Epic

Epic Soundtrack

Bekijk even de officiƫle liedjeslijst van de Epic soundtrack, de nieuwste animatiefilm van Blue Sky Studios, de makers van Rio en Ice Age:

Epic Originele Film Soundtrack
Muziek door Danny Elfman.

1. Leafmen
2. Pursuit
3. Taraā€™s Chamber
4. Meet Dad
5. Moonhaven Parade
6. Alarms
7. The Selection
8. Ambush
9. Taraā€™s Gift
10. Small
11. Girl Meets Boy
12. Rings of Knowledge
13. Antlers
14. Kidnapped
15. In the House
16. Many Leaves
17. Escape
18. False Start
19. Epic Final Confrontation
20. Return
21. Epic Finale
Epic Liedje - Epic Muziek - Epic Soundtrack - Epic Filmscore

Verhaallijn Samenvatting:
“Wanneer een tienermeisje wordt getransporteerd naar een geheim universum moet z samenwerken met een leuke en grillige bende ongeregeld om hun wereld .. en de onze te redden.”

De film soundtrack van Epic zal uitgebracht worden op 28 mei 2013.
:)

Wat is het verhaal van Epic?

Die twee nieuwe promoclips van Epic zullenj je een beter inzicht geven in de verwachtingen over de nog te verschijnen geanimeerde film door de Blue Sky Studios, de makers van Ice Age en Rio:

Epic Film Trailer


Epic – De reis


Epic – Experience
Verhaallijn:
“Wanneer een tienermeisje wordt getransporteerd naar een geheim universum moet ze samenwerken met een chaotische bende van leuke en grilige personages om hun wereld te redden …. en de onze.”

Ik heb ook deze drie nieuwe posters gevonden:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

De film is geregisseerd door Chris Wedge en zal in de bioscopen verschijnen op 24 mei 2013.
:)

Epic Grote Poster

Bekijk deven deze nieuwe internationale banner poster van Epic, de nog te verschijnen animatiefilm van de makers van Ice Age en Rio:

Epic Officiƫle Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een teenager wordt getransporteerd naar een bos waarin er een strijd plaats vindt tussen de krachten van het kwade en het goede. Ze vormt een team met een allegaartje van personages voor het redden van hun wereld — en de onze.”

Gooi gewoon wat napalmbommen op dat verdomde woud en onze wereld zal gered worden. Het is zeker de beste manier om die kleine beestjes kwijt te raken.

Release datum 24 mei 2013.
:)

Epic Nieuwe Reeks Posters

We hebben een nieuwe reeks posters te pakken van Epic, de nog te verschijnen animatie film van de Blue Sky Studios:

Epic Film Trailer

(Klik op een poster voor een vergroting.)


Verhaallijn:
“Een tiener beland in een diep woud waar er een gevecht plaatsvindt tussen de krachten van het goede en het kwade. Ze vormt een band met een groep ongeregeld om hun wereld te redden — en de onze.”

Meer posters onderstaand: More »

Trailer van Epic 3D

We hebben de nieuwste film trailer te pakken van Epic 3D, de nog te verschijnen fantasie avonturen, animatie film in een regie van Chris Wedge voor Blue Sky Studios:

Epic Trailer


EPIC
Verhaallijn:
“Een tiener (Amanda Seyfried) wordt getransporteerd naar een diep bos waar er een strijd plaatsgrijpt tussen de krachten van het kwade en het goede. Ze vormt een band met een groep ongeregeld voor het redden van hun — en onze — wereld.”

Ik wil Epic zeker bekijken! Het ziet er een geweldige film uit.

