Focus

Nieuwe Trailer van Focus

Check out deze nieuwe trailer van Focus, de nog te verschijnen misdaad drama-komediemet in de hoofdrollen: Will Smith, Margot Robbie, Rodrigo Santoro, Gerald McRaney, Brennan Brown, BD Wong, Adrian Martinez en Robert Taylor:


FOCUS
Plot:
“Will Smith in de hoofdrol als Nicky, een ervaren zwendelaar die romantisch betrokken raakt met een beginnende zwendelaar Jess (Margot Robbie). Als hij haar de kneepjes van het vak leert, komt ze te dicht naar z’n gevoel en hij breekt de relatie abrupt af. Drie jaar later, de voormalige vlam — nu een volleerd femme fatale — duikt op in Buenos Aires in het midden van het raceauto circuit met hoge inzet. In het midden van Nicky’s nieuwste, zeer gevaarlijk spel gooit ze zijn plannen in de war, en de volmaakte zwendelaar uit zijn spel.”

Denk je dus dat Will Smith zeer rijk of zeer dood zal eindigen?

In filmtheaters: 27 februari 2015.
:)

Focus Trailer

Dankzij Warner Bros Pictures is hier een gloednieuwe trailer van Focus, de aanstaande misdaad drama film in een regie van Glenn Ficarra, John Requa en met in de hoofdrollen Will Smith en Margot Robbie:


FOCUS
Plot:
“Will Smith in de hoofdrol als Nicky, een ervaren zwendelaar die romantisch betrokken raakt met een beginnende zwendelaar Jess (Margot Robbie). Als hij haar de kneepjes van het vak leert, komt ze te dicht naar z’n gevoel en hij breekt de relatie abrupt af. Drie jaar later, de voormalige vlam — nu een volleerd femme fatale — duikt op in Buenos Aires in het midden van het raceauto circuit met hoge inzet. In het midden van Nicky’s nieuwste, zeer gevaarlijk spel gooit ze zijn plannen in de war, en de volmaakte zwendelaar uit zijn spel.”

Wat Hollywood een “doorwinterde meester van misleiding” noemt is eigenlijk gewoon een vergrijzende oplichter, yep een verdomde dief! Er is niets goeds aan het personage gespeeld door Will Smith…

De film wordt geopend in de film theaters op 27 februari 2015.
:)

TV-Spot en 2 Posters van Focus

We hebben twee nieuwe posters te pakken van Focus, de aanstaande misdaad drama komedie film met in de hoofdrollen Will Smith, Margot Robbie, Rodrigo Santoro, Gerald McRaney, Brennan Brown, BD Wong, Adrian Martinez en Robert Taylor:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Plot:
“Will Smith in de hoofdrol als Nicky, een ervaren zwendelaar die romantisch betrokken raakt met een beginnende zwendelaar Jess (Margot Robbie). Als hij haar de kneepjes van het vak leert, komt ze te dicht naar z’n gevoel en hij breekt de relatie abrupt af. Drie jaar later, de voormalige vlam — nu een volleerd femme fatale — duikt op in Buenos Aires in het midden van het raceauto circuit met hoge inzet. In het midden van Nicky’s nieuwste, zeer gevaarlijk spel gooit ze zijn plannen in de war… en de volmaakte zwendelaar uit zijn spel.”
En er is ook een nieuwe TV spot:


FOCUS

Focus ziet eruit als een mooie film, maar ik wou dat Will Smith zich eerder zou concentreren op Bad Boys 3 of misschien Independence Day 2.

De film is geschreven en geregisseerd door Glenn Ficarra en John Requa. Vrijgave3 in de bioscopen is voorzien op 27 februari 2015.
:)

Trailer en Poster van Focus met Will Smith en Margot Robbie

Niet alleen is er een gloednieuwe poster van Focus, de aanstaande misdaad thriller film geschreven en geregisseerd door Glenn Ficarra en John Requa, met Will Smith en Margot Robbie:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


FOCUS

Verlies nooit de focus!

