Fringe

Fringe S05E12 Liberty – Fringe S05E13 An Enemy of Fate

Fringe Seizoen 5 Episode 12 en 13Laten we de officiƫle trailer bekijken van de 2 uur durende finale-aflevering van de science-fiction TV series Fringe die al een cult is:


Fringe S05E12 Liberty – Fringe S05E12 An Enemy of Fate

Mis de seizoensfinale niet want het zal de afsluiter zijn van de reeks! De twee laatste afleveringen, 12 en 13, van Fringe zullen vertoond worden op 18 januari 2013 op Fox.

De TV-reeks Fringe, bedacht door J.J. Abrams, Alex Kurtzman en Roberto Orci, zal genoteerd worden in de geschiedenisboeken als Ć©Ć©n van de meest meeslepende en creatief, briljantste TV-series ooit!
:)

Fringe S05E11 The Boy Must Live

Fringe Seizoen 5 Episode 11Hier is de officiĆ«le trailer van “The Boy Must Live”, de volgende aflevering van de science-fiction TV-reeks Fringe:


Fringe 5.11 – The Boy Must Live

Fringe S05x11 The Boy Must Live
Samenvatting van de aflevering:
“Naarmate de tijd dramatisch verder tikt naar het einde van deze veelgeprezen serie, stoppen Peter, Olivia en Walter voor niets om het universum te redden van de Observer regel. Walter komt in terecht in de beruchte deprivatie tank in een poging om een ā€‹ā€‹belangrijk stuk van informatie te ontdekken over de mysterieuze figuur, Donald. Ondertussen gaat Captain Windmark op een eigen onthullende missie als oude vragen worden beantwoord.”

Dus November is Donald! Ik kan hem nauwelijks herkennen met zijn grijze haren!
:)

Fringe S05E10 Anomaly XB-6783746

Fringe Seizoen 5 Aflevering 10Laat ons de promo-trailer bekijken van “Anomaly XB-6783746”, de volgende aflevering van de geweldige science-fiction TV-reeks Fringe:


Fringe 5.10 – Anomaly XB-6783746

Fringe S05x10 Anomaly XB-6783746
Samenvatting van de aflevering:
“Tijdens de laatste seizoensaflevering raakt de tijd op voor het Fringe-team tijdens een poging tot het redden van de wereld. In een poging om een puzzelstuk te ontcijferen, voor het verslaan van de Observers, roepen Peter, Olivia, Astrid en Walter de hulp in van Nina Sharp, die op de proppen komt met een plan.”

Eindelijk zal dat vreemd jongetje weer opduiken!
:)

Fringe S05E09 Black Blotter

Fringe Seizoen 5 Episode 9Hier is de trailer van “Black Blotter”, de volgende aflevering van de geweldige science-fiction TV-reeks Fringe:


Fringe 5.9 – Black Blotter

Fringe S05x09 Black Blotter
Samenvatting van de Aflevering:
“Walter neemt een LSD trip in een poging om de missende puzzelstukken te plaatsen in het plan om de Observers te verslaan. Peter en Olivia volgen een mysterieus signaal op in de bossen en vinden de griezelige overblijfselen van een verschrikkelijke gebeurtenis.”

Is LSD de deur naar het nemen van een reisje naar die goeie oude tijd?
:)

Fringe S05E08 The Human Kind

Fringe Seizoen 5 Aflevering 8Bekijk even de preview trailer van “The Human Kind”, de volgende aflevering vna het laatste Fringe seizoen, de science-fiction TV-reeks geschapen door J.J. Abrams:


Fringe 5.8 – The Human Kind

Fringe S05x08 The Human Kind
Samenvatting van de aflevering:
“Olivia ontmoet een zeer intuĆÆtief en orakelachtig persoon genaamd Simone (Jill Scott) tijdens een poging om een belangrijk stuk van apparatuur voor Walter terug te vinden. Ondertussen bevindt Peter zich in een hachelijke situatie bij het observeren van Windmark (Michael Kopsa).”

This new episode of Fringe will be epic! Do you think Peter will kill Windmark?
:)

Fringe S05E07 Five-Twenty-Ten

Fringe Seizoen 5 Aflevering 7Laat ons de trailer bekijken van “Five-Twenty-Ten”, de volgende aflevering van de spannende science-fiction TV-reeks Fringe:


Fringe 5.7 – Five-Twenty-Ten

Fringe S05x07 Five-Twenty-Ten
Samenvatting van de aflevering:
“Wanneer het gevecht voor de toekomst toeneemt in intensiteit orchestreert een lid van het Fringe team een eigen Fringe gebeurtenis.”

Met die chip in zijn nek heeft Peter geweldige krachten maar waarschijnlijk is er ook een verborgen prijs aan verbonden, laten we hopen dat de kosten niet te hoog zullen zijn…
:/

Fringe S05E06 Through the Looking Glass and What Walter Found There

Fringe Seizoen 5 Aflevering 5We hebben een trailer te pakken van “Through the Looking Glass and What Walter Found There”, de volgende aflevering van het vijfde en laatstse seizoen van de sci-fi TV-reeks Fringe:


Fringe 5.6 – Through the Looking Glass and What Walter Found There

Fringe S05x06 Through the Looking Glass and What Walter Found There
Samenvatting van de aflevering:
“Een Fringe teamlid gaat over tot een nieuwe rol, en Walter volgt een aanwijzing die informatie oplevert over de strijd tegen de Observers.”

