Empire State

Poster van Empire State met Dwayne Johnson en Liam Hemsworth

Een nieuwe poster (eigenlijk is het de DVD-hoes) voor Empire State, het nog te verschijnen misdaad drama geregisseerd door Dito Montiel en met Liam Hemsworth, Dwayne Johnson, Emma Roberts, Michael Angarano en Nikki Reed:

Empire State Film Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)


EMPIRE STATE

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Verhaallijn:
“Na niet in de politie-academie te raken, regelt Chris Potamitis (Liam Hemsworth) een bewakersbaan bij de EMPIRE STATE Armored Truck Company. Chris maakt de fout van het vermelden van de lakse bedrijfsbeveiliging aan zijn beste vriend, Eddie (Michael Angarano ), en wordt al snel onbewust betrokken in een uitgebreid schema om de overvloedige hoeveelheden contant geld die er worden opgeslagen, te stelen – het resulteert in de grootste cash overval in de Amerikaanse geschiedenis. Als de inzet blijft stijgen, moeten Chris en Eddie, James Ransone (Dwayne Johnson) verschalken, hij is de veteraan NYPD detective die hen op het spoor is, alsook de lokale misdaad bazen die willen weten wie zich op hun grondgebied waagde, of ze moeten lijden onder de gevolgen! ”

Hier is de officiĆ«le trailer van Empire State als je hem nog niet hebt gezien: More »

Empire State Soundtrack

Je kan de officiƫle tracklist van de Empire State soundtrack bekijken, de aankomende misdaad drama film met Liam Hemsworth, Dwayne Johnson, Michael Angarano en Emma Roberts:

Empire State Originele Film Soundtrack
Muziek door David Wittman.

1. Opening
2. Bathroom
3. Family
4. Want Ads
5. Dog In There
6. Dad Got Fired
7. OTB
8. Kids Clean
9. Driving
10. Finding Letter
11. Broomstick
12. TV Boom
13. Shootout
14. Jimmy Shot
15. Eddie Breaks In
16. After The Heis
17. Interrogating Chris
18. Go For A Walk
19. Eddie Plots
20. Interrogating Chris II
21. Interrogating Eddie
22. Need Some Money
23. End Theme
Empire State Liedje - Empire State Muziek - Empire State Soundtrack - Empire State Filmscore

Plot Samenvatting:
“Een drama gecentreerd op twee jeugdvrienden die van plan zijn om een gepantserde kluisauto te beroven, en de NYPD agent die hen in de weg staat.”

De soundtrack van de Empire State zal op 3 september 2013 uitgebracht worden door Metropolis Movie Music.
:)

Trailer van Empire State met in de hoofdrollen Dwayne Johnson en Liam Hemsworth

Bekijk even de eerste officiƫle film trailer van Empire State, het nog te verschijnen misdaad drama met Liam Hemsworth, Dwayne Johnson, Michael Angarano en Emma Roberts:

Empire State Film


EMPIRE STATE

Gebaseerd op een waar gebeurd verhaal.

Verhaallijn:
“Een drama toegespitst op twee jeugdvrienden die van plan zijn om een gepantserde bankauto te beroven, en de NYPD officier die hen in de weg staat.”

Wat denk je van deze trailer van Empire State? Deel hieronder je mening!

De film is geregisseerd door Dito Montiel. Empire State zal direct worden uitgebracht op DVD op 3 september 2013.
:)

Liam Hemsworth en Dwayne Johnson Empire State

Twee officiĆ«le foto’s van Empire State, het nog te verschijnen misdaad drama in een regie an Dito Montiel en met in de hoofdrollen Liam Hemsworth en Dwayne Johnson:

Empire State Trailer

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een drama dat zich richt op de kindertijdvrienden die het plan opvatten om een gepantserd voertuig te overvallen en de NYPD agent die in hun weg staat.”

Naast Liam Hemsworth en Dwayne Johnson bestaat de rolverdeling verder ook uit Emma Roberts, Chris Diamantopoulos, Nikki Reed en Michael Angarano. In de bioscopen op 10 juni 2013.
:)
1

Empire State Film

Empire State Film met in de hoofdrollen Dwayne Johnson en Liam HemsworthRegisseur Dito Montiel (die aan het hoofd stond van The Son of No One ) werkt aan Empire State, een nog te verschijnen overvaldrama gebaseerd op een script van Adam Mazer. De film is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal van een overval in 1982 op een gepantserde New Yorkse geldvrachtwagen. Toen had die roof de hoogste cash opbrengst ooit in de geschiedenis van de Verenigde Staten. In de hoofdrollen vinden we: Liam Hemsworth, Dwayne Johnson, Emma Roberts, Chris Diamantopoulos, Nikki Reed en Michael Angarano. De release datum van Empire State is voorzien voor 10 juni 2013.

Empire State Trailer

Verhaallijn:
“Empire State is een drama dat draait rond twee kindertijdvrienden die een overval plannen op een gepantserde geldvrachtwagen en de New Yorkse Politie Agent die dit probeert te verhinderen.”

Zoals gezegd is de verhaallijn gebaseerd op een waar gebeurd verhaal, de verhaallijn van Empire State is gebaseerd op een echte gebeurtenis: in 1982, verdween $11 miljoen uit de kantoren van de Sentry Armored Car Courier Company in de Bronx in New York. Het werd toen gezien als de grootste cash diefstal in de Amerikaanse geschiedenis. De overheid vertelde later echter dat een aanzienlijk bedrag werd verduizeld door insiders.

Blijf op de hoogte via ons over meer details van de film Empire State.
:)

Empire State

Empire State de FilmEmpire State
Genre: Actie/Drama
Regie: Dito Montiel
Cast: Liam Hemsworth, Dwayne Johnson, Emma Roberts, Chris Diamantopoulos, Michael Angarano
Releasedatum: 10. Juni 2013

Voor meer informatie: Empire State Trailer

https://empire-state-movie-trailer.blogspot.com/