Hansel and Gretel Witch Hunters

Hansel and Gretel Witch Hunters Soundtrack

Bekijk even de officiële liedjeslijst van de Hansel and Gretel Witch Hunters Soundtrack, de nog te verschijnen fanasie actiefilm in een regie van Tommy Wirkola en met in de hoofdrollen Jeremy Renner en Gemma Arterton:

Hansel and Gretel Witch Hunters Originele Film Soundtrack
Muziek door Atli Orvarsson.

1. The Witch Hunters
2. Business Is Good
3. Trolls Serve Witches
4. Lost Children Crying, Vol. 2
5. You Do the Bleeding
6. There Are Good Witches in the World
7. This Place Could Use a Bit of Color
8. Goodbye Muriel
9. Don’t Eat the Candy
10. Burn ‘Em All
11. White Magic
12. Shoot Anything That Moves
13. The Fairy Tale
14. Augsburg Burns
Hansel and Gretel Witch Hunters Liedje - Hansel and Gretel Witch Hunters Muziek - Hansel and Gretel Witch Hunters Soundtrack - Hansel and Gretel Witch Hunters Filmscore

Onderstaand kan je enkele voorbeelden beluisteren van de liedjes op de Hansel and Gretel soundtrack: More »

Hansel and Gretel Witch Hunters – Proef niet van het snoep!

Onderstaand kan je genieten van twee nieuwe preview clips van Hansel and Gretel Witch Hunters, de nog te verschijnen fantasie actiefilm met in de hoofdrollen Gemma Arterton en Jeremy Renner:

Hansel and Gretel Witch Hunters Trailer – Klassiek Sprookje, Nieuwe Wending!


Hansel and Gretel Witch Hunters – Wat je ook doet, proef niet van het snoep!


Hansel and Gretel Witch Hunters – Uitnodiging
Verhaallijn:
“In deze donkere benadering op het sprookje zijn de broer en zus Hansje en Grietje een geweldig paar premiejagers die heksen opsporen rond de wereld en hen dan ombrengen.”

Als we niet van het snoep mogen proeven, krijgen we dan toch het koekje van Gemma Arterton?

In de bioscopen vanaf 25 januari 2013.
:?

Hansel and Gretel Trailer

Hansel and Gretel brengen nu heksen om op een professionele basis in Hansel and Gretel Witch Hunters, de nog te verschijnen actie film in een regie van Tommy Wirkola. Hier volgt de nieuwste red-band filmtrailer van de film:

Hansel and Gretel Witch Hunters – Klassiek verhaal, nieuwe benadering!

Verhaallijn:
“In deze duistere benadering op het sprookje vormen Hansje en Grietje een formidabel team van premiejagers. Wereldwijd sporen ze heksen op en brengen die dan om.”

Volgens hedendaagse normen hadden degenen die werden beschuldigd van hekserij weinig rechten … Hansje en Grietje brengen die gekke verloren zielen gewoon om waar ze hen vinden in de plaats van hen te doen afzien van het kwade. … Maar hey, ik ga niet klagen, het zorgt alles bij mekaar voor een meer onderhoudende film!
:)

Hansel and Gretel Witch Hunters TV-Spot

Weet je nog wel, de broer en zus Hansje en Grietje? Jawel, de kinderen uit het sprookje! Wel, ze zijn nu opgegroeid en werden een formidabel paar premiejagers die wereldwijd alle heksen zullen opsporen en ombrengen. Geloof je me niet? Bekijk even deze gloednieuwe TV-spot van Hansel and Gretel Witch Hunters:

Hansel and Gretel Witch Hunters Trailer


Hansel & Gretel Witch Hunters – Dat is geen normale heks!
Verhaallijn:
“De Burgemeester van Augsburg, Duitsland huurt Hansje en Grietje in om de stad en de nabij gelegen bossen te bevrijden van een kwade heks (Famke Janssen) wiens plan het is om vele plaatselijke kinderen te offeren tijdens de geplande heksenvergadering voor de “Bloedmaan”. Deze gebeurtenis staat gepland binnen 2 dagen. Wat de dingen nog erger maakt is de brutale Sheriff Berringer (Peter Stormare), hij heeft de macht overgenomen in Augsburg en voert een weinig willekeurige eigen heksenjacht uit.”

