Gambit

Gambit Film Release Datum

Het is nu officieel: acteur Channing Tatum heeft de rol overgenomen van Remy LeBeau alias Gambit (die werd gespeeld door Taylor Kitsch in de eerste Wolverine)! Er is zelfs een releasedatum: de acteur onthulde dit via zijn officiƫle twitter-account dat de film in de filmtheaters zal verschijnen op 7 oktober 2016.

Voor degenen die het niet meer weten, Gambit is een Cajun mutant die kracht heeft om kinetische energie te gebruiken en die er gek op is om explosieve kaarten rond te strooien.

Gambit filmtrailer

Bent je blij te horen dat Channing Tatum de rol vertolkt van de mutant Cajun in deze nieuwe X-Men spin-off film? Of zal je Taylor Kitsch missen? Deel je gedachten hieronder! En oh ja, heb je een suggestie over de plot van de film? Laat het ons hieronder weten!

Hoe dan ook, blijf op de hoogte via ons voor meer details over de film Gambit.
:)

Gambit Clip

Gambit Filmeen eerste preview clip van Gambit, de nog te verschijnen komedie met in de hoofdrollen Cameron Diaz, Alan Rickman en Colin Firth, is online opgedoken:

Trailer van Gambit in een regie van Michael Hoffman.


Gambit – Jawel Meneer! Engels is mijn moedertaal!
Verhaallijn:
“Een kunstcurator beslist om wraak te nemen op zijn beledigende baas door hem te overtuigen tot het kopen van een valse Monet, zijn plan heeft echter de hulp nodig van een excentrieke en onvoorspelbare Texas rodeo queen.”

Speelt Cameron Diaz een rol in deze scene of toont ze gewoon zichzelf?
:?

Gambit Personageposters

Drie personageposters voor Gambit, de nog te verschijnen komedie geregisseerd door Michael Hoffman:

Trailer van de nieuwe Gambit versie

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een kunstcurator beslist zicht te wreken op zijn beledigende baas door hem een valse Monet te laten kopen maar zijn plan vereist de hulp van een excentrieke en onvoorspelbare Texas rodeo konigin.”

Je zal misschien Cameron Diaz, Alan Rickman en Colin Firth herkennen.
:)