Getaway

Getaway Soundtrack

De officiƫle tracklist van de soundtrack van Getaway, de actie-thriller film geregisseerd door Courtney Solomon en met Ethan Hawke en Selena Gomez:

Getaway Originele Film Soundtrack
Muziek gecomponeerd door Justin Burnett.

1. Above Earth
2. Debris
3. The Void
4. Atlantis
5. Don’t Let Go
6. Airlock
7. ISS
8. Fire
9. Parachute
10. In the Blind
11. Aurora Borealis
12. Aningaaq
13. Soyuz
14. Tiangong
15. Shenzou
16. Getaway
Getaway Liedje - Getaway Muziek - Getaway Soundtrack - Getaway Filmscore

Plot Samenvatting:
“Voormalig autocoureur Brent Magna (Ethan Hawke) moet de strijd opnemen tegen de klok. Wanhopig probeert hij het leven van zijn ontvoerde vrouw te redden, Brent bestuurt een aangepaste Shelby Cobra Mustang, en neemt haar onwetende eigenaar (Selena Gomez) mee op een hoge-snelheidsrace, op bevel van de mysterieuze schurk die zijn vrouw gijzelde. ”

De soundtrack van Getaway zal op 3 september 2013 uitgebracht worden door Varese Sarabande.
:)

Getaway Film Trailer

Bekijk even deze gloednieuwe filmtrailer van Getaway, de aankomende epische thriller met Ethan Hawke en Selena Gomez:


GETAWAY
Verhaallijn:
“Voormalig autopiloot Brent Magna (Ethan Hawke) moet de strijd tegen de klok opnemen. Wanhopig probeert hij om het leven van zijn ontvoerde vrouw te redden, Brent neemt een auto in beslag, een aangepaste Shelby Cobra Mustang, en neemt zijn onwetende eigenaar (Selena Gomez) mee op een hogesnelheid race tegen de klok, op bevel van de mysterieuze schurk die zijn vrouw gegijzeld heeft.”

Denk je dat Brent Magna (Ethan Hawke) een betere piloot is dan Dom Toretto (Vin Diesel) uit de Fast and Furious film franchise? Welke auto verkies jij: Brent Magna’s Shelby of Dom’s Dodge Charger?

De film zal verschijnen in de bioscopen op 30 Augustus 2013.
:)

2 Clips van Getaway, de nog te verschijnen actie thriller met Ethan Hawke en Selena Gomez

Onderstaand kan je twee preview clips bekijken van Getaway, de nog te verschijnen actie thriller geregisseerd door Courtney Solomon:


Getaway – Ik haat je echt, echt waar!


Getaway – Duik!
Verhaallijn:
“Een groffe, bloedstollende actiethriller waarin voormalig autocoureur Brent Magna (Ethan Hawke) een race met de klok moet aangaan. Wanhopig probeert hij het leven van zijn ontvoerde vrouw te redden, Brent bestuurt een aangepaste Shelby Cobra Mustang, te samen met zijn onwetende eigenaar (Selena Gomez) gaat hij op een hoge snelheidsrace tegen de klok, op bevel van de mysterieuze schurk die zijn vrouw gijzelt.”

Als je gek bent op achtervolgingen, ga dan Getaway bekijken: Ethan Hawke bestuurt die Shelby als een echte pro! En last but least, Selena Gomez ziet er een beetje schattig uit!

Release datum: 30 augustus 2013.
:)

Getaway – Metal and Asphalt

Een nieuwe promoclip van Getaway, de nog te verschijnen actie thriller in een regie van Courtney Solomon en met Ethan Hawke en Selena Gomez:


Getaway – Metal and Asphalt
Verhaallijn:
“Brent Magna (Ethan Hawke) moet achter het stuur kruipen en de orders volgen van een mysterieuze om zijn ontvoerde vrouw te redden.”

“Er is geen CG, alles is echt.” Maakt dat de film niet beter? Doe je dat eigenlijk iets? Hoe dan ook, Getaway ziet eruit als een geweldige film!

Release datum: 30 augustus 2013.
:)

Getaway – Ethan Hawke zal zijn Shelby auto vernietigen!

