Great Hope Springs

Hope Springs Clip

Hope Springs FilmEen eerste preview clip van Hope Springs, de nog te verschijnen komedie met in de hoofdrollen Meryl Streep, Tommy Lee Jones en Steve Carell, werd vrijgegeven:

Hope Springs Film


Hope Springs – De volgende stap!

Ben je ooit “te oud” om de liefde te bedrijven?
:?

Hope Springs Poster

Bekijk even de eerste officiƫle filmposter van Hope Springs, de nog te verschijnen komedie in een regie van David Frankel en met in de hoofdrollen Meryl Streep, Tommy Lee Jones en Steve Carell:

Hope Springs Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Hope Springs film


Om de magie gaande te houden, moet je soms een paar nieuwe trucjes leren!
:)

Hope Springs Trailer

Hope Springs FilmWe hebben de eerste officiƫle filmtrailer te pakken van Hope Springs (voorheen genoemd Great Hope Springs), de nog te verschijnen komedie in een regie van David Frankel en met in de hoofdrollen Meryl Streep, Tommy Lee Jones en Steve Carell:

Hope Springs Trailer


HOPE SPRINGS
Verhaallijn:
“Na een dertig jarig huwelijk woont een koppel van middelbare leeftijd een adviesweekend bij om het lot van hun huwelijk te bepalen.”

Success in het huwelijk berust niet enkel op het vinden van de juiste partner maar door de juiste partner te zijn.

De film zal te zien zijn in de bioscopen op 10 augustus 2012.
:)

Great Hope Springs – Meryl Streep, Tommy Lee Jones en Steve Carell

Meryl Streep, Tommy Lee Jones en Steve Carell vertolken de hoofdrollen in Great Hope Springs, een nog te verschijnen drama komedie in een regie van David Frankel. Hier volgt de eerste officiƫle foto:

Great Hope Springs Trailer

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Vele jaren van het huwelijk doen Maeve (Meryl Streep) er naar verlangen om haar huwelijk nieuw leven in te blazen en opnieuw te verbinden met haar man. Als ze hoort van een beroemde relatie goeroe (Steve Carell) in de stad van Groot-Hope Springs moet ze haar sceptische man (Tommy Lee Jones) overtuigen om in een vliegtuig te stappen voor een intense week van huwelijks- en seks- therapie. Er geraken was moeilijk genoeg… het nu vergeten van hun slaapkamerproblemen, het leren van een aantal nieuwe gewoonten en het herontdekken van de jeugdige vonk is waar het echte avontuur begint. ”

De release datum van Great Hope Springs is voorzien voor 10 Augustus 2012.
:)

Great Hope Springs Film

Great Hope Springs filmGreat Hope Springs is een nog te verschijnen drama komedie geregisseerd door David Frankel en is gebaseerd op een script door Vanessa Taylor. Tot nu vinden we Meryl Streep, Steve Carell en David Frankel in de rolverdeling. De film moet ergens verschijnen in 2012.

Great Hope Springs trailer

Verhaallijn:
“Na een dertig jaar huwelijk gaat een paar in midden van hun leven doorheen een intens counseling weekend om over het lot van hun verbintenis te beslissen.”

Steve Carell zal de rol spelen van de therapeut genaamd Dr. Feld. Hij geeft raad aan Meryl Streep’s personage en haar echtgenoot (er werd nog geen acteur aangekondigd). Ik ben ongeduldig om hen in de film Great Hope Springs te bekijken, ik ben zeker dat we veel pret zullen beleven.

Meer details over de film Great Hope Springs volgen gauw.
:)

Great Hope Springs

Great Hope Springs de FilmGreat Hope Springs
Genre: Komedie/Drama
Regie: David Frankel
Cast: Steve Carell, Meryl Streep, David Frankel
Releasedatum: 2012

Voor meer informatie: Great Hope Springs Trailer

https://great-hope-springs.the-movie-trailer.com/