Headshot

3 Clips van Bullet to the Head met in de hoofdrol Sylvester Stallone

Onderstaand kan je drie preview clips bekijken van Bullet to the Head, de nog te verschijnen actie-thriller in een regie van Walter Hill en met in de hoofdrollen Sylvester Stallone, Jason Momoa en Sung Kang:

Bullet to the Head Film Trailer


Bullet to the Head – Ik kan je vermoorden met enkel dit stukje appel.


Bullet to the Head – Ik ben onder de indruk.


Bullet to the Head – Dat is een eerste keer!
Verhaallijn:
“Na het zien sterven van hun respectievelijke partners vormen een huurmoordenaar uit New Orleans (Sylvester Stallone) en een Washington DC inspecteur (Sung Kang) een verbond voor het verslaan van de gemeenschappelijke vijand (Jason Momoa).”

Een stukje appel, dat is alles wat Sylvester Stallone nodig heeft om iemand te doden! Ik denk dat hij dan Chuck Norris elke dag kan verslaan!

Als je toevallig vragen hebt over de naam van de sexy actrice die de rol vertolkt van Stallone’s dochter, haar naam is Sarah Shahi.
:)
1

Bullet to the Head Soundtrack

Dankzij Amazon, volgt hier de officiële liedjeslijst van Bullet to the Head, de nog te verschijnen actie-thriller in een regie van Walter Hill en met in de hoofdrollen Sylvester Stallone, Jason Momoa, Sung Kang, Christian Slater, Holt McCallany en Sarah Shahi.

Bullet to the Head Originele Filmsoundtrack
Muziek door Steve Mazzaro.

1. Here’s The Story
2. Staying In The Game
3. Just Another Soldier
4. On The Road
5. Don’t Touch My Gun
6. The Fox And The Hound
7. This Is My City
8. Ambushed
9. The Only Life He Had
10. Guns Don’t Kill People
11. Change Of Plans
12. End Of The Line
13. Vikings
14. It’s All Over
15. Bullet To The Head
Bullet to the Head Liedje - Bullet to the Head Muziek - Bullet to the Head Soundtrack - Bullet to the Head Filmscore

De filmsoundtrack van Bullet to the Head zal uitgebracht worden op 19 februari 2013.
:)

Bullet to the Head Nieuwe poster

Hier is de nieuwste poster van Bullet To The Head, de nog te verschijnen actiefilm met in de hoofdrollen Sylvester Stallone, Jason Momoa en Sung Kang:

Bullet to the Head Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)


BULLET TO THE HEAD

Wraak wordt nooit oud

Verhaallijn:

“Na het zien sterven van hun respectievelijke partners vormen een agent en een huurmoordenaar een verbond voor het afrekenen met hun gemeenschappelijke vijand.”

Deze poster ziet eruit als een DVD-voorplaatje… En zie, Sylvester Stallone wordt ouder, maar op de één of andere manier is hij de meeste van zijn rimpels kwijtgespeeld op deze poster!
:/

Bullet To The Head – Sylvester Stallone versus Jason Moma

Dankzij Warner Bros is hier de TV-spot van Bullet to the Head, de nog te verschijnen actie-thriller die de hengst Sylvester Stallone tegenover Jason Momoa plaatst, het buitenbeentje met een woede-probleem uit Stargate Atlantis:


BULLET TO THE HEAD
Verhaallijn:
“Sylvester Stallone schittert als Jimmy Bobo, een huurmoordenaar uit New Orleans die een verbond vormt met inspecteur Taylor Kwon uit Washington D.C. voor de afrekening met de moordenaar van hun beide partners. Regisseur Walter Hill brengt ons de actie-thriller “Bullet to the Head.”

Stallone mag dan wel ouder zijn maar als het neerkomt op wraak staat hij nog altijd op scherp! Hij zal afrekenen met Momoa!

In de bioscopen vanaf 1 februari 2013.
:)
1

Bullet to the Head Grote Poster

Bekijk even deze nieuwe, grote poster van Bullet to the Head, de nog te verschijnen actie thriller in een regie van Walter Hill en met in de hoofdrollen Sylvester Stallone, Jason Momoa en Sung Kang:

Bullet to the Head Film

(Klik op de poster voor een vergroting.)


BULLET TO THE HEAD

Wraak komt nooit te laat!

Verhaallijn:
“Na getuige te zijn van de dood van hun beide partners vormen een huurmoordenaar en een politie-agent een onwaarschijnlijke band voor het bestrijden van de gemeenschappelijke vijand.”

Sylvester Stallone is de ultieme hengst!
:)

Bullet to the Head Poster

Deze nieuwe promo poster van Bullet to the Head, de nog te verschijnen actie thriller met in de hoofdrol Sylvester Stallone, komt uit Italië:

Bullet to the Head Film in een regie van Walter hill.

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Na getuige te zijn van de dood van hun beide partners vormen een politie-agent en een huurmoordenaar een verbond om de gemeenschappelijke vijand aan te pakken.”

