Every Secret Thing

Every Secret Thing

Every Secret Thing de FilmEvery Secret Thing
Genre: Drama/Thriller
Regie: Amy Berg
Cast: Diane Lane, Elizabeth Banks, Dakota Fanning, Danielle Macdonald, Nate Parker, Common
Releasedatum: 15. Mei 2015

Voor meer informatie: Every Secret Thing Trailer

https://filmbioscoop.com/film/every-secret-thing

Every Secret Thing Film Trailer

Hier is de officiƫle trailer van Every Secret, de nog te verschijnen drama thriller geregisseerd door Amy Berg en met in de hoofdrollen Diane Lane, Elizabeth Banks, Dakota Fanning, Danielle Macdonald, Nate Parker en Common:


EVERY SECRET THING

Zij brachten jaren door in de gevangenis voor een afschuwelijke misdaad.

Als het opnieuw gebeurt kan niemand meer nworden vertrouwd.

Op basis van de best verkochte roman door Laura Lippman.

Kijk zelfs niet voor een seconde weg!

Plot:
“Een pakkende psychologische thriller over de griezelige gevolgen van de geheimen die we verbergen. Detective Nancy Porter (Elizabeth Banks) is nog steeds achtervolgd door haar falen in het redden van het leven van een vermist kind uit de handen van twee jonge meisjes. Acht jaar later, een ander kind gaat wordt vermist in de dezelfde stad slechts enkele dagen nadat Ronnie en Alice (Dakota Fanning en nieuwkomer Danielle Macdonald), de twee meisjes die voor de voormalige misdaad werden veroordeeld, vrijgelaten worden uit de jeugdgevangenis. Porter en haar partner (Nate Parker) moeten racen tegen de klok om te voorkomen dat de geschiedenis zich herhaalt. “Maar als ze beginnen de meisjes en hun gezinnen te onderzoeken, vooral Alice’s beschermende moeder (Diane Lane), ontdekken ze een web van geheimen en teleurstellingen die alles in vraag stellen.”

Dit is een heel intense trailer! Zal de hele film zo vermoeiend zijn? Ik ga de film dan toch bekijk, ik ben erdoor gepakt!

Er is ook een poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

De releasedatum van Every Secret Thing is voorzien voor 5 mei 2015.
:)