Final Destination 6

Final Destination 6 Film

Final Destination 6 FilmWe dachten dat The Final Destination anders genaamd Final Destination 4 de laatste in de reeks zou worden, de studio zei het in ieder geval … Maar dan is er Final Destination 5 die zal worden uitgebracht in augustus 2011. De personages van Final Destination kunnen snel sterven, maar de franchise zelf is zeker hardnekkig materiaal. Er is inderdaad meer nieuws over een Final Destination vervolg, jawel zet je maar schrap voor Final Destination 6! Nou het is nog niet officieel bevestigd, maar acteur Tony Todd, die al een terugkerend personage zal spelen in de franchise, heeft geopenbaard aan Dread Central dat we nog minstens twee uitgaven mogen verwachten die dan ook onnmiddelijk na elkaar gefilm zullen worden:

Final Destination 6 Trailer

“Mijn rol werd uitgebreid en de regisseur vertelde me dat toen we Vancouver verlieten, als de film op nummer 1 uitkomt we ook nummer 2 onmiddelijk gaan schieten.”

Acteur Tony Todd

Laten we hopen dat FD5 het goed zal doen in de bioscopen zodat Final Destination 6 in productie kan gaan! Heb jij een suggestie met betrekking tot de verhaallijn voor Final Destination 6? Wil je graag een verdraaide val delen met de scriptschrijvers delen wanneer ze misschien deze site zouden lezen? Laat je gedachten onderstaand achter.

Hoe dan ook, blijf op de hoogte over meer details van de film Final Destination 6!
:)

Final Destination 6

Final Destination 6 de FilmFinal Destination 6
Genre: Horror/Thriller
Regie:
Cast:
Releasedatum: 2013

Voor meer informatie: Final Destination 6 Trailer

https://final-destination-6-trailer.blogspot.com/