Frozen

Frozen Teaser Poster

Met dank aan Disney volgt hier een nieuwe teaser poster van Frozen, de nog te verschijnen animatiefilm geregisseerd door Chris Buck en Jennifer Lee:

Trailer van Disney’s Frozen

(Klik op de poster voor een vergroting.)


FROZEN

Van de bedenkers van Tangled en Wreck-It Ralph.

Verhaallijn:
“Onverschrokken optimist Anna (stem door Kristen Bell) werkt samen met Kristoff (ingesproken door Jonathan Groff) in een epische reis, ze ontmoeten Everest-achtige omstandigheden, en een hilarische sneeuwpop genaamd Olaf (ingesproken door Josh Gad) in een race om Anna’s zus Elsa tevinden Elsa (ingesproken door Idina Menzel), waarvan de ijzige krachten het koninkrijk in eeuwige winter gevangen houden.”

Ijskristallen zijn mooi, zijn ze niet?

In de filmtheaters vanaf 27 november 2013.
:)

Teaser Trailer van Disney’s Frozen

Een teaser trailer van Frozen, Disney’s nog te verschijnen animatiefilm is online gelekt! Bekijk hem onderstaand:


FROZEN
Verhaallijn:
“Wanneer een voorspelling een koninkrijk gevangen houdt in de eeuwige winter, gaan Anna (Kristen Bell), een onverschrokken optimist, die samenwerkt met extreme bergenman Kristoff (Jonathan Groff) en zijn partner rendier Sven op een epische reis naar Anna’s zus Elsa, de sneeuwkoningin (Idina Menzel), en een einde te maken aan haar ijzige betovering. Er vinden omtmoetingen plaats met mystieke trollen, een grappige sneeuwman genaamd Olaf, Everest-achtige extremen en veel magie, Anna en Kristoff bestrijden de elementen in een race om het koninkrijk te redden van de ondergang. ”

We vertelden je dat het rendier en de sneeuwman de show zouden stelen!

Maar goed, laten we hopen dat er gauw een echte filmtrailer van Frozen zal worden uitgebracht!

In de filmtheaters vanaf 27 november 2013.
:)

Frozen Film door Disney

Regisseur Chris Buck werkt aan Frozen, een nog te verschijnen 3D CG animatie film losjes gebaseerd op het Hans Christian Andersen sprookje van De Sneeuwkoningin. Actrice Kristen Bell zal haar stem verlenen aan het hoofdpersonage Anna en Idina Menzel zal haar stem verlenen aan haar zuster the Sneeuwkoningin. De release datum van Walt Disney’s Frozen is voorzien voor 27 november 2013.

Frozen Trailer

Bekijk even het eerste officiƫle logo van de Frozenfilm:

(Klik op de foto voor een vergroting.)

En hier is wat conceptuele vormgeving:

Plot:
“Als Anna (stem van Kristen Bell) vervloekt wordt door haar vervreemde zuster, de koudhartige Sneeuwkoningin Elsa (stem van Idina Menzel), is Anna’s enige het omkeren van de vloek door een gevaarlijke maar spannende reis door een ijzig en meedogenloos landschap. Vergezeld door Kristoff, een robuuste, avontuurlijke bergenman, zijn rendier met een apart gewei en een ongelukkige sneeuwman. Samen met hen moet Anna racen tegen de tijd, de weer elementen overwinnen en een leger van dreigende sneeuwmannen bestrijden als ze ooit haar bevroren hart wilt ontdooien. ”

Van wat ik hoorde zullen Robert Lopez (The book of Mormon) en Kristen Anderson-Lopez originele liedjes schrijven voor de film. Gezien hun Broadway ervaring, kunnen we pakkende en inspirerende liedjes verwachten.

Blijf op de hoogte via ons voor meer informatie over de nog te verwachten Frozenfilm van Disney!
:)

Frozen

Frozen de FilmFrozen
Genre: Animatie/Avonturenfilm/Fantasy
Regie: Chris Buck
Cast: Kristen Bell, Idina Menzel
Releasedatum: 27. November 2013

Voor meer informatie: Frozen Trailer

https://frozen-movie-trailer.blogspot.com/