Europa Report

Europa Report Soundtrack

Hier is de officiële tracklist van de soundtrack van Europa Report, de aankomende harde science-fiction film geregisseerd door Sebastian Cordero en met Sharlto Copley:

Europa Report Originele Film Soundtrack
Muziek door Bear McCreary.

1. Lift Off
2. The View
3. Landing on Europa
4. Mausoleum
5. The Drill
6. Europa Report (For Solo Piano)
7. Cosmically Astounding
8. Water
9. Under the Ice
10. Hydrazine
11. That Brings Us to Now
12. Airlock
13. A World Other Than Our Own
14. Theme from Europa Report
Europa Report Liedje - Europa Report Muziek - Europa Report Soundtrack - Europa Report Filmscore

Verhaallijn Samenvatting:
“Een internationale bemanning van astronauten onderneemt een privaat gefinancierde missie om te zoeken naar leven op Europa, de vierde grootste maan van Jupiter.”

Onderstaand kan je luisteren naar enkele voorbeeldjes van de muziek op de Europa Report soundtrack: More »

Europa Report Clip

We hebben een verlengde previewclip te pakken van Europa Report, de nog te verschijnen science-fiction film geregisseerd door Sebastian Cordero en met in de hoofdrollen Sharlto Copley, Embeth Davidtz, Michael Nyqvist, Christian Camargo, Daniel Wu, Karolina Wydra, Isiah Whitlock Jr. en Anamaria Marinca:

Officiële trailer van Europa Report


EUROPA REPORT
Verhaallijn:
“Een internationale bemanning van astronauten onderneemt een privaat gefinancierde missie om te zoeken naar leven op Europa, de vierde grootste maan van Jupiter.”

Het is bijna alsof je er bent, maar dan zonder risico’s te nemen! Geweldig!

Release datum: 27 juni 2013.
:)

Europa Report Film trailer

Je kan een officële film trailer bekijken van Europa Report, de nog te verschijnen science-fiction film in een regie van Sebastian Cordero en gebaseerd op een script door Philip Gelatt:

Europa Report Film


EUROPA REPORT
Verhaallijn:
“EUROPA REPORT volgt een eigentijdse missie naar Jupiter’s maan Europa om het mogelijke bestaan ​​van buitenaards leven te onderzoeken binnen ons zonnestelsel. Wanneer onbemande sondes suggereren dat er zich een verborgen oceaan onder Europa’s ijzige oppervlak zou kunnen bestaan ​met eencellig leven, stuurt Europa Ventures, een privaat gefinancierd ruimte exploratie bedrijf, zes van de beste astronauten uit de hele wereld om de gegevens te bevestigen en de revolutionaire ontdekkingen die zich in de Europese oceaan kunnen bevinden te onderzoeken. Na een bijna catastrofisch technische storing, die leidt tot verlies van de communicatie met de aarde en de tragische dood van een bemanningslid, moeten de overlevende astronauten de psychologische en fysieke tol van de diepe ruimtereis overwinnen en ook een ontdekking overleven op Europa die groter is dan ze ooit hadden gedacht.”

Denk je dat ze een soort van bewust leven op Europa zullen vinden?

De cast bestaat uit Sharlto Copley, Michael Nyqvist, Christian Camargo, Embeth Davidtz, Dan Fogler, Anamaria Marinca, Isiah Whitlock Jr., Karolina Wydra en Daniel Wu. De release datum van Europa Report is voorzien voor 2 augustus 2013.
:)

Europa Report Poster

Een eerste officiële filmposter van The Europa Report, de nog te verschijnen science-fiction film in een regie van Sebastian Cordero en met in de hoofdrol Sharlto Copley, werd onthuld:

Europa Report Film Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)


EUROPA REPORT

Angst. Opoffering. Contact.

Verhaallijn:
“Een groep astronauten één per één globaal gekozen, maken een moeilijke reis naar de koude, ijzige maan van Jupiter, Europa op zoek naar buitenaards leven. Het enige dat nog meer intimiderend en onvoorspelbaar is dan de reis zelf, is wat het team zal ontdekken bij aankomst…”

Hier is de trailer van Europa als je hem nog niet bekeken hebt: More »

Trailer van The Europa Report met in de hoofdrol Sharlto Copley

Een eerste officiële teasertrailer van The Europa Report, de nog te verschijnen science-fictionfilm met in de hoofdrol Sharlto Copley (die de hoofdrol had in District 9), is online opgedoken, en je kan hem onderstaand bekijken:

Europa Report Trailer


THE EUROPA REPORT
Verhaallijn:
“Een groep van astronauten, uitgekozen uit de hele wereld, maakt de veeleisende reis naar Europa, de koude, ijzige maan van Jupiter. Ze zijn op zoek naar buitenaards leven. Het enige nog meer intimiderend en onvoorspelbaar dan de reis zelf is wat het team zal tegenkomen bij aankomst … ”

Die teasertrailer onthult niets over het de verhaallijn, maar och het is een sci-fi film, dus ik denk toch wel ongeduldig te zijn om meer te zien …

De film is geregisseerd door Sebastian Cordero. Er is nog geen officiële release datum.
:)

Europa Report Film

Acteur Sharlto Copley die de hoofdrol vertolkte in District 9 speelt opnieuw een hoofdrol in een science-fiction film. Hij kreeg inderdaad de hoofdrol in The Europa Report (ook gewoon gekend als Europa). Het verhaal draait rond zes astronauten die naar de vierde maan van Jupiter reizen, Europa, voor het vinden van buitenaards leven. De film is geregisseerd door Sebastian Cordero en de rolverdeling bestaat uit Michael Nyqvist, Daniel Wu, Anamaria Marinca, Christian Camargo, Karolina Wydra. Er is nog geen officiële release datum voorzien, waarschijnlijk zal de prent vertoond worden in de bioscopen vanaf 2013.

Europa Report Trailer

Hier is een officiële foto van de Europa Report film:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een groep astronauten, gekozen uit de hele wereld, maken de moeilijke reis naar Jupiter’s koude, ijzige maan Europa op zoek naar buitenaards leven. Het enige wat nog meer intimiderend en onvoorspelbaar is dan de reis zelf is wat het team zal vinden bij de aankomst… ”

Het marketingteam achter het Europa Report heeft een website gelanceerd voor de promotie van de film:

Sinds decennia hebben wetenschappers een theorie onderzocht voor het bestaan van stromend water in de oceanen van de maan op Jupiter, Europa. We hebben kort geleden nieuw boeiend bewijs gevonden dat deze ondergrondse oceanen bestaan en mogelijk levensondersteunend zijn.
We hebben zes astronauten gestuurd van wereldwijde ruimteprogramma’s op een 3-jaar durende reis naar Europa voor onderzoek van de oceanen en de bevestiging van de vaststellingen.
We zijn trots om de onderneming aan te voeren en het bewijs aan te tonen van buitenaards leven in ons zonnestelsel, tijdens ons leven.

Europa Ventures
De wereldleider in ruimtevaart en ontdekking.
(een nepbedrijf)


Blijf op de hoogte via ons over meer details over de Europa Report film!
:)

Europa Report

Europa Report de FilmEuropa Report
Genre: Science Fiction
Regie: Sebastian Cordero
Cast: Sharlto Copley, Michael Nyqvist, Daniel Wu, Anamaria Marinca, Christian Camargo, Karolina Wydra
Releasedatum: 2013

Voor meer informatie: Europa Report Trailer

https://europa-report-movie-trailer.blogspot.com/