Hugo

Hugo Trailer

Hier is de eerste officiĆ«le film trailer van Hugo, de nog te verschijnen 3D filmbewerking van Brian Selznick’s bestseller ‘The Invention of Hugo Cabret’:

Hugo Trailer


HUGO
Verhaallijn:
“Hugo vertelt het verhaal van een weesjongen die een verborgen leven leidt binnen de muren van een Parijs treinstation. Met de hulp van een excentriek meisje gaat hij op zoek naar het antwoord op het mysterie van zijn vader die hij onlangs verloor. Er is ook een slecht gehumeurde speelgoedwinkel eigenaar die onder de jongen woont met een hartvormige slot schijnbaar zonder sleutel. De film is geschreven op basis van de prijswinnende, fantasierijke Brian Selznick New York Times bestseller, The Invention of Hugo Cabret. Dit magische verhaal is de eerste 3D film van Academy Award (R)-winnaar Martin Scorsese.”

Geregisseerd door Martin Scoresese, de cast van Hugo omvat Asa Butterfield, Chloe Moretz, Sacha Baron Cohen, Ben Kingsley, Jude Law, Ray Winstone, Christopher Lee, Helen McCrory, Richard Griffiths, Frances de la Tour, Emily Mortimer en Michael Stuhlbarg. De film zal worden uitgebracht in de bioscoop op 23 november 2011.
:)