Fast and Furious 8

Fast and Furious 8 Release Date

We vertelden je eerder over een Fast and Furious 8 film. Wel, het werd officieel bevestigd door acteur Vin Diesel (wie de rol vertolkt van Dom Toretto in de franchise F & F) op de CinemaCon in Las Vegas. Hij kondigde zelfs de releasedatum aan van Fast and Furious 8: de film zal in de film theaters verschijnen op 14 April 2017.

Het is geen wonder Universal vooruit wil gaan met een nieuwe aflevering: de Fast and Furious franchise is een echte kip met de gouden eieren. En hoewel Paul Walker (die de rol vertolkte van Brian O’Conner) dood is, blijft de franchise verder gaan want Vin Diesel is eigenlijk de enige persoon die belangrijk is voor de fans.

De plot is nog steeds geheim. Maar volgens het online gerucht, zal het meeste in het nieuwe vervolg plaatsvinden in New York City.

De officiƫle titel van F & F 8 is nog niet onthuld. Heb jij een suggestie? Deel het met ons hieronder!
:)

Fast and Furious 8 Film

Paul Walker die de rol vertolkte van Brian O’Conner, en die vorig jaar stierf. En Furious 7, de achtste aflevering in de Fast and Furious franchise, is nog niet vrijgegeven (er waren inderdaad productie vertragingen na de dood van de acteur). Maar er is hoop dat de franchise zal doorgaan.

Voorafgaand aan Walker’s dood waren er plannen voor meer F & F films. En van wat ik gehoord sindsdien klinkt het dat Vin Diesel en zijn team nog altijd de franchise willen verderzetten.

De plot is nog steeds niet uitgebracht. Maak onderstaand een suggestie als je dat wil!

Hoe dan ook, blijf op de hoogte via ons voor meer details over de film Fast and Furious 8!
:)

Fast and Furious 8

Fast and Furious 8 de FilmFast and Furious 8
Genre: Actie/Thriller
Regie:
Cast: Vin Diesel
Releasedatum: 2017

Voor meer informatie: Fast and Furious 8 Trailer

https://filmbioscoop.com/film/fast-and-furious-8