Helix

Helix – De eerste 15 minuten

Je kan hieronder de eerste 15 minuten bekijken van de eerste aflevering van Helix, de aanstaande science fiction-thriller TV-serie door Ron Moore, het creatieve brein achter de nieuwe Battlestar Galactica TV-serie:


Helix Seizoen 1: Eerste 15 minuten

Samenvatting:
“Helix is een intense thriller over een team van wetenschappers van het Centers for Disease Control die naar een high-tech onderzoeksfaciliteit in het Noordpoolgebied reizen voor het onderzoek van een mogelijke uitbraak, ze vinden zich echter betrokken bij een angstaanjagende strijd op leven en dood die de sleutel tot redding of de totale vernietiging van de mensheid kan bevatten. Echter, de dodelijke dreiging is slechts het topje van de ijsberg, en de evolutie van het virus, de verbijsterende waarheid begint te ontrafelen.”

Gezien Ron Moore’s betrokkenheid bij de show denk ik dat het geweldig gaat worden. Laten we hopen dat religie de verhaallijn niet gaat bederven…

Hoe dan ook, Helix zal in première gaan op SyFy op 10 januari.
:)

Helix Seizoen 1 Trailer

Check out de uitgebreide trailer van Helix, Ron Moore’s nieuwe science-fiction drama thriller TV-serie die voorzien is om getoond te worden op SyFy:


HELIX

Play God, pay the price.

Verhaallijn:
“Helix is een intense thriller over een team van wetenschappers van de Centers for Disease Control die naar een high-tech onderzoeksfaciliteit, Arctic Biosystems, in het Noordpoolgebied reizen. Ze onderzoeken een mogelijke uitbraak, maar ze worden betrokken bij een angstaanjagende op leven en dood strijd die de sleutel bevat van de redding of de totale vernietiging van de mensheid. Echter, de dodelijke dreiging is slechts het topje van de ijsberg en als de evolutie van het virus plaatsgrijpt begint de kille waarheid langzaam duidelijk te worden.”

Je knoeit beter niet met de wetten van de natuur, of wees bereid om de prijs te betalen. Die mutanten zijn hongerige zombies!

Helix gaat in première op vrijdag 10 januari op Syfy.
:)

Helix Trailer

Een nieuwe trailer voor Helix, de aanstaande science fiction thriller TV-show geproduceerd door Ron Moore (de man achter de herstart van Battlestar Galactica):


HELIX

In januari.

Speel God. Betaal de prijs!

Verhaallijn:
“Helix is een intense thriller over een team van wetenschappers van de Centers for Disease Control die naar een high-tech onderzoeksfaciliteit in het Noordpoolgebied reizen voor het onderzoek van een mogelijke ziekte uitbraak, ze worden echter betrokken in een angstaanjagende strijd op leven en dood strijd die de sleutel inhoudt voor de redding of de totale vernietiging van de mensheid. Echter, de dodelijke dreiging is slechts het topje van de ijsberg en als de evolutie van het virus plaatsgrijpt begint de kille waarheid langzaam duidelijk te worden.”

Goed, dus de show gaat over een virus (van buitenaardse oorsprong?) die mensen in gekke freaks transformeert… Nou, ben geïnteresseerd! Maar laten we hopen dat de verwijzing naar God enkel voor het marketing doel bestemd is… Ik zou niet graag deze nieuwe serie zien eindigen met een zelfde domme einde als Battlestar Galactica …

Hoe dan ook, de première datum van Helix is voorzien voor 10 januari 2014.
:)

Helix – Nieuwe trailer voor de nieuwste science-fiction show van de Battlestar Galactica producer

Een nieuwe trailer voor Helix, de nieuwe thriller science-fiction TV-show geproduceerd door Ron Moore die voorzien gaat worden op SyFy:


HELIX

De waarheid zal zich verspreiden.

Van Battlestar Galactica’s Ronald D. Moore.

Verhaallijn:
“Een team van wetenschappers wordt gestuurd voor het onderzoek van een mysterieuze ziekte-uitbraak in een Arctische onderzoeksfaciliteit, ze worden er echter teruggetrokken in een angstaanjagende leven-en-dood-strijd die de sleutel tot verlossing van de mensheid of totale vernietiging ervan inhoudt …”

Die ogen in de ontluchter doen me denken aan de gekke Once-Ler in de Lorax film, LoL:

Helix wordt verwacht ergens in 2014.
:)

Helix Trailer van de nieuwe science-fiction TV-reeks geproduceerd door Ron Moore voor SyFy

Bekijk even de eerste officiële teaser trailer van Helix, de nieuwste science-fiction TV-reels van Producent Ron Moore (die de nieuwe versie van Battlestar Galactica produceerde):


HELIX

Een team van wetenschappers voeren een geheime taak uit en staan op het punt om de wereld te veranderen … of te beëindigen …

Samenvatting:
“Helix is een intense thriller over een team van wetenschappers van de Centers for Disease Control die reizen naar een high-tech onderzoek faciliteit in het Noordpoolgebied om een mogelijke uitbraak van een ziekte te onderzoeken, ze worden echter betrokken bij een angstaanjagende op leven-en-dood strijd die de sleutel tot verlossing van de mensheid of de totale vernietiging ervan inhoudt. ”

De titel van de serie verwijst uiteraard naar de dubbele helix structuur van DNA. Nu, waar komt het DNA van de ziekte vandaan? Is dit het resultaat van genetische manipulatie of hebben ze buitenaards DNA gevonden?

Producer Ron Moore (die ook de productie verzorgde voor de nieuwe versie van de TV-reeks Battlestar Galactica) praat over Helix in deze video:

The TV series Helix should premiere on SyFy sometimes in 2014.
:)