I Am Here

The 11th Hour Film Trailer

Hier is de nieuwste trailer van The 11th Hour (voorheen getiteld “I am Here”), de aankomende drama thriller film geregisseerd door Anders Morgenthaler en met in de hoofdrol Kim Basinger:


THE 11th HOUR
Plot:
“Het verhaal draait rond Maria (Kim Basinger), een succesvolle zakenvrouw, ze worstelt om te voldoen aan haar grootste wens: een kind op de wereld zetten. Na weer een miskraam, vertelt een arts haar dat ze te oud is om een kind op de wereld te zetten en haar hele wereld valt in mekaar. Verwoest en niet in staat haar lot te aanvaarden gaat Maria er op uit op een wanhopige en gevaarlijke zoektocht naar haar droom van het moederschap.”

En twee posters van de film:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Oh ja, als je een rustig leven wilt leiden is het best geen kinderen te hebben!

Naast Kim Basinger omvat de cast ook Peter Stormare, Jordan Prentice en Sebastian Schipper.

De releasedatum van The 11th hour is ingesteld op 12 juni 2015.
:)

I Am Here

I Am Here de FilmI Am Here
Genre: Drama/Thriller
Regie: Anders Morgenthaler
Cast: Kim Basinger, Peter Stormare, Jordan Prentice, Sebastian Schipper
Releasedatum: 2015

Voor meer informatie: I Am Here Trailer

https://filmbioscoop.com/film/i-am-here

Trailer of I Am Here met in de hoofdrol Kim Basinger

Laten we even kijken naar de eerste officiƫle trailer van I Am Here, de aankomende drama thriller film geregisseerd door Anders Morgenthaler en met in de hoofdrollen Kim Basinger, Peter Stormare, Jordan Prentice en Sebastian Schipper:


I AM HERE
Plot:
“Maria, een succesvol kaderlid worstelt om te voldoen aan haar aller grootste wens: een kind op de wereld zetten. Na weer een miskraam, vertelt een arts haar dat ze te oud is om een kind op de wereld te zetten en haar hele wereld valt in mekaar. Verwoest en niet in staat haar lot te aanvaarden gaat Maria er op uit op een wanhopige en gevaarlijke zoektocht naar haar droom van het moederschap.”

Ik betwijfel of dat het verhaal goed zal eindigen voor deze vrouw… In plaats van gek te worden en op een wanhopige reis te gaan moet ze een panter worden: een jonge hengst zou inderdaad de oplossing kunnen zijn om haar droom te laten uitkomen, lol!

De film heeft nog geen officiƫle releasedatum.
:)