Dat ziet eruit als een geweldige aflevering, ik wacht met ongeduld om Peter te zien die een Observer verrot schopt!
:)

Fringe S05E05 An origin story

Fringe Seizoen 5 Aflevering 5Laat ons de trailer bekijken van “An origin story”, de volgende aflevering van het vijfde seizoen van de verbijsterende science-fiction TV-reeks Fringe:


Fringe 5.5 – An origin story

Fringe S05x05 An origin story
Samevatting van de aflevering:
“Het kennisteam gaat in de aanval in de nasleep van de verwoestende gebeurtenissen. Een teamlid onderneemt een belangrijke beslissing onder groot gevaar.”

Ik ben zo triest voor Peter en Olivia!
:(

Fringe S05E04 The Bullet That Saved The World

Fringe Seizoen 5 Episode 4Onderstaan kan je genieten van de “The Bullet That Saved The World” trailer, de volgende aflevering van Fringe Seizoen 5:


Fringe 5.4 – The Bullet That Saved The World

Fringe S05x05 The Bullet That Saved The World
Samenvatting van de aflevering:
“Wanneer het Fringe team ingaat op een spoor dat leid naar een zwaarbewaakte locatie duikt Phillip Broyles weer op…. maar is hij te vetrouwen?”

Jazeker, Olivia heeft een idee! De Observers moeten een prijs betalen voor hun invasie!
:)

Fringe S05E03 The Recordist

Fringe Seizoen 5 Episode 3Bekijk even de preview trailer van “The Recordist”, de volgende aflevering van het laatste Fringe seizoen, de science-fiction TV-reeks van de hand van J.J. Abrams:


Fringe 5.3 – The Recordist

Fringe S05x03 The Recordist
Samenvatting van de aflevering:
“Het Fringeteam ontmoet een groep mensen die schuilen in het bos om de menselijke geschiedenis tegen elke prijs te bewaren.”

Is de geschiedenis van de mensheid echt de moeite waard om te bewaren?
:?

Fringe S05E02 In Absentia

Fringe TV-reeks - Fringe Seizoen 5 Episode 2Dankzij Fox is hier een officiĆ«le trailer van “In Absentia”, de volgende aflevering van het vijfde seizoen van de science-fiction TV-reeks Fringe:


Fringe 5.2 – In Absentia

Fringe S05x02 In Absentia
Samenvatting van de aflevering:
“Het vijfde en laatste seizoen van Fringe gaat verder wanneer het team het Harvard lab opnieuw bezoekt dat nu onder controle staat van Observer. Zij proberen de nodige informatie te vinden tijdens de verdere strijd voor de overleving van de wereld.”

De volgende aflevering van Fringe zal vertoond worden op 5 oktober 2012.
:)

Fringe S05E01 Transilence Thought Unifier Model-11

Fringe TV-Reeks - Fringe Seizoen 5 Aflevering 1Hier is de uitgebreide preview clip van “Transilence Thought Unifier Model-11”, de eerste episode van het vijfde seizoen van de verbijsterende science-fiction TV-reeks Fringe:


Fringe 5.1 – Waar is Olivia?

Fringe S05x01 Transilence Thought Unifier Model-11
Samenvatting van de aflevering:

“Het wetenschappelijke team dat in barnsteen werd bewaard tot 2036 sluit zich aan bij het ā€‹ā€‹verzet om te strijden voor vrijheid tegen de technologisch geavanceerde invasietroepen uit de de toekomst. Herenigd met zijn volwassen dochter na twee decennia, gaan Peter en Etta op pad om Olivia opnieuw op te wekken voor hulp in de strijd tegen het facistisch regime.”

Fringe keert terug deze week op vrijdag 28 september 2012!
:)

Fringe Seizoen 5 – Peter Bishop

Fringe Seizoen 5In het vijfde seizoen van Fringe willen de Observers Peter Bishop te pakken krijgen(Joshua Jackson):


Fringe Season 5 – heb je dit individu gezien?

Als je informatie bezit over dit individu is het best je plaatselijke politiekantoor onmiddellijk te contacteren!
:)

Fringe Trailer Eindseizoen

Fringe Seizoen 5Weer een nieuwe promo trailer voor het vijfde seizoen van Fringe, het eindseizoen van de verbazingwekkende science-fiction TV-reeks bedacht door J. J. Abrams, Alex Kurtzman en Roberto Orci:


De harteloze man uit de toekomst foltert de arme Walter Bishop.
:(

2 Nieuwe Trailers van Fringe Seizoen 5

Fringe Seizoen 5We hebben twee nieuwe trailers te pakken van het 5de en laatste seizoen van Fringe:


Fringe Seizoen 5

Ik kijk zo uit naar het laatste seizoen van Fringe!
:)