De stemmenbezetting bestaat uit:

– Amanda Seyfried als Mary Katherine, Professor Bomba’s dochter, zij is het hoofdspersonage
– Josh Hutcherson als Nod, een beginnend Leafmen strijder
– Colin Farrell als Ronin, een doorwinterd Leafmen strijder
– BeyoncĆ© Knowles als Queen Tara, Moeder Natuur-als koningin van het woud
– Christoph Waltz als Mandrake, de leider van de Boggans
– Aziz Ansari als Mub, een slak
– Pitbull als Bufo
– Jason Sudeikis als Professor Bomba, Mary Katherine’s vader
– Steven Tyler als Nim Galuu
– Blake Anderson als Dagda
– Judah Friedlander als Larry
– Chris O’Dowd als Grub, een slak

De film is gebaseerd op het kinderboek door William Joyce’s children The Leaf Men and the Brave Good Bugs. De prent zal uitgebracht worden in de bioscopen op 24 mei 2013.
:)

Trailer van Epic de nieuwe geanimeerde film door Blue Sky, de makers van Ice Age en Rio

Hier is de nieuwste film trailer van Epic, de nog te verschijnen geanimeerde fantasie film door Blue Sky, de makers van Ice Age en Rio:

Epic Trailer – Release datum: 24 mei 2013


EPIC
Verhaallijn:
“Een tiener wordt verplaatst naar een groot woud waar er een strijd plaats vindt tussen de krachten van het kwade en het goede. Ze vormt een band met een los samengestelde groep van personages voor het redden van hun wereld — en de onze.”

De film is geregisseerd door Chris Wedge. De stemmenbezetting van Epic bestaat uit Amanda Seyfried, Jason Sudeikis, Steven Tyler, Colin Farrell, Josh Hutcherson, Christoph Waltz, Beyonce, Pitbull, Steven Tyler, Judah Friedlander, Aziz Ansari en Blake Anderson.
:)
1

3 Nieuwe Posters voor de geanimeerde Epic film

Drie nieuwe posters van Epic, de nog te verschijnen geanimeerde avonturenfilm van Blue Sky Studio, werden onthuld:

Epic Film

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een tiener wordt getransporteerd naar een diep bos in het midden van een gevecht tussende krachten van het goede en het kwade. Ze vormt een band met een voddenbende om hun en onze wereld te redden.”

Hier is de trailer van Epic als je hem nog niet bekeken hebt: More »

Epic – Een harnas van bladeren

Een nieuwe personageposter voor Epic, de nog te verschijnen CG fantasie-avonturen animatiefilm door Blue Sky Studios, de bedenkers van Ice Age en Rio:

Epic Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“EPIC is een 3D CG actie-avonturenkomedie die een verborgen wereld openbaart anders dan alle andere. Van de makers van Ice Age en RIO, EPIC brengt het verhaal van een voortdurende strijd diep in het bos tussen de krachten van goed en kwaad. Wanneer een tienermeisje zichzelf op magische wijze getransporteerd vindt naar dit geheim universum moet ze samenwerken met een band met bende van plezierige en grillige nietsnutten om hun wereld … en de onze te redden. ”


Nod is een beginnende strijder. Zijn harnas is van bladeren gemaakt. Hij is erg talentvol en heeft het in zich om een soldaat te worden maar is er nog niet klaar voor.

Release datum: 24 mei 2013.
:)

Epic Poster

Bekijk even de prachtige filmposter van Epic, de nog te verschijnen avonturen CG animatiefilm geregisseerd door Chris Wedge voor Blue Skies Studio (die ons de Ice Age filmreeks bracht):

Epic Filmtrailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)


EPIC

Verhaallijn:
“Een tiener wordt verplaatst naar een diepe bosrijke omgeving, waar een strijd tussen de krachten van goed en kwaad plaats vindt. Ze vormt een vriendschap met rommelige bende van personages voor het redden van hun wereld en misschien ook wel -.. die van ons”

Die slakken lijken wel rechtstreeks uit Star Wars te komen!

De film opent in de bioscopen op 24 mei 2013.
:)

7 Foto’s van Epic

Bekijk even deze nieuwe reeks van Epic foto’s, het nog te verschijnen CG animatie verhaal geregisseerd door Chris Wedge:

Epic Film – In de bioscopen vanaf 24 mei 2013.

