I Am Michael

I Am Michael Film – James Franco en Zachary Quinto als een homokoppel

Gewoon een nieuwe foto van James Franco als Michael Glatze en Zachary Quinto als zijn vriendje Bennett in, I Am Michael, een aanstaande biopic drama film geregisseerd door Justin Kelly:

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Plot:
“In 2007 schokte Michael Glatze, de homorechten advocaat die de home levensstijl belichaamde zijn vrienden en volgelingen toen hij publiekelijk afstand deed van zijn homoseksualiteit en later wordt hij een christelijke priester. Wat kon hebben geleid tot een dergelijke extreme verandering van geloof?”

Ze zorgen wel voor een lief paar, nietwaar?

Gewoon een beetje trivia voor degenen die het niet weten: acteur Zachary Quin is eigenlijk een homo in het echte leven. Maar voor zover ik weet is James Franco dat niet.

Er is nog geen officiƫle releasedatum.
:)

I Am Michael Film met in de hoofdrollen James Franco en Zachary Quinto

We hebben een reeks nieuwe foto’s te pakken van James Franco en Zachary Quinto I Am Michael, de aankomende drama biografische film geregisseerd door Justin Kelly:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Plot:
“In 2007 schokte Michael Glatze, de homorechten advocaat die de homo levensstijl belichaamde, zijn vrienden en volgelingen toen hij publiekelijk afstand deed van zijn homoseksualiteit en later wordt hij een christelijke priester. Wat kon hebben geleid tot een dergelijke extreme verandering van geloof?”

Die foto van Sylar, eh ik bedoel Zachary Quinto, die James Franco kust is onbetaalbaar! Ze zijn schattig samen, nietwaar?

Er is nog geen officiƫle releasedatum.
:)

I Am Michael Film

Hier onder de eerste officiĆ«le foto’s van I Am Michael, de aankomende drama film geregisseerd door Justin Kelly op basis van een script dat hij schreef samen met Stacey Miller:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Plot:
“Het controversiĆ«le waargebeurde verhaal toont een homo activist Michael Glatze (gespeeld door James Franco) die zijn homoseksualiteit verwerpt en een christelijke priester wordt.”

Acteur Zachary Quinto (die de rol vertolkte van Spock in de Star Trek reboot, en die een homo is in het echte leven) speelt de rol van Benjie Nycum, Michael Glatzeā€™s partner.

De film heeft nog geen officiƫle releasedatum.
:)

I Am Michael

I Am Michael de FilmI Am Michael
Genre: Drama
Regie: Justin Kelly
Cast: James Franco, Emma Roberts, Zachary Quinto, Leven Rambin, Daryl Hannah
Releasedatum: 2015

Voor meer informatie: I Am Michael Trailer

https://filmbioscoop.com/film/i-am-michael