De film is geregisseerd door Tommy Wirkola en gebaseerd op een script dat hij samenschreef met Dante Harper. In de bioscopen vanaf 25 januari 2013.
:)

Hansel and Gretel Witch Hunters Taiwanese Poster

Deze nieuwe poster van Hansel and Gretel Witch Hunters komt uit Taiwan:

Hansel and Gretel Witch Hunters Trailer

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“In deze donkere benadering van het sprookje, vormen broer en zus, Hansje en Grietje, een formidabel team als premiejagers. Ze sporen heksen op doorheen de hele wereld en brengen die dan om.”

De film is geregisseerd door Tommy Wirkola en in de hoofdrollen vinden we Gemma Arterton en Jeremy Renner.

In de bioscopen vanaf 25 januari 2013
:)

Trailer en Poster van Hansel and Gretel Witch Hunters Met in de Hoofdrollen Jeremy Renner en Gemma Arterton

Een eerste officiële poster van Hansel and Gretel Witch Hunters, de nog te verschijnen fantasie actiefilm met in de hoofdrol Jeremy Renner en Gemma Arterton, werd onthuld:

De Hansel and Gretel Witch Hunters Film werd geregisseerd door Tommy Wirkola.

(Klik op de poster voor een vergroting.)


HANSEL AND GRETEL WITCH HUNTERS

Klassiek verhaal, nieuwe ontwikkeling!

Er is ook een nieuwe red-band trailer van de film:

Verhaallijn:
“In deze donkere benadering van het sprookje zijn broer en zus, Hansje en Grietje, een formidabel team van premiejagers die heksen opsporen en ombrengen over de hele wereld.”

De film Hansel and Gretel Witch Hunters zal in de bioscopen verschijnen vanaf 25 januari 2013.
:)

Hansel and Gretel Witch Hunters Film Trailer

Jeremy Renner och Gemma Arterton fick huvudrollerna i Hansel and Gretel Witch Hunters, en fartfylld fantasy film som följer syskonen 15 Är efter den traumatiska hÀndelsen innefattande pepparkakshuset. Du kan se den officiella trailern för Hansel and Gretel Hunters Witch:

Hansel and Gretel Witch Hunters Film/a>


HANSEL AND GRETEL WITCH HUNTERS
Handling:
“Hansel & Gretel: Witch Hunters utspelar sig 15 Ă„r efter den traumatiska hĂ€ndelsen innefattande pepparkakshuset. De tvĂ„ Ă€r nu specialiserade prisjĂ€gare.”
Grymt, Hansel Gretel har blivit topp notch fighters!BrÀnn hÀxorna!

Filmen Àr regisserad av norska Tommy Wirkola (Som gjorde Dead Snow). Releasedatumet för Hansel and Gretel Witch Hunters Àr satt till januari 11, 2013.
:)

Hansel and Gretel Witch Hunters Trailer

Jeremy Renner en Gemma Arterton hebben de hoofdrollen te pakken in Hansel and Gretel Witch Hunters, een actiegevulde fantasiefilm die de broer en zus volgt 15 jaar na het traumatisch incident met het peperkoekenhuis. Onderstaand kan je de eerste officiële filmtrailer bekijken van Hansel and Gretel Witch Hunters:

Hansel and Gretel Witch Hunters Film


HANSEL AND GRETEL WITCH HUNTERS
Verhaallijn:
“Hansel & Gretel: Witch Hunters speelt zich af 15 jaar nadat de broer en zus betrokken werden in bij het peperkoekenhuis incident. Het duo is nu gespecializeerde premiejagers er op gebrand om de heksenpopulatie te vernietigen.”

Ja, verdomme, Hansje en Grietje werden expertstrijders! Laat ons die heksen verbranden!

De film is geregisseerd door de Noorweegse filmmaker Tommy Wirkola (die aan het hoofd stond van Snow). De release datum van Hansel and Gretel Witch Hunters is voorzien voor 11 januari 2013.
:)

Jeremy Renner en Gemma Arterton als Hansje en Grietje

Een eerste officiële foto van Jeremy Renner en Gemma Arterton in de film Hansel and Gretel Witch Hunters:

Hansel and Gretel Witch Hunters Trailer

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Hansel and Gretel Witch Hunters