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een tiener vindt zichzelf vervoerd naar een diepe bosrijke omgeving, waar een strijd plaatsgrijpt tussen de krachten van het goede en het kwade. Ze vormt een band met een bonte verzameling aan personages voor het redden van hun wereld -.. En die van ons”

Hier is de Epic filmtrailer als je deze nog niet bekeken hebt:


EPIC

De film is ontwikkeld door Blue Sky Studio, die ons eerder de Ice Age franchise en Rio bracht.
:)

Epic Trailer

Hier is de eerste officiƫle filmtrailer van Epic, de nog te verschijnen geanimeerde avonturenfilm door Blue Sky Studio (die ons de the Ice Age franchise en Rio bracht)

Epic Trailer


EPIC
Verhaallijn:
“EPIC vertelt het verhaal van een voortdurende strijd diep in het bos tussen de krachten van goed en kwaad. Wanneer een tienermeisje zichzelf op een magische wijze getransporteerd vindt naar dit geheim universum moet ze samen-band met een los team van plezierige en grillige personages samenwerken om hun wereld te redden … en de onze.”

De film Epic zal worden uitgebracht in de bioscoop op 24 mei 2013.
:)

Epic Beeld

Blue Sky Studios, de scheppers van Ice Age en Rio werken aan Epic, een nieuwe geanimeerde fantasie avonturenfilm. Hier is een eerste blik op Epic:

Epic Trailer

(klik op een foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Epic vertelt het verhaal over een voortdurende strijd diep in het bos tussen de krachten van goed en kwaad. Wanneer een tienermeisje zichzelf op een magische wijze getransporteerd ziet naar dit geheim universum moet ze samenwerken met het samenraapsel van plezierige en grillige personages om hun wereld te redden … en de onze. ”

De film is gebaseerd op het William Joyce kinderboek “The Leaf Men and the Brave Good Bugs”.
:)

Epic Film

Epic FilmTwentieth Century Fox Animation en Blue Sky Studios (de makers van Ice Age en Rio) partneren opnieuw voor Epic (voorheen getiteld Leaf Men), een nieuwe CG animatiefilm die een verborgen wereld zal onthullen in tegenstelling tot alle andere. De stemmencast kan bogen op Beyonce Knowles, Colin Farrell, Josh Hutcherson, Amanda Seyfried, Johnny Knoxville, AIZ Ansari, Jason Sudeikis, Steven Tyler, Blake Anderson en Juda Friedlander. Bekijk de officiƫle verhaalsamenvatting van de film:

Epic Trailer

Verhaallijn:
“EPIC vertelt het verhaal van een voortdurende strijd diep in het bos tussen de krachten van goed en kwaad. Wanneer een tienermeisje zichzelf op een magische wijze getransporteerd vindt naar dit geheim universum, waar ze een team moet vormen met een samenvoegsel van plezierige en grillige personages om hun wereld te redden … en de onze. ”

De film is gebaseerd op William Joyce’s kinderboek “The Leaf Men and the Brave Good Bugs”. Hier is een uittreksel uit het geĆÆllustreerde boek:

Uittreksel:
“Een oude vrouw wordt ziek en haar tuin begint te sterven. Een onverschrokken gezelschap van insecten neemt de taak op zich voor de bescherming van de tuin en roept dan de bijstand in van de mythische Leaf Men om de gevreesde Spinnen koningin te verslaan en de moestuin veilig te houden.”

Directeur Chris Wedge (die aan het hoofd stond van de eerste Ice Age film en Robots) staat nu aan het hoofd van de film. De release datum van Epic is voorzien op 24 mei 2012.

Een trailer van de film zou weldra terbeschikking moeten zijn. Hoe dan ook, blijf op de hoogte via ons voor meer informatie over de film Epic.
:)

Epic

Epic de FilmEpic
Genre: Animatie/Avonturenfilm/Familiefilm
Regie: Chris Wedge
Cast: Beyonce Knowles, Colin Farrell, Josh Hutcherson, Amanda Seyfried, Johnny Knoxville, Aiz Ansari, Jason Sudeikis, Steven Tyler, Blake Anderson, Judah Friedlander
Releasedatum: 24. Mei 2013

Voor meer informatie: Epic Trailer

https://epic-movie-trailer.blogspot.com/