Escape From Planet Earth

Escape from Planet Earth Liedje

Hier is de muziekvideo van het Escape from Planet Earth themaliedje, de nog te verschijnen animatiefilm in een regie van Cal Bunker voor Rainmaker Entertainment:

Escape From Planet Earth Trailer – In de bioscopen vanaf 14 februari 2013


ESCAPE FROM PLANET EARTH – Het liedje “Shooting Star” door Owl City
Verhaallijn:
“Astronaut Scorch Supernova loopt in een val na het beantwoorden van een SOS-oproep vanop op een berucht gevaarlijke buitenaardse planeet.”

Gewoonlijk ben ik niet zo te vinden voor Owl City maar ik ben toch gek op dit liedje, en het past goed bij de film. Wat is jouw mening?
:)

Escape from Planet Earth Soundtrack

We hebben de officiële liedjeslijst te pakken van The Escape From Planet Earth soundtrack, de nog te verschijnen science-fiction geanimeerde komedie van Rainmaker Entertainment:

Escape From Planet Earth Originele Filmsoundtrack
Muziek door Aaron Zigman.

1. Escape from Planet Earth Overture
2. Family Theme / Gary & Kira Save Kip
3. The Peace Shield
4. Tornado / Shanker Battles the Aliens
5. Evil Lena’s Theme / Dark Planet Press Conference
6. Kira & Evil Lina / Gary Goes To Save Scorch
7. Kira & Kip Caught / Evil Lena
8. Scorch – Family Theme
9. Step Away from the Bluebonium
10. The Gnalarch Mission
11. Scorch Returns to Planet Baab
12. Scorch Me Baby
13. Shanker Targets Planet Baab / Gary and Aliens Escape
14. Fire Up the Ship
15. Dark Planet Info
16. Gary Captured / Area 51
17. General & Evil Lena / Kip Saves Kira
18. Scorch Goes to the Dark Planet
19. Freezing Gun Fight
20. Aliens Save the Day
21. Gary’s Cell
22. Lets Go Home
23. Main Title
24. Escape from Planet Earth Variation
Escape From Planet Earth Liedje - Escape From Planet Earth Muziek - Escape From Planet Earth Soundtrack - Escape From Planet Earth Filmscore

Onderstaand kan je naar enkele voorbeeldjes van de soundtrack luisteren: More »

6 Clips van de animatiefilm Escape From Planet Earth

We hebben zes preview clips te pakken van Escape From Planet Earth, de nog te verschijnen science-fiction komedie animatiefilm van Rainmaker Entertainment:

Escape From Planet Earth Trailer – In de bioscopen vanaf 14 februari 2013


Escape from Planet Earth – Familie


Escape from Planet Earth – Uitvindingen


Escape from Planet Earth – Raketlaarzen
Verhaallijn:
“Astronaut Scorch Supernova loopt in een valstrik na het beantwoorden van een SOS vanop een berucht gevaarlijk buitenaardse planeet.”

Meer grappige clips van Escape from Planet Earth onderstaand: More »

Escape From Planet Earth Personage Posters

Bekijk even deze reeks van bonte personage posters van Escape From Planet Earth, de nog te verschijnen science-fiction komedie door Rainmaker Entertainment:

Escape From Planet Earth Film – Release Datum: 14 februari, 2013

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Het verhaal speelt zich op de planeet Baab waar de bewonderde astronaut Scorch Supernova een nationale held is voor de blauwe buitenaardse bevolking. Als een meester van gedurfde reddingen levert Scorch verbazingwekkende prestaties af met de stille hulp van zijn sullige broer Gary, hoofd van de missiecontrole bij BASA. Wanneer BASA’s no-nonsense chief Lena de broers informeert over een SOS vanop een notoir gevaarlijke planeet, verwerpt Scorch de waarschuwingen van Gary en gaat hij op weer spannende missie. Maar als Scorch zichzelf gevangen vindt in een duivelse valstrik van de boze Shanker is het aan de magere, risico vermijdende Gary om de echte redding uit te voeren. Als de interplanetaire inzet tot nieuwe hoogten stijgt, is het aan Gary om zijn broer, zijn planeet, zijn geliefde vrouw Kira en hun op avontuurbeluste zoon Kip te redden. ”

