Gone Girl

Gone Girl Clip

Ik zag net deze nieuwe preview clip van Gone Girl, de aankomende drama mysterie thriller film geregisseerd door David Fincher:


Gone Girl – Ik heb uw adres van deze brief die u schreef aan mijn vrouw.
Plot:
“Een vrouw (Rosamund Pike) verdwijnt op een mysterieuze wijze tijdens haar huwelijksjubileum. Haar man (Ben Affleck) wordt de hoofdverdachte.”

In deze scène kan u Ben Affleck en Neil Patrick Harris hebben herkend.

In filmtheaters: 3 oktober 2014.
:)

Gone Girl Film Clip

Hieronder een nieuwe preview clip van Gone Girl, de aankomende drama mysterie thriller film met in de hoofdrollen Ben Affleck en Rosamund Pike:


Gone Girl – Moet ik het bloed van mijn vrouw kennen?
Plot:
“Geregisseerd door David Fincher en gebaseerd op de wereldwijde bestseller van Gillian Flynn – toont de geheimen in het hart van een modern huwelijk. Tijdens zijn vijfde huwelijksverjaardag meldt Nick Dunne (Ben Affleck) dat zijn mooie vrouw, Amy (Rosamund Pike), is verdwenen. Onder druk van de politie en een groeiende media razernij begint Nick’s portret van een zalige unie af te brokkelen. Al gauw laten zijn leugens, misleiding en vreemd gedrag iedereen achter met dezelfde donkere vraag: Heeft Nick Dunne zijn vrouw vermoord? ”

Moeilijk te geloven dat Batman zijn de bloedgroep van zijn vrouw niet kent!

Ken jij de bloedgroep van jouw echtgenoot(e)? Wanneer/hoe vernam je dat?

Release datum: 3 oktober 2014.
:)

Clip of Gone Girl with Ben Affleck en Rosamund Pike

We hebben een eerste preview clip te pakken van Gone Girl, de aankomende drama mysterie thriller film geregisseerd door David Fincher en met in de hoofdrollen Ben Affleck en Rosamund Pike:


Gone Girl – Wie ben jij?
Plot:
“Een vrouw (Rosamund Pike) verdwijnt op een mysterieuze wijze tijdens de verjaardag van haar bruiloft. Haar man (Ben Affleck) wordt de hoofdverdachte.”

Ik zie niet echt de chemie tussen hen in die scène, jij wel? Gewoon twee acteurs die rollen vertolken…

Hoe dan ook, de film zal in de bioscopen verschijnen op 3 oktober 2014.
:)

Gone Girl Soundtrack

Ik vond net de soundtrack met officiële nummers van Gone Girl, de aanstaande film thriller drama film geregisseerd door David Fincher en met in de hoofdrollen Ben Affleck en Rosamund Pike:

Gone Girl Originele Film Soundtrack
Muziek door Trent Reznor en Atticus Ross.

1. What Have We Done To Each Other?
2. Sugar Storm
3. Empty Places
4. With Suspicion
5. Just Like You
6. Appearances
7. Aanwijzing van één
8. Clue Two
9. Background Noise
10. Procedural
11. Something Disposable
12. Thuisvoelen
13. Empty Places (Reprise)
14. The Way He Looks At Me
15. Technically, Missing
16. Secrets
17. Perpetual
18. Strange Activities
19. Still Gone
20. A Reflection
21. Consummation
22. Sugar Storm (Reprise)
23. What Will We Do?
24. At Risk

Gone Girl Nummer - Gone Girl Muziek - Gone Girl Soundtrack - Gone Girl Filmscore

Plot Synopsis:
“Met de verdwijning van zijn vrouw is dit de focus geworden van een intens media circus, een man ziet de schijnwerpers gericht op hem wanneer het vermoeden bestaat dat hij misschien niet onschuldig is.”

De soundtrack van de film Gone Girl zal worden uitgebracht op 30 september 2014.
:)

Gone Girl TV-Spot

Je kan hieronder een TV-spot bekijken van Gone Girl , de aankomende drama thriller film geregisseerd door David Fincher gebaseerd op de roman van Gillian Flynn:


GONE GIRL
Plot:
“Met de verdwijning van zijn vrouw is dit de focus geworden van een intens media circus, een man ziet de schijnwerpers gericht op hem wanneer het vermoeden bestaat dat hij misschien niet onschuldig is.”

De hoofdrollen in de film worden vertolkt door Ben Affleck en Rosamund Pike. Hij zal openen in de filmtheaters op 3 oktober 2014.
:)

Trailer van David Fincher’s Gone Girl

Check out deze nieuwe trailer van David Fincher Gone Girl, het aanstaande thriller-drama met in de hoofdrollen Ben Affleck en Rosamund Pike:


GONE GIRL
Plot:
“De film – geregisseerd door David Fincher en gebaseerd op de wereldwijde bestseller van Gillian Flynn- toont de geheimen in het hart van een modern huwelijk. Ter gelegenheid van zijn vijfde huwelijksverjaardag meldt Nick Dunne (Ben Affleck) dat zijn mooie vrouw, Amy (Rosamund Pike), verdwenen is. Onder druk van de politie en een groeiende media razernij begint Nick’s portret van een zalige band af te brokkelen. Al gauw doen zijn leugens, misleiding en vreemd gedrag hebben iedereen dezelfde donkere vraag stellen: heeft Nick Dunne zijn vrouw omgebracht? ”

Denk jij dat hij haar heeft gedood? Of is het verhaal ingewikkelder? Deel je gedachten hieronder!

Er is ook een nieuwe reeks van teaser posters:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Release datum: 3 oktober 2014
:)

Ben Affleck en Rosamund Pike Gone Girl

Ben Affleck en Rosamund Pike, op een foto van Gone Girl, vereren de voorpagina van het laatste nummer van Entertainment Weekly:

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een vrouw (Rosamund Pike) verdwijnt op een mysterieuze wijze tijdens de verjaardag van haar bruiloft. Haar man (Ben Affleck) wordt de hoofdverdachte.”

De film is geregisseerd door David Fincher. Het is een verfilming van de roman geschreven door Gillian Flynn (die ook het script van de film schreef).

Heb je de roman gelezen waarop de film is gebaseerd?

In filmtheaters: 3 oktober 2014.
:)

Gone Girl

Gone Girl de FilmGone Girl
Genre: Drama/Thriller
Regie: David Fincher
Cast: Ben Affleck, Rosamund Pike, Missi Pyle, Tyler Perry, Neil Patrick Harris, Kim Dickens, Scoot McNairy, Emily Ratajkowski
Releasedatum: 03. Oktober 2014

Voor meer informatie: Gone Girl Trailer

https://filmbioscoop.com/film/gone-girl

Gone Girl Film

Een eerste officiële blik op acteur Ben Affleck in Gone Girl, het aanstaande thriller-drama geregisseerd door David Fincher en gebaseerd op de roman met dezelfde naam geschreven door Gillian Flynn, is online vrijgegeven, neem een kijkje hieronder:

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Verhaallijn
“Een vrouw (Rosamund Pike) verdwijnt op een mysterieuze wijze tijdens de verjaardag van haar bruiloft. Haar man (Ben Affleck) wordt de hoofdverdachte.
Gebaseerd op de roman Gone Girl.”

Naast Ben Affleck bestaat de cast ook verder uit Rosamund Pike, Missi Pyle, Tyler Perry, Neil Patrick Harris, Kim Dickens, Scoot McNairy en Emily Ratajkowski.

De releasedatum van Gone Girl is voorzien voor 3 oktober 2014.
:)