Falling Skies

Falling Skies S04E05 Mind Wars

Falling Skies Seizoen 4 Episode 4We hebben net de trailer te pakken van “Mind Wars”, de volgende aflevering van de geweldige science-fiction TV-reeks Falling Skies:


Falling Skies 4.5 Mind Wars

vallende Skies S4x5 geest Wars – Episode Samenvatting:
“Na het bevrijden van Matt uit het Espheni Jeugdkamp ontmoet Tom twee mysterieuze vreemden in de bossen die zijn familie aanvallen alvorens met hem op een gewelddadige reis te gaan. Hal wordt geconfronteerd met bijna onoverkomelijke kansen als hij probeert de resterende Volm en de 2nd Mass maar een plaats van verwachte veiligheid probeert te leiden. Lexi en Anne hebben een verschil van mening – wat resulteert in gevaarlijke gevolgen.”

De strijd staat op het punt brutaal te worden! Ben je klaar?
:)

Falling Skies S04E04 Evolve or Die

Falling Skies Seizoen 4 Episode 4Check out de officiële trailer van “Evolve or Die”, de volgende aflevering van de geweldige science-fiction TV-reeks Falling Skies:


Falling Skies 4.4 Evolve or Die

Falling Skies S4x4 Evolve or Die – Episode Samenvatting:
“Na uitbraak uit het Espheni Ghetto zoeken Tom en de 2nd Mass toevlucht in een Volm schuilplaats, waar spanningen hoog oplopen tussen de Volm en de mensen. Tom vertrekt met Weaver en Cochise om Matt te vinden, hij laat Hal achter als verantwoordelijke. Ondertussen in Chinatown wordt Anne herenigd met Lexi, en beseft ze langzaam aan dat het meisje dat ze 6 maanden geleden zag nu een volwassen vrouw is.”

Lexi is niet menselijk: ze is een monster gecontroleerd door de buitenaardse indringers… Laten we hopen dat ze zich snel van haar zullen!
:)

Falling Skies S04E03 Exodus

Falling Skies Seizoen 4 Episode 2Laat ons de opwindende trailer bekijkevn van “Exodus”, de volgende aflevering van de buitenaardse invasie science-fiction TV-reeks Falling Skies:


Falling Skies 4.3 Exodus

vallende Skies S4x3 Exodus – Episode Samenvatting:
“Tom en de 2nd Mass bedenken een uitgebreid plan om te ontsnappen aan de begrenzing van het Espheni Getto. Ondertussen terug in Chinatown, na het vernemen van Ben dat een dodelijk geheim had, confronteert Maggie, Lexi in het openbaar. In het Espheni jeugdkamp probeert Matt met Mira een gevaarlijke ontsnappingsplan te bedenken. Tijdens een toch door de bossen met haar guerilla-strijders, heeft Anne een flashback naar haar tijd in de Espheni-toren met Karen (gastster Jessy Schram), waar een angstaanjagend geheim over Lexi wordt geopenbaard. Treva Etienne is een gastster.”

Zullen Maggie en Ben wat kwaliteitsvolle tijd kunnen doorbrengen in deze nieuwe aflevering van Falling Skies?
:)

Falling Skies S04E02 The Eye

Falling Skies Seizoen 4 Episode 2Hier is een promo trailer voor “The Eye”, de volgende episode van de buitenaardse invasie science-fiction TV-serie Falling Skies:


Falling Skies 4.2 The Eye

vallende Skies S4x2 het oog – Episode Samenvatting:
“De Espheni onthullen hun nieuwe plan aan Tom, en hij wordt geconfronteerd met een onmogelijk besluit. Ondertussen onderzoeken Weaver en Pope een weg uit de Espheni gevangenis, terwijl Matt worstelt om zijn ware trouw te verbergen aan de teamleiders in het Espheni Jeugdkamp. Elders, leidt Anne een uitputtende zoektocht naar haar dochter die Lexi, terwijl Bens bezorgdheid over Lexi’s toenemende bevoegdheden een verwoestend geheim onthult dat ze verborgen hield.”

Dit nieuwe seizoen van Falling Skies neemt een verfrissende draai: het zal op z’n minst gezegd episch worden. Ik kan niet wachten om meer te zien!
:)

Falling Skies Seizoen 4

Falling Skies Seizoen 3 Episode 9We hebben de eerste officiële trailer te pakken van Falling Skies Seizoen 4, de geweldige science-fiction TV-reeks die het menselijke verzet volgt tegen buitenaardse invallers:


FALLING SKIES SEIZOEN 4

Toon Samenvatting:
“Falling Skies vertelt het verhaal van de nasleep van een wereldwijde invasie door buitenaardse wezens.”

Denkt je dat hun dochter nog menselijk is? Of is zij uitgegroeid tot een instrument van die kwade buitenaardse indringers? En wie is het meisje in rood? Een dienaar van de kwaadaardige buitenaardsen of een nieuwe onverwachte dreiging?