We halen wat achterstand in met Hans (Jeremy Renner) en Grietje (Gemma Arterton), 15 jaar na het traumatische incident met een peperkoeken huis, de broer en zus hebben zich ontwikkeld tot wraakzuchtige premiejagers gewijd aan het uitroeien van heksen. In de loop der jaren werden de broer en zus deskundige jagers, beroemd om hun vaardigheid in het opsporen en vernietigen van hun prooi. Hoewel ze nog steeds herstellen van hun beproeving is hun werk is relatief eenvoudig omdat door een onbekende reden schadelijke spreuken en vloeken niet goed werken tegen hen. Nu rekruteert de burgemeester van Augsburg hen om de stad en de nabijgelegen bossen van een boze tovenares (Femke Janssen) te ontdoen. Zij is van plan is vele lokale kinderen te offeren tijdens de heksenverzameling gedurende de komende ‘nacht van de Bloedige Maan’ in twee dagen tijd. Om de zaken nog erger te maken heeft het duo ook te maken met de wrede Sheriff Berringer (Peter Stormare) die de macht heeft gegrepen in Augsburg en een zeer ongenuanceerde eigen heksenjacht voert.
:)

Hansel and Gretel Witch Hunters Jeremy Renner en Gemma Arterton

Hansel and Gretel (Jeremy Renner en Gemma Arterton) zijn opgegroeid, ze zijn nu heksenjagers! Bekijk even de foto’s vanop de set van de film Hansel and Gretel Witch Hunters:

Hansel and Gretel Witch Hunters Trailer

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“We gaan 15 verder in de tijd met Hansje en Grietje en hun incident met het peperkoeken huis, de broer en zus zijn nu premie jagers geworden die heksen vangen.”

Naast Jeremy Renner en Gemma Arterton, bestaat de cast van Hansel and Gretel Witch Hunters ook uit Peter Stormare, Derek Mears en Ingrid Bolso Berdal. De film is geregisseerd door Tommy Wirkola. De verschijningsdatum is voorzien op 2 Maart 2012.
:)

Hansel and Gretel Witch Hunters Film

Hans en Grietje Heksenjagers FilmHansel and Gretel Witch Hunters is een nog te verschijnen 3D fantasie komedie geregisseerd door Tommy Wirkola. Het verhaal begint jaren na de jeugdervaringen van Hans en Grietje wanneer ze zijn opgegroeid tot wraakbeluste heksenjagers. De cast bestaat uit Jeremy Renner, Gemma Arterton, Famke Janssen en Peter Stormare. De verschijningsdatum is voorzien op 2 Maart 2012.

Een paar woorden door regisseur Tommy Wirkola:

“Bloed en ingewanden, al de dingen waarvan ik hou. […] Het is zeker een R-geklasseerde film, de eerste versie toont veel bloed en ingewanden. Eerst en vooral is het een actie film met horror elekenten denk ik. Ook vinden we wat donkere humor er in. Maar de actie en horror zijn de grootste bestanddelen waarnaar ik zoek.”

Regisseur


Verhaallijn:
“We vernemen wat er met Hans (Jeremy Renner) en Grietje (Gemma Arterton) gebeurde 15 jaar na het traumatische incident met het peperkoeken huis, broer en zus hebben zich omgevormd tot wraakbeluste premiejagers toegewijd aan het uitroeien van heksen. Door de jaren heen werden beiden deskundige jagers, beroemd voor hun vaardigheid in het opjagen en vernietigen van hun prooi. Hoewel nog steeds herstellend van hun beproeving is hun werk relatief eenvoudig. Om een onbekende reden werken schadelijke spreuken en vloeken niet goed tegen hen. De burgemeester van Augsburg werft hen aan on te stad, en de nabijgelegen bossen, te ontdoen van de kwade Muriel (Famke Janssen) die van plan is veel lokale kinderen op te offeren tijdens de heksen samenkomst tijdens de komende nacht van de Bloed Maan. Deze bijeenkomst komt er aan binnen 2 dagen. Het duo heeft ook te maken met de wrede Sheriff Berringer (Peter Stormare) die de macht heeft overgenomen in Augsburg en daar ook zijn eigen zeer ongenuanceerde heksenjacht aanvat. ”

Rekening houdend met alle betrokken talent, ben ik er vrij zeker van dat de film Hans en Grietje heksenjagers een hit wordt! Ik ben vooral ongeduldig om de prestaties van de prachtige Gemma Arterton als Grietje te bekijken.

Hoe dan ook meer details over de film Hans en Grietje snel!
:)

Hansel and Gretel Witch Hunters

Hansel and Gretel Witch Hunters de FilmHansel and Gretel Witch Hunters
Genre: Actie/Fantasy
Regie: Tommy Wirkola
Cast: Jeremy Renner, Gemma Arterton, Famke Janssen, Peter Stormare
Releasedatum: 2. Maart 2012

Voor meer informatie: Hansel and Gretel Witch Hunters Trailer

https://hansel-and-gretel-witch-hunters.movie-trailer.com/