De film is geregisseerd door Cal Brunker. De stemmenrolbezetting bestaat ondermeer uit : Rob Corddry, Jessica Alba, Jane Lynch en William Shatner. In de bioscopen vanaf 14 februari 2013.
:)

Escape From Planet Earth TV-Spots

De Weinstein Company deelde die twee nieuwe TV-spots van Escape From Planet Earth met ons van de nog te verschijnen animatiefilm in een regie van Cal Brunker::

Escape From Planet Earth Filmtrailer


Escape from Planet Earth – De reis om terug thuis te raken.


Escape from Planet Earth – De grootste geesten van de aarde!
Verhaallijn:
“Astronaut Scorch Supernova wordt gevangen bij het beantwoorden van een SOS vanop een beruchte gevaarlijke, buitenaardse planeet.”

De film zal in de bioscopen verschijnen vanaf 14 februari 2013.
:)

Escape From Planet Earth Poster

Bekijk even die twee posters van Escape from Planet Earth, de nog te verschijnen animatiefilm in een regie van Cal Brunker:

Escape From Planet Earth Film Trailer – In de bioscopen vanaf 14 februari 2013.

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Astronaut Scorch Supernova wordt in een val gelokt na het beantwoorden van een SOS vanop een beruchte gevaarlijke, buitenaardse planeet.”

Dat 3-ogige wormachtige wezen doet me denken aan Blinky, de 3-ogige oranje vis uit de Simpsons.

Hoe dan ook, hier is de filmtrailer van Escape from Planet Earth als je hem nog niet gezien hebt: More »

Escape From Planet Earth Filmtrailer

De eerste officiële filmtrailer van Escape From Planet Earth, de nog te verschijnen animatiefilm in een regie van Cal Brunker:

Escape From Planet Earth Trailer


ESCAPE FROM PLANET EARTH
Verhaallijn:

“Astronaut Scorch Supernova vindt zichzelf gevangen in een val als hij reageert op een SOS van een beruchte, gevaarlijke buitenaardse planeet.”

Zelfs blauwe aliens houden 7-Eleven’s Slurpees!

De release datum van Escape From Planet Earth is voorzien voor 14 februari 2013.

:)

Escape From Planet Earth – Scorch en Gary

Een nieuwe foto van Escape From Planet Earth:

Escape From Planet Earth Trailer

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“De 3D-geanimeerde familie komedie Escape From Planet Earth katapulteert de bioscoopbezoekers naar de planeet Baab waar de vereerde astronaut Scorch Supernova (Brendan Fraser) een nationale held is voor de blauwe buitenaardse bevolking. Een meester in gedurfde reddingen verricht Scorch verbazingwekkende heldendaden met hulp op de achtergrond van zijn sullige, volgens-de-regels-levende broer, Gary (Rob Cordry) hoofd van de BASA missie controle. Wanneer BASA’s no-nonsense hoofd Lena (Jessica Alba), de broers informeert over een SOS van een notoir gevaarlijke planeet slaat Scorch alle waarschuwingen van Gary in de wind en stormt hij naar weer een spannende missie. Maar als Scorch zichzelf gevangen vindt in een duivelse val door de slechte Shanker (James Gandolfini), is het aan de magere, risico-hatende Gary om het echte redden te verrichten. Wanneer de interplanetaire inzet rijst naar nieuwe hoogten is het aan Gary om zijn broer, zijn planeet, zijn geliefde vrouw Kira (Sarah Jessica Parker) en hun avontuur beluste zoon Kip te redden! ”

In de stemmenrolverdeling vinden we Brendan Fraser, Sarah Jessica Parker, Jessica Alba, Rob Corddry, James Gandolfini en Craig Robinson. De film wordt hoogstwaarschijnlijk vrijgegeven op het einde van 2012.
:)