Hungry Rabbit Jumps

Seeking Justice Trailer

Nicolas Cage - Hungry Rabbit Jumps FilmHier volgt de Amerikaanse trailer van Seeking Justice, het actie drama met in de hoofdrollen Nicolas Cage, January Jones en Guy Pearce:

Justice Trailer


En de nieuwste filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

SEEKING JUSTICE

Wraak heeft altijd een prijs.


Het verhaal gaat over een echtgenoot die de diensten inroept van een burgerwacht nadat zijn vrouw aangevallen werd. De burgerwacht helpt hem om af te rekenen met de aanvallers.
:)

Justice Poster

Bekijk even de Franse poster van Justice, de actiethriller geregisseerd door Roger Donaldson:

Justice Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)


De hoofdrol in de film wordt vertolkt door Nicolas Cage.
:)

Justice Poster

Een nieuwe poster van Justice alias Seeking Justice werd onthuld, bekijk hem even onderstaand:

Justice Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Will Gerard (Nicholas Cage) is populaire leraar op de middelbare school en zijn leven bestaat uit huishoudelijke middelmatigheid met zijn mooie muzikante echtgenote Laura (January Jones). Tijdens een nacht echter grijpen er verschrikkelijke gebeurtenissen plaats die hun wereld op de kop zetten.
Nadat Laura geweldadig is aangevallen en getraumatiseerd achterblijft in het ziekenhuis wordt Will benaderd door een goede geklede vreemde (Guy Pearce) die onmiddelijke gerechtigheid voorstelt zodat er afgerekend kan worden met de aanvaller en ook emotionele afhandeling van de gebeurtenissen na de traumatische gebeurtenissen. Overstuur aanvaard Will het voorstel maar het is pas later dat hij te weten komt dat gerechtigheid een prijs heeft.
Een actie thriller met een buikgevoel doorweven met onverwachte wendingen. Gerechtigheid stelt in vraag wat men zou doen om wraak te verkrijgen.
:)
1

Justice Trailer

Dankzij the Sun here’s vinden we hier de eerste officiĆ«le trailer van Justice alias Seeking Justice (vorige titel Hungry Rabbit Jumps):

Justice Trailer


JUSTICE
Verhaallijn:
“Nadat zijn vrouw aangevallen werd, huurt een echtgenoot de diensten in van een militie in om hem te helpen bij de wraakname.”

Twee poster van de film:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


The Justice is geregisseerd door Roger Donaldson en in de hoofdrollen worden vertolkt door Nicolas Cage, January Jones en Guy Pearce.
:)