Felony

Trailer en Poster van Felony met in de hoofdrollen Jai Courtney en Joel Edgerton

We hebben een nieuwe trailer te pakken van Felony, het aanstaande thriller-drama geregisseerd door Matthew Saville en met in de hoofdrollen Jai Courtney, Melissa George, Joel Edgerton en Tom Wilkinson:


FELONY
Plot:
“Drie detectives worden verwikkeld in een gespannen strijd na een tragisch ongeval dat een kind in kritieke toestand achterlaat. Ene is schuldig aan een misdaad, een andere zal proberen de misdaad toe te dekken, en de laatste zal proberen klaarheid te scheppen. Hoe ver zullen deze mannen gaan voor het ontrafelen van de waarheid.”

Felony kan bogen op een fris en meeslepend verhaal: als je het gaat bekijken, het zal de moeite waard zijn!

De film is gebaseerd op een script door Joel Edgerton.

Release datum: 17 oktober 2014.
:)

Felony Film Poster

Neem een kijkje naar de officiële poster van Felony, het aanstaande thriller-drama geregisseerd door Matthew Saville gebaseerd op een script door Joel Edgerton:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


FELONY

Vader. Held. Leugenaar.

Plot:
“Drie detectives worden verwikkeld in een gespannen strijd na een tragisch ongeval dat een kind in kritieke toestand achterlaat. Ene is schuldig aan een misdaad, een andere zal proberen de misdaad toe te dekken, en de laatste zal proberen klaarheid te scheppen. Hoe ver zullen deze mannen gaan voor het ontrafelen van de waarheid”

Hier is de filmtrailer van Felony als je hem nog niet hebt gezien:

De rolverdeling bestaat uit acteurs Tom Wilkinson, Joel Edgerton, Jai Courtney en Melissa George.

Release datum: 28, augustus 2014.
:)

Felony Film Trailer

Dankzij Raodshow Films is hier de eerste officiële trailer van Felony, de aanstaande thriller-drama met Jai Courtney, Melissa George, Joel Edgerton en Tom Wilkinson:


FELONY
Plot:
“Drie detectives worden verwikkeld in een gespannen strijd na een tragisch ongeval dat een kind in kritieke toestand achterlaat. Ene is schuldig aan een misdaad, een andere zal proberen de misdaad toe te dekken, en de laatste zal proberen klaarheid te scheppen. Hoe ver zullen deze mannen gaan voor het ontrafelen van de waarheid?”

Dus als samenvatting: een is schuldig, een andere zal proberen het te verdoezelen, en de derde persoon zal proberen alles te ontbloten. Nou, het leven is ingewikkeld, nietwaar?

De film is geregisseerd door Matthew Saville op basis van een script door Joel Edgerton.

Release datum: 28 augustus, 2014 (in Australië).
:)

Felony Film Trailer

Dankzij Roadshow Films is hier de eerste officiële trailer van Felony, de aanstaande thriller-drama met in de hoofdrollen Jai Courtney, Melissa George, Joel Edgerton en Tom Wilkinson:


FELONY
Plot:
“Drie detectives worden verwikkeld in een gespannen strijd na een tragische ongeval dat een kind in kritieke toestand achterlaat. Ene is schuldig aan een misdaad, een andere zal proberen de misdaad toe te dekken, en de laatste zal proberen klaarheid te scheppen. Hoe ver zullen deze mannen gaan voor het ontrafelen van de waarheid?”

De film is geregisseerd door Matthew Saville op basis van een script door Joel Edgerton.

Release datum: 28 augustus, 2014 (in Australië).
:)

Felony

Felony de FilmFelony
Genre: Drama/Thriller
Regie: Matthew Saville
Cast: Jai Courtney, Melissa George, Joel Edgerton, Tom Wilkinson, Sarah Roberts, George Basha
Releasedatum: 28. Augustus 2014

Voor meer informatie: Felony Trailer

https://filmbioscoop.com/film/felony

Felony Film met Joel Edgerton, Tom Wilkinson, en Jai Courtney

We hebben een reeks foto’s te pakken van Felonyf, het aanstaande thriller drama geregisseerd door Matthew Saville gebaseerd op een script door Joel Edgerton (die ook terug te vinden is in de hoofdrol):

(Klik op een foto voor een vergroting.)Plot:
“Drie detectives worden verwikkeld in een gespannen strijd na een tragisch ongeval dat een kind in kritieke toestand achterlaat. Ene is schuldig aan een misdaad, een andere zal proberen de misdaad toe te dekken en de laatste zal proberen klaarheid te scheppen. Hoe ver zullen deze mannen gaan voor het ontrafelen van de waarheid?”

Hieronder kan je een clip van de film bekijken:


Felony – Overleving, dat is de reden waarom je het deed!

De cast bestaat uit Jai Courtney, Melissa George, Joel Edgerton, Tom Wilkinson, Sarah Roberts en George Basha.

Variety sprak met Jai Courtney en Joel Edgerton over de film:

Wie verkies je: Joel Edgerton, Tom Wilkinson of Jai Courtney? Waarom?

De releasedatum van Felony is voorzien voor 28 augustus 2014 (in Australië).
:)