I Hate You Dad

5 Clips van That’s My Boy

That's My Boy FilmWe hebben vijf preview clips te pakken van That’s My Boy, de nog te verschijnen komedie met in de hoofdrollen Adam Sandler en Andy Samberg als vader en zoon:

That’s My Boy Trailer


That’s My Boy – Ik was 8.


That’s My Boy – Tattoo


That’s My Boy – Fiets


That’s My Boy – Sluit je me in de armen?


That’s My Boy – Hier is Tony.
Verhaallijn:
“Een vader verhuist naar het huis van zijn zoon aan de vooravond van het huwelijk van de zoon. De vader keurt de bruid onmiddelijk af, dit schept natuurlijk een breuk in de familie.”

Hij is niet de ideale vader maar ik denk dat er wel slechtere uitvoeringen zijn.
:)

That’s My Boy Film

That's My Boy FilmAdam Sandler is Andy Samberg’s vader in That’s My Boy, een nog te verschijnen komedie in een regie van Sean Anders. Hier is een eerste TV-spot:

That’s My Boy Trailer

Verhaallijn:
“Hoewel nog steeds in zijn vroege tienerjaren had Donny Berger (Adam Sandler) een zoon met zijn lerares, Han Solo Berger (Andy Samberg). Hij voedde hem op als een alleenstaande ouder tot de 18e verjaardag van Han. Nu, 30 jaar later moet Donny 43.000 dollar betalen aan de belastingsdienst om 3 jaar cel te voorkomen. Han (die zijn naam veranderde in Todd Peterson) is een rijke en succesvolle zakenman die een aangename verrassing krijgt aan de vooravond van zijn huwelijk als een ongenode Donny plotseling verschijnt voor wat vader en zoon tijd.
Wanhopig om de 43.000 dollar te vinden die hij verschuldigd is, probeert Donny opnieuw de band te herstellen met zijn zoon. Hij wordt nu gedwongen om te gaan met de gevolgen van zijn slechte ouderlijke vaardigheden. ”

In de bioscopen vanaf 15 juni 2012.
:)

That’s My Boy Trailer

That's My Boy FilmAdam Sandler en Andy Samberg zijn vader en zoon in That’s My Boy (voorheen getiteld I Hate You Dad), een nog te verschijnen komedie in een regie van Sean Anders. Je kan de trailer onderstaand bekijken:

That’s My Boy Trailer


THAT’S MY BOY
Verhaallijn:
“Hoewel hij nog in zijn tienerjaren was, had Donny (Adam Sandler) een zoon, Todd (Andy Samberg), en voedde hem op als een alleenstaande ouder tot de 18e verjaardag van Todd. Nu nadat ze elkaar niet gezien hebben voor enkele jaren valt Todd’s wereld in duigen. ‘

En hier is een bioscoopposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

De film zal in de bioscopen te zien zijn vanaf 15 juni 2012.
:)

I Hate You Dad Film

I Hate You Dad FilmActeur Adam Sandler heeft de hoofdrol in I Hate You Dad, een nog te verschijnen komedie geregisseerd door Sean Anders en John Morris. De film zal te zien zijn in de bioscopen op 15 juni 2012.

I Hate You Dad Trailer

Verhaallijn:
“I Hate You Dad draait rond een vader (Adam Sandler) die intrekt bij zijn zoon op de vooravond van diens huwelijk. Gelijk begint de vader te twisten met de bruid in wording(Andy Samberg).”

Dit klinkt echt als een klassieke Sandler komedie. Het zal een beetje lichter en leuker zijn, maar zal niet echt bisocoop geschiedenis maken.

Hoe dan ook, meer informatie over de film I Hate You Dad volgt gauw.
:)

I Hate You Dad

I Hate You Dad de FilmI Hate You Dad
Genre: Komedie
Regie: Sean Anders, John Morris
Cast: Adam Sandler, Andy Samberg
Releasedatum: 15. Juni 2012

Voor meer informatie: I Hate You Dad Trailer

https://i-hate-you-dad.new-movie-trailer.com/