Maar er is ook een nieuwe full-length trailer, bekijk hem hieronder:

Plot:
“Will Smith in de hoofdrol als Nicky, een ervaren zwendelaar raakt romantisch betrokken met een beginnende zwendelaar Jess (Margot Robbie). Als hij haar de kneepjes van het vak leert, komt ze te dicht bij en breekt hij het abrupt af. Drie jaar later, de voormalige vlam — nu een volleerde femme fatale — duikt op in Buenos Aires in het midden van het raceauto circuit met hoge inzet. In het midden van Nicky’s nieuwste, zeer gevaarlijk spel gooit ze zijn plannen in de war… en de volmaakte zwendelaar uit zijn spel.” .”

Wat denk jij van Will Smith en Margot Robbie samen op het scherm? Is er een echte chemie? Of is het wanhopig droog?

De film speelt is voorzien voor de theaters op 27 februari 2015.
:)

Focus Personage Posters

Twee posters voor Focus, de aanstaande misdaad thriller film geschreven en geregisseerd door Glenn Ficarra en John Requa en met in de hoofdrollen Will Smith en Margot Robbie:

(Klik op een poster voor een vergroting.)


FOCUS

Vertrouw nooit een dief.

Plot:
“Een veteraan zwendelaar (Will Smith) neemt een jonge, aantrekkelijke vrouw (Margot Robbie) onder zijn hoede, maar de dingen worden ingewikkeld wanneer ze romantisch betrokken raken.”

Wiens zonnebril hebben ze gestolen?

Je kan hieronder de filmtrailer bekijken van Focus als je hem nog niet hebt gezien:

De film zal verschijnen in de filmtheaters op 27 februari 2015.
:)

Focus film Trailer Focus Film Trailer

Llaten we kijken naar de eerste officiële trailer van Focus, de aanstaande misdaad drama komedie film geschreven en geregisseerd door Glenn Ficarra en John Requa:


FOCUS
Plot:
“Will Smith in de hoofdrol als Nicky, een ervaren zwendelaar raakt romantisch betrokken met een beginnende zwendelaar Jess (Margot Robbie). Als hij haar de kneepjes van het vak leert, komt ze te dicht bij en breekt hij het abrupt af. Drie jaar later, de voormalige vlam — nu een volleerd femme fatale — duikt op in Buenos Aires in het midden van het raceauto circuit met hoge inzet. In het midden van Nicky’s nieuwste, zeer gevaarlijk spel gooit ze zijn plannen voor een lus… en de volmaakte con man uit zijn spel.”

Nou te oordelen naar deze trailer is deze film Focus generiek en voorspelbaar… Ik ga de film bekijken, al was het maar om Margot Robbie te bekijken die schattig is…

De film heeft in de hoofdrollen Will Smith, Margot Robbie, Rodrigo Santoro en Gerald McRaney. De prent verschijnt in de theaters op 27 februari 2015.
:)

Focus Film met in de hoofdrollen Will Smith en Margot Robbie

Neem een kijkje naar deze foto’s van Will Smith en Margot Robbie op de set van Focus, de komende romantische komedie geschreven en geregisseerd door Glenn Ficarra en John Requa:

(Klik op een foto voor een vergroting.)


Plot:
“Nicky Spurgeon (Will Smith), een professionele zwendelaar, neemt een jonge, aantrekkelijke vrouw (Margot Robbie) onder zijn vleugels. Ze raken romantisch betrokken en dit verandert in een hachelijke onderneming van liegen en bedriegen. De complicaties van de ontmoeting achtervolgen hen wanneer zij opnieuw elkaar ontmoeten in de later. Elk van heeft ingewikkeld oplichtingen aan de gang met hetzelfde doel: een internationale miljardair eigenaar van een race auto team. Wat de zaken nog ingewikkelder maakt is dat Nicky moet concurreren met een andere partij die geïnteresseerd is in het meisje evenals een andere confrontatie met een voormalige vlam… dit allemaal voordat de roof van een mensenleven plaatsvindt.”

Probeer je te herinneren in welke film je onlangs Margot Robbie zag? Wel, ze was de sexy vrouw van Jordan Belfort (gespeeld door Leonardo DiCaprio) in The Wolf of Wall Street.

De releasedatum van Focus is ingesteld op 27 februari 2015.
:)

Focus

Focus de FilmFocus
Genre: Komedie/Drama/Romantiek
Regie: Glenn Ficarra, John Requa
Cast: Will Smith, Margot Robbie, Rodrigo Santoro
Releasedatum: 27. Februari 2015

Voor meer informatie: Focus Trailer

https://filmbioscoop.com/film/focus