Hummingbird

2 Clips van Redemption met in de hoofdrol Jason Statham

Ik zag net deze twee reviewclips van Redemption alias Hummingbird, de actie-thriller film met Jason Statham:

Redemption Film Trailer


Redemption – Ik vrees dat je te laat bent voor de soep.


Redemption – Je mist je trein.
Verhaallijn:
“Dakloos en op de vlucht voor een militaire krijgsraad, navigeert een gestoorde ex-special forces soldaat (Jason Statham) navigeert door de Londense criminele onderwereld en grijpt de gelegenheid om de identiteit van iemand anders aan te nemen – hij verandert in een wrekende engel zodoende.”

Jason Statham is een geweldige vechter! Dom (Vin Diesel) moet beter hard trainen als hij een kans wil maken in Fast and Furious 7!

Release datum: 28 juni 2013.
:)

Hummingbird Soundtrack

Bekijk even de officiƫle liedjeslijst van de Hummingbird, (alias Redemption) soundtrack. Het is de nog te verschijnen actie thriller die geschreven en geregisseerd is door Steven Knight en met in de hoofdrol Jason Statham:

Hummingbird Originele Film Soundtrack
Muziek door Dario Marianelli.

1. Chased
2. The Apartment
3. Cash!
4. Malka Moma Si Se Bogu Moli ā€“ Philip Koutev National Ensemble Choir
5. Getting Better
6. Do You Want To Work?
7. Joeyā€™ s Career
8. Isabel Is Dead
9. The Italian Restaurant
10. Nun In Red
11. The Lorry
12. Crazy Patch
13. At The Ballet
14. Hummingbirds
Hummingbird Liedje - Hummingbird Muziek - Hummingbird Soundtrack - Hummingbird Filmscore

Verhaallijn Samenvatting:
“Dakloos en op de vlucht voor een militaire krijgsraad navigeert een gestoorde ex-speciale diensten soldaat zijn weg door de criminele onderwereld van Londen. Hij grijpt een kans om de identiteit aan te nemen van een andere man — na die transformatie wordt hij een engel van de wraak.”

De film soundtrack van Hummingbird zal uitgebracht worden in de UK op 25 juni 2013.
:)

Trailer van Redemption met in de hoofdrol Jason Statham

Twee nieuwe posters voor Redemption alias Hummingbird (VK Titel), de nog te verschijnen actie thriller met in de hoofdrol Jason Statham:

Hummingbird Trailer

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Dakloos en op de vlucht voor een militaire krijgsraad probeert een beschadigde ex-speciale diensten soldaat zijn weg te vinden in de Londense criminele onderwereld. Hij grijpt de kans om de identiteit aan te nemen van een andere man — daarbij verandert hij in een engel van de wraak.”

Hier is de film trailer van Redemption indien je hem nog niet bekeken hebt: More »

2 Nieuwe Posters van Hummingbird

Acteur Jason Statham heeft de hoofdrol te pakken in Hummingbird, de nog te verschijnen actie thriller, geschreven en geregisseerd door Steven Knight. Twee nieuwe posters uit Rusland zijn onderstaand te vinden:

Hummingbird Trailer

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Dakloos en op de vlucht voor een militaire krijgsraad zoekt een beschadigde ex-speciale diensten soldaat(Jason Statham) zijn weg door de criminele Londense onderwereld. Hij grijpt een kans om de identiteit van een andere man aan te nemen – daardoor verandert hij in een wraakengel al doende.”

Jason Statham heeft niet echt een wapen nodig, het is gewoon een accessoire voor hem!
:)

Jason Statham Hummingbird

Een collega filmfan vond twee nieuwe posters van Hummingbird, de nog te verschijnen actie thriller, geschreven en geregisseerd door Steven Knight en met in de hoofdrol Jason Statham:

Hummingbird Film Trailer

(Klik op een poster voor een vergroting.)


HUMMINGBIRD

Verhaallijn:
“Dakloos en op de vlucht voor een krijgsraad, verplaatst een ex-speciale diensten soldaat zich door de Londense onderwereld en grijpt de kans om iemands anders identiteit aan te nemen — en tijdens die daad verandert hij in een wraakengel.”