Acteur Ethan Hawke is er op uit om een verukkelijke custom Shelby Mustang te vernietigen in de Getaway film:


Getaway – Het vernietigen van een Custom Shelby
Verhaallijn:
“Een korrelige, bloedstollende actiethriller waarin voormalig autocoureur Brent Magna (Ethan Hawke) het moet opnemen tegen de klok. Wanhopig probeert hij het leven van zijn ontvoerde vrouw te redden, Brent bestuurt een aangepaste Shelby Cobra Mustang, en neemt zijn onwetende eigenaar (Selena Gomez) mee op een hoge snelheidsrace tegen de klok, op bevel van de mysterieuze schurk die zijn vrouw heeft gegijzeld. ”

Klaar voor een old-school achtervolgingsfilm? Ga dan Getaway bekijken! Het is een echte hommage aan Shelby!

In de bioscopen: 30 augustus 2013.
:)

Getaway Banner Poster

We hebben een nieuwe banner poster te pakken van Getaway, de nog te verschijnen actie-thriller geregisseerd door Courtney Solomon en met Ethan Hawke en Selena Gomez:

Getaway Film Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)


GETAWAY

Verhaallijn:
“Brent Magna (Ethan Hawke) moet achter het stuur kruipen en de bevelen volgen van een mysterieuze man die zijn vrouw gekidnapt heeft.”

Vindt je Brent’s custom Shelby Cobra Mustang niet geweldig? Fantastische auto, nietwaar?

Release datum: 30 augustus 2013.
:)

Getaway Film Poster

Twee nieuwe posters van Getaway, de aankomende actiefilm met Ethan Hawke en Selena Gomez:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Brent Magna (Ethan Hawke) moet een auto besturen en de bevelen naleven van een mysterieuze man die zijn vrouw heeft gekidnapt.”

Ik denk dat de poster wil laten weten dat Getaway is een hoge snelheid actiefilm is….

Hier is de officiĆ«le filmtrailer van Getaway als je hem nog niet hebt gezien: More »

Getaway

Getaway de FilmGetaway
Genre: Thriller
Regie: Courtney Solomon, Yaron Levy
Cast: Ethan Hawke, Selena Gomez
Releasedatum: 30. Augustus 2013

Voor meer informatie: Getaway Trailer

https://filmbioscoop.com/film/getaway

Getaway Trailer

Ethan hawke en Selena Gomez vormen een team voor Getaway, een nog te verschijnen thriller in een regie van Courtney Solomon. Bekijk even de eerste officiƫle film trailer van Getaway onderstaand:


GETAWAY
Verhaallijn:
“Getaway is de ruwe, bloedstollende actiethriller van Warner Bros Pictures en Dark Castle Entertainment waarin voormalig autocoureur Brent Magna (Ethan Hawke) wordt uitgespeeld tegen de klok. Wanhopig probeert om het leven van zijn ontvoerde vrouw te redden, Brent rijd in een aangepaste Shelby Cobra Mustang, hij neemt de auto en haar onwetende eigenaar (Selena Gomez) mee op een hoge snelheidsrace tegen de klok, op bevel van de mysterieuze schurk die zijn vrouw heeft gegijzeld. ”

De klok tikt … Zal Brent (het personage gespeeld Ethan Hawke) erin slagen om zijn vrouw te redden? Zal zijn auto dan wel snel genoeg zijn?

Hoe dan ook, wat denk je van de trailer van Getaway? Deel hieronder je mening!

In filmtheaters vanaf 30 augustus 2013.
:)

Getaway Film met in de hoofdrollen Ethan Hawke en Selena Gomez

We hebben een teaser poster te pakken van Getaway, een nog te verschijnen actie thriller in een regie van Courtney Solomon en Yaron Levy en met in de hoofdrollen Ethan Hawke en Selena Gomez:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Brent Magna (Ethan Hawke) is een burnt-out autoracer die in een doen-of-sterven missie wordt gedwongen achter het stuur als zijn vrouw is ontvoerd. Brent’s enige bondgenoot is een jonge hacker (Selena Gomez), zijn enige hoop op redding is het volgen van de aanwijzingen van de geheimzinnige stem (Jon Voight) elke actie wordt nagegaan door middel van camera’s die op de auto zijn gemonteerd.”

Dus Selena Gomez vertolkt de rol van een jonge hacker? Wel ze is schattig, maar wat weet zij af van hacken?

Hoe dan ook, hier volgen twee officiĆ«le foto’s uit de film:

(Klik op de foto voor een vergroting.)

En wat meer foto’s vanop de filmset:

Heb je vragen over de auto die Ethan Hawke bestuurd? Wel, het is een Shellby Mustang! Ik ben gek op het cobra embleem! Ik ben echter niet zeker over het model, heb jij een idee misschien?

De release datum van Getaway is voorzien voor 30 augustus 2013.
:)