Hong Kong Phooey

Hong Kong Phooey Film

Hong Kong Phooey FilmHong Kong Phooey, de Hanna-Barbera tekenfilm uit de jaren ’70 zal schitteren op het grote scherm. Alcon Entertainment plant inderdaad een hybride CGI/live-actie film (zoals Alvin and the Chipmunks) gebaseerd op de cult animatie TV-serie. Regisseur Alex Zamm zal aan het hoofd staan van het project en acteur Eddie Murphy zal zijn stem verlenen aan het hoofdpersonage. Er is nog geen officiĆ«le verschijningsdatum voorzien.

Hong Kong Phooey Trailer

Verhaallijn:
“Een zachtaardige hond genaamd PENRY (Eddie Murphy) strompelt in een mystieke ceremonie en wordt per ongeluk mystieke krachten toegekend, inclusief de gave voor het lopen, praten en het beoefenen van kung fu. Onder de vleugels van zijn kung fu meester, kruipt Penry in een kostuum en wordt Hong Kong Phooey, en met de hulp van zijn vertrouwde partner Spot de kat ruimt hij een boevenbende van gekke criminelen op.”

Hier is het begin van de originele TV-tekenfilm:


Hong Kong Phooey

Ik ben geen grote fan van Hong Kong Phooey, maar toch waardeer ik het personage, en omdat Eddie Murphy zijn stem zal verlenen aan de film kan ik niets anders dan deze filmbewerking verwelkomen.

Hoe dan ook, meer details over de film Hong Kong Phooey volgen gauw!
:)

Hong Kong Phooey

Hong Kong Phooey de FilmHong Kong Phooey
Genre: Avonturenfilm/Komedie/Familiefilm/Fantasy
Regie: Alex Zamm
Cast: Eddie Murphy
Releasedatum: 2014

Voor meer informatie: Hong Kong Phooey Trailer

https://hong-kong-phooey-movie-trailer.blogspot.com/