Hou je van Jason Statham? Is hij een goed acteur? Of is hij gewoon een gekke acteur?
:?

Hummingbird Roemeense Poster

Bekijk even de Roemeense poster van Hummingbird, de nog te verschijnen actie thriller met in de hoofdrol Jason Statham:

Hummingbird Film Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Dakloos en op de vlucht voor een militaire krijgsraad, zoekt een getekende ex-speciale dienst soldaat de weg door de criminele onderwereld van Londen en hij grijpt de kans om de identiteit van een andere man aan te nemen — tijdens de transformatie verandert hij in een engel der wrake”

Je herkent Londen op de achtergrond: herken je de 30 St Mary Axe wolkenkrabber (informeel ook bekend als “the Gherkin”)? het gebouw is een Londens icoon en is Ć©Ć©n van de meest bekende voorbeelden van moderne architectuur in de stad.
:?

Trailer en Poster van Hummingbird met in de hoofdrol Jason Statham

Laat ons de eerste officiƫle trailer bekijken van Hummingbird ,de nog te verschijnen thriller, geregisseerd door Steven Knight en met in de hoofdrol Jason Statham:

Hummingbird Film


HUMMINGBIRD
Verhaallijn:
“Levend als dakloze nadat hij op de vlucht ging voor een militaire krijgsraad is Joey Jones (Jason Statham) een gehavende ex-special forces soldaat gevangen in de criminele onderwereld van Londen. Maar als de gelegenheid hem in staat stelt om de identiteit aan te nemen van een andere man wordt hij omgevormd in een engel der wrake.”

Jason Statham ziet er veel beter met een gladgeschoren hoofd! Hoe dan ook, de film ziet er interessant uit, je kan op mij rekenen voor het bekijken van Hummingbird!

Hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

De film zal worden uitgebracht in het Verenigd Koninkrijk op 10 mei 2013.
:)

Hummingbird Film

Regisseur Steven Knight werkt aan Hummingbird, een nog te verschijnen thriller gebaseerd op een script dat hij schreef. De film hoofdrol wordt vertolkt door acteur Jason Statham als een oorlogsveteraan die zichzelf opnieuw uitgevonden heeft als een upper-class Londenaar en die nu zijn gewelddadig verleden moet omarmen nadat zijn vriendin wordt vermoord. De release datum van Hummingbird is voorzien op 15 maart 2013.

Hummingbird Trailer

Hier is een eerste officiƫle blik op Jason Statham in de film Hummingbird:

(Click on the picture to enlarge.)
Verhaallijn:
“Na ervan getuige te zijn dat zijn eenheid aan flarden werd gescheurd door artillerievuur in Afghanistan, heeft Joey Jones (Jason Statham) zijn leven doorgebracht in de straten van Londen, hij probeert zijn verleden te vergeten en uit de problemen te blijven. Op de vlucht voor een meedogenloze bende, breekt hij in het appartement van een rijke man in Convent Garden en neemt hij ook de upper-class identiteit aan van de bewoner. Net als Joey op weg is naar het afsluiten van vrede met zijn vriend en sponsor zuster Cristina wordt zijn zwangere vriendin dood aangetroffen in de rivier. Nu moet Joey gebruik maken van zijn connecties in de Chinese maffia om op zoek te gaan naar de man die verantwoordelijk is. Joey zal niet opgeven totdat de gerechtigheid is gediend.”

Een spannende thriller over een gebroken man met een gehavend verleden, vechtend om wat juist is, zelfs als dat betekent dat het zijn eigen regels breekt. Acteur Jason Statham is zeker geschikt voor de rol! Ik weet zeker dat hij een grote prestatie zal afleveren, zoals gewoonlijk.

Meer informatie over de Hummingbird film volgt gauw.
:)

Hummingbird

Steven KnightHummingbird
Genre: Thriller
Regie: Steven Knight
Cast: Jason Statham
Releasedatum: 15. Maart 2013

Voor meer informatie: Hummingbird Trailer

https://hummingbird-movie-trailer.blogspot.com/