Homefront

Homefront Film Poster

Hier is de Franse poster van Homefront, de komende actie thriller geregisseerd door Gary Fleder met in de hoofdrollen James Franco en Jason Statham:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een voormalige DEA agent (Jason Statham) verhuist zijn gezin naar een rustig dorp, waar hij al snel in de problemen raakt met een lokale meth drugsbaas (James Franco).”

Hoe ver zou jij gaan voor de bescherming van je gezin? Heb jij grenzen?

De nieuwste film trailer van Homefront:


HOMEFRONT

Release datum: 27 november 2013.
:)

2 Clips van Homefront de actie thriller geschreven door Sylvester Stallone

Je kan hieronder twee previewclips bekijken van Homefront, de komende actie thriller geregisseerd door Gary Fleder en geschreven door Sylvester Stallone (gebaseerd op een roman van Chuck Logan):


Homefront – Ik mis Mam!


Homefront – Mensen uit de buurt kunnen soms dwaas doen…
Verhaallijn:
“Een vroegere DEA agent (Jason Statham) verplaatst zijn familie naar een rustig dorp, waar hij snel in de problemen raakt met een lokale meth drugsbaas (James Franco).”

Ik ben vrij zeker dat Jason Statham, James Franco verrot zal slaan. Maar wie denk je dat er zou winnen als de lokale meth drugsbaas Walter alias Heisenberg van Breaking Bad zou zijn?

In filmtheaters: 27, november 2014.
:)

Homefront Film Trailer

Check out deze nieuwe actiegevulde Red Band trailer van Homefront, de nog te verschijnen actie thriller met Jason Statham en James Franco:


HOMEFRONT
Verhaallijn:
“De filmsterren Jason Statham als voormalige drugsagent, Phil Broker, een familieman die met zijn dochter naar een schijnbaar rustige bayou achterwijk verhuist om te verdwijnen en te ontsnappen aan zijn onrustige verleden. Echter wordt echter zijn leventje al snel allesbehalve rustig wanneer hij ontdekt dat een verborgen wereld van drugs en geweld het kleine stadje terroriseert. Heel vlug creĆ«ert een sociopatische metamfetamine bendeleider, Gator Bodine (James Franco) Broker gevaren voor Phil en zijn dochter. Broker wordt gedwongen in actie te treden om zijn familie en het stadje te redden.”

Er is ook een nieuwe poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

De film is geregisseerd door Gary Flede. Sylvester Stallone (Jawel, de Italiaanse hengst!) schreef het scenario gebaseerd op een roman van Chuck Logan.

Hoe dan ook, voor wie kies je: Jason Statham of James Franco?

In theaters: November 27, 2013.
:)

Homefront Poster

Een nieuwe poster van Homefront, de nog te verschijnen actie thriller met in de hoofdrollen Jason Statham en James Franco, werd onthuld:

Homefront Film Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)


HOMEFRONT

Hoe ver zou jij gaan om je thuis te beschermen?

Verhaallijn:
“Phil Broker (Jason Statham), een lage niveau DEA-agent ziet zijn rustig gezinsleven op de kop gezet wanneer hij de paden kruist met een bende drugshandelaren, onder leiding van Gator (James Franco), een meth bendeleider.”

Hier is de trailer van Homefront als je hem nog niet hebt gezien: More »

Trailer van Homefront met Jason Statham en James Franco

Laten we eens kijken naar de eerste officiƫle film trailer van Homefront, de aankomende actiethriller met Jason Statham tegen James Franco:

Homefront Film


HOMEFRONT
Verhaallijn:
“Phil Broker (Jason Statham), een DEA-agent, laag op de ladder, ziet zijn rustig gezinsleven op zijn kop gezet wanneer zijn pad kruist met een bende drugshandelaren, onder leiding van Gator (James Franco), een meth bendeleider.”

James Franco is slechts een nietige man, hij heeft geen schijn van kans tegen de God Statham!

Hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


HOMEFRONT

Hoe ver zou jij gaan om je huis te beschermen?

De release datum van Homefront is voorzien voor 27 november 2013.
:)

Homefront Film

Acteur Jason Statham kreeg de hoofdrol in Homefront, een op handen zijnde actie-thriller film gebaseerd op de roman Homefront door Chuck Logan. Het script is geschreven door Sylvester Stallone en hij is ook de filmproducent. Regisseur Gary Fleder staat aan het hoofd van de film voor Millennium Films. Er is nog geen officiƫle release datum.

Homefront Trailer

Bekijk even de eerste officiƫle teaser poster van Homefront, de poster werd onthuld tijdens het 2012 Cannes Film Festival:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Homefront gaat over een DEA-agent die zijn gezin verhuist naar een klein stadje en terugkomt uit zijn oprust stelling als zijn familie en de lokale gemeenschap worden bedreigd door de drugshandelaren.”

Serieus, je rotzooit beter niet met Jason Statham en nog minder met zijn familie! Die drugshandelaren zullen een hoge prijs betalen voor hun overmoed. Statham is de ultieme vechter: hij zal ze vernietigen!

Hoe dan ook, blijf via ons op de hoogte voor meer informatie over de film Homefront.
:)

Homefront

Homefront de FilmHomefront
Genre: Actie/Thriller
Regie: Gary Fleder
Cast: Jason Statham
Releasedatum: 2014

Voor meer informatie: Homefront Trailer

https://homefront-movie-trailer.blogspot.com/