Seizoen 4 van Falling Skies gaat op TNT in première op 22 juni 2014.
:)

Falling Skies S03E09 Journey to Xilbalba

Falling Skies Seizoen 3 Episode 9Laten we eens kijken naar de trailer van “Journey to Xilbalba”, de volgende aflevering van de geweldige science-fiction tv-serie Falling Skies:


Falling Skies 3.9 Journey to Xilbalba

Falling Skies S3x8 Journey to Xilbalba – Samenvatting vna de Aflevering:
“Tom onthult vertrouwelijke inlichtingen over de kern van de buitenaardse operatie. Ondertussen bereidt Charleston een offensief voor tegen de Espheni, maar een enorme explosie brengt de operatie tot stilstand. En de identiteit van de mol is eindelijk blootgelegd, maar niet voordat er nog meer bloed vloeit. Robert Sean Leonard and Gloria Reuben zijn te zien in een gastrol. ”

Eindelijk is de mol bekendgemaakt! Ik ben niet gek op haar, laten we hopen dat ze zich zullen ontdoen van die vervelende jonge verpleegster eens en voor altijd!
:)

Falling Skies S03E08 Strange Brew

Falling Skies Seizoen 3 Episode 8Bekijk even de trailer van “Strange Brew”, de volgende aflevering van de science-fiction TV reeks Falling Skies:


Falling Skies 3.8 Strange Brew

Falling Skies S3x8 Strange Brew – Episode Samenvatting:
De dingen lijken veel te rustig voor Tom, waardoor hij zijn omgeving begin te verdenken. Op zijn terugweg naar Charleston, maakt hij een aantal ontdekkingen, sommige ongelooflijk verrassend en anderen volkomen huiveringwekkend. Ondertussen, kunnen Weaver en Pope het niet eens worden over de behandeling van de verdachte mol.”

Slechts drie afleveringen resten er ons dit seizoen! Nou, laten we hopen dat de “meest schokkende onthulling” je niet zal teleurstellen!
:)

Falling Skies S03E07 The Pickett Line

Falling Skies Seizoen 3 Episode 7Je kan onderstaand de trailer bekijken van “The Pickett Line”, de volgende aflevering van de science-fiction tv-serie Falling Skies


Falling Skies 3.7 The Pickett Line

Falling Skies S3x7 The Pickett Line – Samenvatting van de aflevering:
“De Masons raken in de problemen opweg wanneer een familie van vrijbuiters slim hun zoek- en reddingtocht onderscheppen. Ondertussen doemen er twijfels over de bouw van een enorm buitenaardse wapen en dit vuurt een belangenconflict aan. En een onderzoek naar een moordenaar loopt vast.”

De show vertraagt steeds meer en meer … Wat jammer!
: (

Falling Skies S03E06 Be Silent and Come Out

Falling Skies Seizoen 3 Episode 6Hier is de trailer van “Be Silent and Come Out”, de volgende aflevering van de buitenaardse-invasie sci-fi tv-serie Falling Skies:


Falling Skies 3.6 Be Silent and Come Out

Falling Skies S3x6 Be Silent and Come Out – Samenvatting van de Aflevering:
“Hal onthult eindelijk zijn interne strijd voor iedereen, en het doet niet veel goeds voor de vrijmetselaars. Lourdes experimenteerd met een gewaagde nieuwe medische procedure. En Charleston’s regering ziet een enorme verschuiving in de leiding als een groep wegbreekt op een zoek-en reddingsoperatie . Gloria Reuben vertolkt een gastrol.”

Denk je dat zw wat echte actie zullen afleveren en wat interessante onthullingen uitbrengen in de nieuwe aflevering van Falling Skies?
:)

Falling Skies S03E05 Search and Recover

Falling Skies Seizoen 3 Episode 5Bekijk even de promo trailer van “Search and Recover”, de volgende aflevering van de science-fiction tv-serie Falling Skies:


Falling Skies 3.5 Search and Recover

Falling Skies S3x5 Search and Recover – Episode Samenvatting:
“Wanneer een missie verschrikkelijk mis gaat, moeten Tom en Pope op elkaar vertrouwen om te overleven. Ondertussen zoeken, Weaver en de achterban wanhopig naar twee leden van de 2nd Mass die verdwenen zijn. En Marina (gastrol door Gloria Reuben) neemt het heft in haar eigen handen in Charleston, daarbij het gezag van Tom omzeilend. ”

De laatste aflevering was een beetje teleurstellend. Laten we hopen dat deze nieuwe aflevering beter zal zijn …
:)

Falling Skies S03E04 At All Costs

Falling Skies Seizoen 3 Episode 4De volgende aflevering van de geweldige TV-reeks Falling Skies is getiteld “At All Costs”, je kan de trailer onderstaand bekijken:


Falling Skies 3.4 At All Costs

Falling Skies S3x4 At All Costs – Episode Summary:
“Nadat de mensen van Charleston een andere buitenaardse aanval verslaan met behulp van nieuwe geavanceerde wapens, wordt Tom uitgenodigd voor een ontmoeting met een krachtige leider (gastrol Stephen Collins). Terwijl Hal worstelt met een invasief kwaad, worstelt Ben met zijn identiteit en de notie van het weer mens zijn. Anne onthult schokkende nieuwe informatie die iedereen in gevaar brengt. ”

Het nieuwe seizoen van Falling Skies is verdomd geweldig. Het wordt zelfs steeds beter met elke nieuwe aflevering!
:)

Falling Skies S03E03 Badlands

Falling Skies Seizoen 3 Episode 3Laat ons de trailer bekijke van “Badlands” de volgende aflevering van de buitenaardse invasie science-fiction TV-reeks Falling Skies:


Falling Skies 3.3 Badlands

Falling Skies S3x3 Badlands – Samenvatting van de Aflevering:
“Het twee-jarig bestaan ​​van de buitenaardse invasie nadert snel wanneer de mensen van Charleston zich voorbereiden op een ander potentieel verwoestend offensief. Een sluipschutteraanval door een onwaarschijnlijke schutter creëert vragen en twijfels binnen de nieuwe regering. Hal denkt dat hij de identiteit van de mol kent. En Anne’s zorg voor haar baby blijft groeien. Gloria Reuben is een gastster. ”

Die nieuwe vreemdelingen maken de tv-show nog interessanter, ik kan niet wachten tot de volgende aflevering van Falling Skies!
:)

Trailer en Clip van Falling Skies 3de Seizoen

Ik vond net de nieuwe trailer van Seizoen 3 van Falling Skies, de geweldige science-fiction TV-reeks van TNT:


Falling Skies Season 3 – De revolutie is hier!

“Ons gevecht is nog helemaal niet over. De toekomst van het menselijke ras hangt af van onze overwinning tegen de buitenaardse wezens. Ik zou je ogen open houden als ik van jou was. Want als de hemel naar beneden komt…

Earth. Will. Rise.”Tom Mason (gespeeld door Noah Wyle)

Ben je ongeduldig voor die nieuwe buitenaardse wezens!

En hier is een twee minuten durende preview clip van de premiere van het 3de seizoen:


Falling Skies Seizoen 3 – 2-minuten preview

Mis de premiere niet van Falling Skies Seizoen 3: op zondag 9 juni op TNT!

Samenvatting van de show:
FALLING SKIES opens in the chaotic aftermath of an alien attack that has left most of the world completely incapacitated. Few survivors have banded together to begin the difficult task of fighting back.
:)
FALLING SKIES opent met de chaotische nasleep van een buitenaardse aanval die het merendeel van de wereld volledig verlamd heeft achtergelatent. Enkele overlevenden hebben zich verenigd om de moeilijke taak te starten van het gevecht terug.
:)

Falling Skies Seizoen 3

Falling Skies Seizoen 3 - Het derde seizoen van Falling SkiesEen korte teaser voor Falling Skies Seizoen 3:


FALLING SKIES SEIZOEN 3

Vriend of Vijand?

Een slimme ontleding van een mede Falling Skies fan(via youtube):

FACTS:
– De vijand van mijn vijand is mijn vriend.
– Het wapen dat ze vernietigden was niet bestemd voor de mensen want het was naar de hemel gericht.
– Het gezicht van het nieuwe buitenaardse wezen ziet eruit alspf het met de mensen wil praten.
– Herinner je nog de scene waarin de opstandige Skitters hun handen opstaken waardoor het dan wel leek alsof
ze deze nieuwe buitenaardse wezens ter hulp wilden roepen.
– Het nieuwe buitenaardse wezen is gekleed als een schurk!
– Overduidelijk? Een vriend! Maar voor hoe lang? Ik bedoel dat ze nog steeds buitenaardse wezens zijn, willen ze
misschien de overlords vervangen. :(

Steven John Nocon (Een fan van Falling Skies)

Wel, we zullen er achterkomen in 2013 wanneer de première van Falling Skies Seizoen 3 te zien zal zijn op TNT!
:)

Falling Skies S02E10 A More Perfect Union

Falling Skies Seizoen 2 Aflevering 10Bekijk even de promo trailer van “A More Perfect Union” de volgende aflevering van de sci-fi TV-reeks Falling Skies:


Falling Skies 2.10 A More Perfect Union

Falling Skies S2x10 A More Perfect Union – Samenvatting van de aflevering:
“Wanneer skitters de nieuw gevormde, gecombineerde weerstandsbeweging benaderen verrast de groepsinteractie iedereen. Ondertussen verneemt Tom levensveranderend nieuws net wanneer de 2nd Mass geconfronteerd wordt met de grootste bedreiging tot nu toe.”

Mis de seizoensfinale niet!
:)