Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)


ELYSIUM

Van de regisseur van District 9.

Verhaallijn:
“Het jaar 2154, de zeer rijken wonen op een kunstmatig ruimtestation terwijl de rest van de bevolking woont op een verwoeste aarde, één man neemt een missie aan die gelijkheid op de gepolariseerde werelden zou kunnen brengen.”

De spookachtige cirkel op de achtergrond is eigenlijk Elysium, een ongerept kunstmatig ruimtestation waar de zeer rijken kunnen genieten van het leven weg van de aardse bevolking.

In de filmtheaters, 9 augustus 2013.
:)

Elysium Film Trailer

De nieuwste lange trailer van Elysium, de nog te verschijnen science-fiction film geschreven en geregisseerd door Neill Blomkamp en met in de hoofdrol Matt Damon, is geweldig, je moet hem zeker bekijken:

Elysium film met in de hoofdrollen Matt Damon, Jodie Foster en Sharlto Copley

Verhaallijn:
“In het jaar 2159 bestaan er twee klassen van mensen​​: de zeer rijken, die op een ongerept kunstmatige ruimtestation leven genaamd Elysium, en de rest, die op een overbevolkte, verwoeste aarde wonen. De mensen van de Aarde zijn wanhopig om er aan te ontsnappen vanwege de misdaad en armoede. De bevolking van de Aarde hebben echt de beste medische zorgen nodig die op Elysium beschibaar zijn – maar sommigen op Elysium stoppen voor niets om anti-immigratiewetten af te dwingen voor het behoud van de luxueuze levensstijl van hun burgers. De enige man met een kans om gelijkheid te brengen in beide werelden is Max, een gewone man met een wanhopige nood om Elysium te bereiken. Zijn leven is in gevaar en met tegenzin neem hij de gevaarlijke missie aan – het is een opdracht die hem confronteert met Elysium ’s Secretaris Delacourt en haar harde lijn – maar als hij slaagt, kan hij niet alleen zijn eigen leven te redden, maar ook dat van miljoenen mensen op de Aarde.”

Nogmaals directeur Neill Blomkamp levert een grote science-fiction film af met ontzagwekkende visuele effecten, geweldig acteerwerk, en last but not least, een meeslepend verhaal! Blomkamp is de nieuwe Spielberg! Elysium is een bevestiging van zijn talent. Ik kan niet wachten om de film te bekijken!

Release datum: 9 augustus 2013.
:)

TV-Spot van Elysium de science-fiction film in een regie van Neill Blomkamp en met in de hoofdrol Matt Damon

We hebben de eerste tv-spot te pakken van Elysium, de nog te verschijnen science-fiction film met in de hoofdrollen Matt Damon, Jodie Foster en Sharlto Copley:

Elysium Film


ELYSIUM
Verhaallijn:
“Het verhaal speelt zich af in het jaar 2154, waar de zeer rijken wonen op een kunstmatig ruimtestation terwijl de rest van de bevolking woont op een verwoeste aarde, één man neemt de missie opzich die gelijkheid op de gepolariseerde werelden zou kunnen brengen.”

Dat ruimtestation ziet er geweldig, maar het is natuurlijk niet geschikt voor de gehele mensheid … Ze zou beter allemaal samenwerken allemaal samen om de Aarde te herstellen … Hoe dan ook, ik kan niet wachten om Elysium te bekijken!

De film is geschreven en geregisseerd door Neill Blomkamp, de kerel die ons de geweldige science-fiction film District 9 bracht.

In de bioscopen vanaf 9 augustus 2013.
:)

Trailer en Poster van Elysium

De eerste officiële film trailer van Elysium, de nog te verschijnen science-fiction film geschreven en geregisseerd door Neil Blomkamp (die ons de geweldige science fiction film District 9 bracht) en met met in de hoofdrol Matt Damon, werd online uitgebracht en je kan dit onderstaand bekijken:

Elysium Film


ELYSIUM

Het jaar 2154

De bevoorrechten wonen op Elysium: geen armoede, geen oorlog, geen ziekte.

De rest van ons leeft op de Aarde

Verhaallijn:

“De verarmde inwoners van de verwoeste planeet Aarde strijden om de veilige en ongerepte leefomstandigheden van het ruimtestation Elysium te verkrijgen, waar alleen de rijke en gezonde inwoners verblijven. Een inwoner van de sloppenwijken heeft nood aan een geneeskundige behandeling alleen beschikbaar op Elysium. Hij probeert het ruimtestation te bereiken ten koste van alles en zijn acties kunnen het evenwicht verbreken van hen die alles hebben en zij die niets hebben”.

Regisseur Neil Blomkamp is terug met een nog betere sci-fi film, ik kan niet wachten Elysium te bekijken, ik ben helemaal verslingerd op de trailer!

En hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Release datum : 9 augustus 2013.
:)

Elysium Matt Damon en Alice Braga

Twee nieuwe foto’s van Elysium, de nog te verschijnen actie-drama, science-fiction film geschreven en geregisseerd door Neil Blomkamp en met in de hoofdrol Matt Damon, is online opgedoken, neem even een kijkje onderstaand:

Elysium Trailer

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“De film speelt zich af in 2159 waar de extreem rijken leven in een gefabriceerd ruimtestation terwijl de rest van de bevolking leeft op een verwoeste Aarde, er is een man op een missie die misschien wel evenwicht kan brengen in de gepolariseerde werelden.”

Naast Matt Damon bestaat de cast verder uit Sharlto Copley, Jodie Foster, Alice Braga, Wagner Moura, Diego Luna en William Fichtner.

In de bioscopen vanaf 9 augustus 2013.
:)

Jodie Foster Elysium

Hier is een eerste blik op Jodie Foster In Elysium, de nog te verschijnen science-fiction thriller geschreven en geregisseerd door Neill Blomkamp:

Elysium Film – Release datum: 9 augustus, 2013

Verhaallijn:
“Het verhaal speelt zich af in het jaar 2159, waar de zeer rijken op een kunstmatig ruimtestation leven, terwijl de rest van de bevolking op een geruïneerde aarde woont, een man krijgt een missie die gelijkheid zou kunnen brengen naar de gepolariseerde werelden.”

Actrice Jodie Foster speelt de rol van secretaris Rhodos, een overheidsfunctionaris, vastbesloten om de anti-immigratiewetten te handhaven en de luxueuze levensstijl van de burgers van Elysium te behouden. Dus ze vertolkt een Republikein?
:)