Frankenstein

Victor Frankenstein film met Daniel Radcliffe en James McAvoy

Twee officiële foto’s van op de set van Victor Frankenstein, de aanstaande horror drama film geregisseerd door Paul McGuigan en gebaseerd op een script door Max Landis:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Plot:
“Verteld vanuit het standpunt van Igor (Daniel Radcliffe), we zien de oorsprong van de onrustige jonge assistent, zijn verlossende vriendschap met de jonge medische student Viktor Von Frankenstein (James McAvoy) en we worden ooggetuigen van de opkomst en van hoe Frankenstein de man werd – en de legende – die we nu kennen.”

Met die rode jas doet Daniel Radcliffe me denken aan de pad van Disney:

De releasedatum van Victor Frankenstein is ingesteld op 2 oktober 2015.
:)

Frankenstein

Frankenstein de FilmFrankenstein
Genre: Drama
Regie: Paul McGuigan
Cast: Daniel Radcliffe, James McAvoy, Jessica Brown Findlay, Bronson Webb
Releasedatum: 16. Januari 2015

Voor meer informatie: Frankenstein Trailer

https://filmbioscoop.com/film/frankenstein

Frankenstein film met in de hoofdrol Daniel Radcliffe als Igor

Acteur Daniel Radcliffe werd gezien op de set van Frankenstein, de nieuwe verfilming van Mary Shelley’s cult roman waarin hij de rol speelt van Igor, de assistent van Frankenstein:

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Deze nieuwe versie van Frankenstein is gebaseerd op een script door Max Landis (de scenarioschrijver van Chronicle). De prent zou zich meer richten op de achtergrond van de personages, in het bijzonder Igor. Een paar woordjes van Max Landis over zijn benadering:

“Ik begon onze kennis te ontleden over Frankenstein en ontdekte dat het idee van het publiek over deze mythe uit een miljoen verschillende plaatsen komt…Ik hechtte belang aan alles opnieuw te verwerken en bracht alles onder in één verhaal. Alles bij mekaar is het een periode film vanuit het standpunt van Igor , maar man… het is cool”

Scenarist Max Landis

De film is geregisseerd door Paul McGuigan. Naast Daniel Radcliffe, bestaat de rolverdeling ook uit James McAvoy, Jessica Brown Findlay, en Bronson Webb.

De releasedatum van Frankenstein is voorzien voor 6 januari 2015.
:)