Hier is de filmtrailer van Bullet to the Head als je hem nog niet bekeken hebt:

De film zal getoond worden in de bioscopen vanaf 1 februari 2013.
:)
1

Trailer van Bullet To The Head met in de hoofdrollen Sylvester Stallone, Jason Momoa en Sung Kang

Bullet To The Head FilmDeze nieuwe filmtrailer van Bullet to the Head, de nog te verschijnen actie thriller met in de hoofdrollen Sylvester Stallone, Jason Momoa en Sung Kang, komt vanuit de UK:

Bullet To The Head Film in een regie van Walter Hill


BULLET TO THE HEAD

Hij was de beste in de bedrijfswereld… totdat één slechte beslissing hem tot doelwit maakte.

Het is moordenaar tegen moordenaar.

Verhaallijn:
“Na getuige te zijn van de dood van hun respectievelijke partners vormen een politieman en een huurmoordenaar een verbond om de gemeenschappelijke vijand ten val te brengen.”

Deze trailer van Bullet to the Head is doordrenkt van testosterones! Maak je klaar voor een geweldige film!
:)

Bullet to the Head Trailer

Bullet To The Head FilmLaat ons de eerste officiële filmtrailer bekijken van Bullet To The Head, de nog te verschijnen actiethriller met in de hoofdrol Sylvester Stallone:

Bullet To The Head Movie


BULLET TO THE HEAD
Verhaallijn:
“Nadat ze een getuige waren van de dood van hun respectievelijke partners vormen een politie agent en een huurmoordenaar een verbond voor het vernietigen van de gemeenschappelijke vijand.”

De film is geregisseerd door Walter Hill en is een bewerking van de Alexis Nolent strip. The release datum van Bullet to The Head is voorzien voor 1 february 2013.
:)

Bullet to the Head – Sylvester Stallone met ontbloot bovenlijf

Internationaal ikoon Sylvester Stallone met bloot bovenlijf op deze nieuwe promofoto van Bullet to the Head, de nog te verschijnen actie thriller geregisseerd door Walter Hill:

Bullet to the head Trailer

(Klik op de foto voor een vergroting.)


Kan je het geloven dat hij 65 is? Ik ben nog altijd jong maar heb niet een derde van het fitheidsgehalte van Stallone! Hij is de man: Sly aan de macht!
:)

Sylvester Stallone Bullet to the Head Film

Bullet to the Head Film met in de hoofdrol acteur Sylvester StalloneDankzij Entertainment Tonight vinden we hier een eerste blik op Sylvester Stallone op de set van Bullet to the Head alias Headshot, de nog te verschijnen thriller geregisseerd door Walter Hill:

Bullet to the Head Trailer

Verhaallijn:
“Na het zien sterven van hun respectievelijke partners vormen een politieagent en een huurmoordernaar een ongewoon verbond om de gemeenschappelijke vijand te verslaan.”

Sylvester Stallone wordt ouder maar hij is nog altijd fit als een hengst!
:)

Headshot Film

Headshot FilmActeur Sylvester Stallone zal de rol spelen van een moordenaar in Headshot. Het is een nog te verschijnen actie-thriller gebaseerd op de grafische Franse roman “Du plomb dans la tête” (ruwweg vertaald als lood/kogel in het Hoofd). Regisseur Wayne Kramer staat aan het hoofd van het project gebaseerd op een script van Alessandro Camon. Filmen zal starten in Mei, in Louisiana en daarna New York. We kunnen de premiere verwachten ergens in 2012.

Headshot Trailer

Wat uitleg van Producent Stuart Ford over de film:

“Headshot is precies het type van het snelle, universele thema dat past in ons bedrijfsmodel. Sylvester Stallone is een internationaal ikoon en we zijn echt blij om met hem in zee te gaan.”

Stuart Ford,
CEO van IM Global

Verhaallijn:
“Een moordenaar uit New Orleans (Sylvester Stallone) vormt een team met een jonge NYPD detective in een belangrijk onderzoek dat gaat van de vuile acherbuurten van New Orleans tot helemaal tot de hoge invloed gangen van Washington, D.C. Dit onwaarschijnlijke duo, samengebracht door twee wrede moorden, vechten tegen eenieder die in hun weg staat en ze zijn bereid om alles op te offeren voor wraak.”

Ik vermoed dat Headshot niet zoveel actie als Rambo zal hebben maar als Sylvester Stallone denkt dat de filmm een kans moet krijgen, moet ik als fan hen volgen en me klaar zetten voor de Headshot film.

Nieuwe informatie over Headshot volgt gauw!
:)

Headshot

Headshot de FilmHeadshot
Genre: Actie/Misdaad/Thriller
Regie: Wayne Kramer
Cast: Sylvester Stallone
Releasedatum: 2012

Voor meer informatie: Headshot Trailer

https://headshot.movie-trailer.com/