Hick

Hick Trailer

Hick FilmTieneractrice Chloe Moretz heeft de hoofdrol te pakken in Hick, een nog te verschijnen drama in een regie van Derick Martini. Bekijk de filmtrailer onderstaand:

Hick Trailer


HICK
Verhaallijn:
“Kleinstedelijke tiener Luli (Chloe Moretz) loopt weg naar Las Vegas, ze laat haar drinkende en misbruikende ouders achter. Voorzien van haar intelligentie, een pistool en wat zakgeld lift ze naar het Westen. Op haar weg kruist ze Eddie (Eddie Redmayne), een onstabiele rebel met onzekere beweegredenen en Glenda (Blake Lively), een cocaine-snuivende zwerver op de vlucht.”

De film zal in de bioscopen te zien zijn vanaf 11 mei 2012.
:)

Poster van Hick met in de hoofdrol Chloe Moretz

Bekijk even de eerste officiële poster van Hick, de nog te verschijnen drama komedie in een regie van Derick Martini:

Hick Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een tiener uit Nebraska krijgt meer op het bord dan verwacht wanneer ze naar de grote lichten van Las Vegas op zoek gaat.”

De hoofdrollen in de film worden vertolkt door Chloe Moretz, Blake Lively en Eddie Redmayne. De release datum van Hick is voorzien voor 11 mei 2012.
:)

Hick Clip

Dankzij MTV is hier een eerste preview clip van Hick, de nog te verschijnen drama komedie met in de hoofdrollen Chloe Moretz en Blake Lively:

Hick Trailer


Hick – Hij volgt me.
Verhaallijn:
“Het dertien jaar oude meisje Luli uit Nebraska(Chloe Grace Moretz) is er van overtuigd dat ze voorbestemd is voor een meer glamoureus leven, dus pakt ze haar koffers – inclusief haar verjaardagsgeschenk, een Smith & Wesson .45 — en ze versiert een rit naar Vegas.”

Blake Lively ziet er schittterend uit!
:)

Hick Chloe Moretz en Blake Lively

De eerste officiële foto’s van Hick, de nog te verschijnen drama-komedie in een regie van Derick Martini met Chloe Moretz en Blake Lively:

Hick Trailer

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“De film Hick focust op een tiener uit Nebraska(Chloe Moretz) die meer te verwerkenn dan ze eigenlijk aankan wanneer ze ingaat op de lokroep van Las Vegas.”

In de hoofdrollen in deze film vinden we Chloe Moretz, Blake Lively, Alec Baldwin, Juliette Lewis, Eddie Redmayne en Rory Culkin. Er is nog geen verschijningdatum voorzien.
:)

Hick Film

Actrice Chloe Moretz heeft de hoofdrol in Hick. De nog te verschijnen drama komedie geregisseerd door Derick Martini. De film is gebaseerd op de roman door Andrea Portes. In de rolverdeling vinden we ook Blake Lively, Eddie Redmayne, Juliette Lewis en Alec Baldwin. Volgens IMDb is de film is voorzien om te verschijnen in 2012.

Hick Trailer

Onderstaand kan je voor het eerst Chloe Moretz bekijken als Luli McMullen in de film Hick:
(Klik op een foto voor een vergroting ervan.)

Verhaallijn:
“De film Hick focust op een tiener uit Nebraska die meer krijgt dan waarop ze rekende tijdens een nacht uit in de stad van de felle lichten, Las Vegas.”

Je kan zeggen dat ik puriteins ben maar mijn 14-jarige dochter zou nooit uitgaan gekleed op die manier!

Hoe dan ook, meer informatie over de film Hick volgt gauw!
:)

Hick

Hick de FilmHick
Genre: Komedie/Drama
Regie: Derick Martini
Cast: Chloe Moretz, Blake Lively, Eddie Redmayne, Juliette Lewis, Alec Baldwin
Releasedatum: 2012

Voor meer informatie: Hick Trailer

https://hick.new-movie-trailer.com/