Extraterrestrial

Extraterrestrial Poster

Hier is de nieuwste trailer van Extraterrestrial, de aanstaande science-fiction horror thriller met acteurs Brittany Allen, Freddie Stroma, Melanie Papalia, Jesse Moss, Gil Bellows, Michael Ironside, Anja Savcic, Emily Perkins en Sean Rogerson:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


EXTRATERRESTRIAL

Plot:
“Een groep vrienden op een weekendtrip naar een hut in het bos vinden zich zelf geterroriseerd door buitenaardse bezoekers.”

Arme chalet in het woud vernietigd door buitenaardse wezens vanuit de ruimte!

De film is geregisseerd door Colin Minihan.

Release datum: 21 november 2014.
:)

Extraterrestrial Film Poster

Neem een kijkje naar deze nieuwe poster van Extraterrestrial, de aanstaande buitenaardse-ontvoering science-fiction horror thriller geregisseerd door Colin Minihan:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


EXTRATERRESTRIAL

Je zal geen keuze hebben.

Plot:
“Een groep vrienden op een weekendtrip naar een hut in het bos vinden zich zelf geterroriseerd door buitenaardse bezoekers.”

Deze grappige buitenaardsen maken nog altijd gebruik van hoog technogische trekstralen voor de ontvoering van arme mensen! Ik denk dat ze ons echt willen laten begrijpen dat hun technologie veel meer geavanceerd is dan de onze…

Release datum: 21 november 2014.
:)

Extraterrestrial Film Trailer – Nieuwe film over buitenaardse ontvoeringen

Hier is de nieuwste trailer van Extraterrestrial, de aanstaande science-fiction horror thriller geregisseerd door Colin Minihan:


EXTRATERRESTRIAL
Plot:
“Een groep van college vrienden reizen naar een afgelegen hut in het bos voor een feestweekend. Op het einde van de nacht merken ze iets vreemds in de lucht, een bal van vuur neerkomend door de lucht. Ze gaan kijken als onderzoek en vinden iets ongelooflijk: het wrak van een van de gecrashte vliegtuigen, samen met een paar onheilspellende voetafdrukken vanuit het schip en in het bos… terug naar de cabine. Een spannende en angstaanjagende strijd voor overleving volgt als de personages zich verschansen in de cabine, deuren en ramen worden gebarricadeerd in een wanhopige poging om te overleven tijdens de nacht als wraakzuchtige ongewenste bezoekers aanval vanuit alle kanten.”

Waarom zou sterrereizende vreemdelingen hun tijd verspillen aan het experimenteren op nietige onnuttige mensen? Hoe dan ook, het gaat een grappige film zijn!

De cast bestaat uit Brittany Allen, Freddie Stroma, Melanie Papalia, Jesse Moss, Anja Savcic, Gill balg en Michael Ironside.

Release datum: 21 november 2014.
:)

Extraterrestrial

Extraterrestrial de FilmExtraterrestrial
Genre: Horror/Science Fiction
Regie: Colin Minihan
Cast: Brittany Allen, Freddie Stroma, Melanie Papalia, Jesse Moss, Gil Bellows, Michael Ironside, Anja Savcic, Emily Perkins, Sean Rogerson
Releasedatum: 21. November 2014

Voor meer informatie: Extraterrestrial Trailer

https://filmbioscoop.com/film/extraterrestrial

Trailer en Poster Extraterrestrial

Dankzij IFC Midnight is hier de officiële trailer van Extraterrestrial, een aanstaande science-fiction horror thriller geregisseerd door Colin Minihan en met in de hoofdrollen Brittany Allen, Freddie Stroma, Melanie Papalia, Jesse Moss, Gil Bellows, Michael Ironside, Anja Savcic, Emily Perkins en Sean Rogerson:


EXTRATERRESTRIAL
Plot:
“Een groep van vrienden op een weekendtrip naar een hut in het bos vinden zich zelf geterroriseerd door buitenaardse bezoekers.”

En hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

De laatste scène van de trailer deed me luidop lachen! Ik denk dat die ondeugende vreemdelingen meer informatie willen over Proctologie en experimenteren daarom op arme mensen. LOL!

Hoe dan ook, de releasedatum van Extraterrestrials is ingesteld op 21 november 2014.
:)