Everything Must Go

Clips van Everything Must Go

Heb je je ooit afgevraagd of Will Ferrell kan acteren? Wel zijn hoofdrol in de drama komedie Everything Must Go zal je waarschijnlijk wel overtuigen. Bekijk gewoon even de preview clips onderstaand om een beter idee te krijgen van Will Ferrell’s vertoning in deze film:


Everything Must Go – Mijn zaken


Everything Must Go – Baseball


Everything Must Go – Chinees Eten


Everything Must Go – Zijn we vrienden?


Everything Must Go – Zal jij niet te jong zijn om biertjes te drinken?

In de film Everything Must Go heeft acteur Will Ferrell de hoofdrol van Nick Halsey, een drankverslaafde die ontslagen wordt op zijn verkoopsjob, om dan te vernemen dat zijn (ongeziene) vrouw de sloten heeft veranderd en al zijn bezittingen op het gazon heeft achter gelaten. Nick wordt depressief en begint opnieuw alcohol te drinken maar algauw aanvaard hij zijn lot en stelt hij zijn basiskamp op in zijn La-Z-Boy zetel. Hij kookt op zijn George Foreman grill en slurpt grote verpakkingen van Pabst Blue Ribbon. Om te vermijden dat hij gearresteerd wordt voor landloperij houdt hij een uitverkoop die zijn leven zal veranderen.

De film is gebaseerd op een script door Dan Rush en Raymond Carver.
:)

clip van Everything Must Go

Everything Must Go FilmEen nieuwe voorsmaak clip van Everything Must Go:

Everything Must Go Trailer


Everything Must Go – Die tijdschriften zijn eigenlijk erg kostbaar.

Zelfs depressief slaagt Will Ferrell erin om grappig te zijn.
:)

Everything Must Go Clip

Everything Must Go FilmTwee nieuwe voorsmaak clips van Everything Must Go zijn nu ter beschikking:

Everything Must Go Trailer


Everything Must Go – Kan ik je helpen?


Everything Must Go – Minimum loon

De drama komedie Everything Must Go is geregisseerd door Dan Rush en heeft in de hoofdrol Will Ferrell.
:)

Everything Must Go Trailer

Everything Must Go FilmDe eerste film trailer van Everything Must Go, de nog te verschijnen drama komedie geregisseerd door Dan Rush en met in de hoofdrol Will Ferrell, is online verschenen:

Everything Must Go Trailer


EVERYTHING MUST GO
Verhaallijn:
“Bewerkt en geregisseerd door Dan Rush en gebaseerd op het kort verhaal van Raymond Carver, EVERYTHING MUST GO gaat over NICK PORTER (WILL FERRELL) een carriere verkoper wiens dagen aan de top reeds lang geteld zijn. Dezelfde dag wordt Nick ontslagen voor een laatste fout die gemaakt werd, hij keert terug naar huis waar hij verneemt dat zijn vrouw hem heeft verlaten. Ze heeft de sloten veranderd van hun huis in de buitenwijken en heeft al zijn bezittingen in de voortuin gedumpt. Nu zijn leven naar de vaantjes is zet Nick alles op alles – beter gezegd op de voortuin – omdat hij enigszins met tegenzin een uitverkoop houdt voor overlevering in de voortuin.”

Deze trailer van Everything Must Go has definitely heeft me echt overtuigd. Ik ben echt niet zo ongeduldig geweest om een film te zien in een lange tijd!

De film Everything Must Go zal verschijnen in de theaters op 13 Mei, 2011.
:)

Will Ferrell Everything Must Go

Een eerste officiƫle film poster van Everything Must Go is verschenen:

Everything Must Go Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Everything Must Go Filmn

Everything Must Go is een komedie geregisseerd door Dan Rush met in de hoofdrol Will Ferrell. Het verhaal draait rond een alcoholicus die vervalt waardoor hij zijn vrouw verliest en ook zijn job. Hij besluit een uitverkoop te houden in de tuin voor zijn huis om een nieuw begin te maken met zijn leven.
:)